Oldalak

2012. május 30., szerda

Macska mentés II.

Hétvégén nem nagyon voltam itthon,mert dolgoztam a képeken,amik felkerülnek majd az új fotóblogomba. Hétfőn mikor hazajöttem,mamám közölte,hogy a macskánknak-Lucifernek- egy narancs nagyságú daganat szerűség van a nyakán,ami felhúzódott a pofájára. Annyira örültem neki,nem is tudtam mit mondjak,mert ő már azzal jött hogy tuti el kell altatni,stb. Megint körül zsongott mindent ezzel,én meg bepánikoltam ettől. Majd mondtam,hogy elviszem állatorvoshoz.
Életem egyik legnagyobb hülyesége volt ez a döntés. Ugyanis nincs állathordozóm,és kézben kellett vinni,mert féltem,hogy egy utazótáskában megfulladna. De most úgy vagyok vele,hogy kb. nem érdekelne,annyi időt kibírna. Odafelé menet kihullott egy rakat szőre,én meg kritikusan allergiás vagyok a szőrére,de a legjobb,hogy megtapadt a fekete pólómon-ami nem is az enyém volt hanem Márkóé.
Akkor folyamatosan ki akart ugrálni a kezemből,fújt az emberekre,és kapálózott,visított,nekem meg nagyon az agyamra ment. Ráadásképp beleharapott a kezembe jó nagy erővel,úgy "enyhén" fájt...
akkor a doki megvizsgálta,időközben felszökött a láza,de nincs semmi baja. Az a "daganat" valami verekedés következménye,és el fog múlni. Kapott szurit,és ennyi. jó sokat fizettem,és ma kellett volna vissza vinnem,de mama nem akarta,mert hogy nincs rá pénz. De a szomszédunk is azt mondta,hogy meg fog gyógyulni,csak hagyni kell.
Na hazafelé neccesebb volt a helyzet,ugyanis megint meghülyült,visított,kapálózott,a karomat összekarmolta a hátamat,majd szépen az egész bal mell részemet. A mellrészemnél a pólót leszaggatta rólam. Annyira dühös voltam rá emiatt,mert a póló egy 2007es rockmaratonos ereklye,és ráadásul nem is az enyém!!!! Jogoson leszek kibelezve.
Mamám összevarta,de a sebeimet nem lehet. Allergiás vagyok,és az egész karom be volt dagadva. Az eremnél egy hatalmas mély vágás,remélem mindenki félre érti,és öngyilkosságnak hiszik. 
A lényeg hogy elegem volt,és többet nem viszek kézbe semmilyen állatot.
Mikor hazaértem hajat mostam,meg lesúroltam a testem,mert féltem,hogy megfulladok. Nagyon csúnyán nézek ki,remélem hamar elmúlik.

2012. május 26., szombat

A sárkány énem

Előjött a sárkány énem,vagyis a hatalmas sárkány rajongásom. Egyik reggel úgy ébredtem fel,hogy imádom őket. Ez így hülyén hangzik kicsit,meg hát előtte is imádtam őket nagyon,de most rajongok értük =) Márkó szerinte lehet ,hogy valami megváltozott bennem,és ez a sárkány szeretet a jele.
Hát én nem tudom,de azt igen,hogy minden sárkányos dolgot gyűjtök =)



Most kapok majd egy A-3as lapra egy nagy sarit rajzolva,meg kaptam az alufólia sárkányt =) Meg annyi ilyen jó dolgot láttam *.*
Szeretnék egy sárkány szárny nyakláncot,akkor fülbevalót,gyűrűt :D Csak ezek nagyon drágák =( De láttam saris gyertyatartót,könyvtámasztót,homokórát,hamutartót *.* Nagyon sok szép holmit.




Aki megszeretne lepni,vagy a kedvemben szeretne járni,az szerezzen nekem ilyet *.*

Csak egy nap

Szerdán délután kedves exem Márkó közölte,hogy ne legyen programom csütörtök este. Néztem mint a hülye,hogy minek szabja meg a dolgaimat,de végig hallgattam. Mondta,hogy foglalt két jegyet a bosszúállókra,és este megyünk mozizni.
Nem nagyon értettem,mért,de nem akartam hatalmas nagy paraszt lenni,hogy elküldöm a fenébe. Végülis beleegyeztem.
Csütörtök reggel korán kellett kelnem,mert hajat kellett festeni,plusz megígértem Márkónak,hogy elkísérem a munkaügyibe. Elmentünk,ott kb. negyed óra alatt végeztünk,és utána bementünk a városba. Gondoltuk film kezdés előtt oda megyünk,úgyis aznap lett volna a zombie walk. Most valamiért nálunk is megrendezték-eddig csak Pesten volt jellemző- ,aztán gondoltuk ,hogy ha már részt nem veszünk benne,akkor nézzük meg.
Hát nem sok minden lett belőle,mert szép nagy vihar jött,így inkább elvonultunk a plázába,mert az legalább fedett. Persze elért minket a vihar- szépen villámlott,dörgött (még meg is jegyeztem,hogy Thor dolgozik a film előtt egy kicsit,aztán jön csak a moziba :D {a bosszúállókban ő az egyik szereplő}) - én meg egy pulcsit tekertem a fejemre,mert naná hogy a frissen festett hajamat cseszte volna szét az idő :D Márkó szerint úgy néztem ki mint egy beduin ,aki a homokvihar elől bujkál :P

Aztán bementünk a plázába,ott körbejártuk az üzleteket. Én vettem két füstölőt-egy mirhásat,meg csokisat :D - majd leültünk egy padra. 3 órától 8óráig ott dekkoltunk,ültünk,dumáltunk,sétáltunk....az agyam elszállt a várakozástól. De szórakoztattuk magunkat,vagyis főleg ő engem: hozott magával szendvicseket,amik alufóliába voltak csomagolva,és az összegyűjtött alufóliából csinált nekem egy sárkányt *.* Annyira jó lett!!! Az első találkozónkon is kaptam egy sárkány,meg később kaptam egy balrogot is ilyen fóliából. Iszonyatosan beteg. Persze amíg ő alkotott nekem,addig én is alkottam-a magam módján :DD  Míg ő egy komplett sárkányt megcsinált,én hajtogattam egy torz agancsos fejet,hozzá egy púpos testtel xD Annyira csúnya lett,hogy sírtunk a röhögéstől.  Sajnos nincs róla képem,Márkónak adtam.
De vicces volt ahogy a gyerekek megbámulták a sárkányt-mert a kezemben ült, nem akartam összenyomasztani a táskámban.


Aztán végre mehettünk be moziba-már halálra untuk magunkat. Kaptunk király szemüvegeket,azzal piszkáltuk egymást - vagyis inkább ő engem,hogy milyen retro vagyok .
A film nagyon nagyon jó volt! Mondjuk nem ismerem a szereplők külön külön sztoriját(csak a Thort ismerem),de ettől függetlenül nagyon élveztem. Alapból ezer éve voltam 3d-s vetítésen-akkor még visszakérték a szemüvegeket,most már megtarthatjuk. Hatalmas élmény volt,meg azok a csata jelenetek,hú. Ajánlani tudom mindenkinek.
Most a hobbitot várom de nagyon nagyon nagyon,és mondtam Márkónak hogy oda is elhívhatna :D Gondolom örül nekem. De ez rendes dolog volt tőle,mert egy kicsit végre jól éreztem magam. =)

2012. május 24., csütörtök

Hirdetés!

Kedves olvasóim!
Hatalmas nagy lelkesedéssel megkreáltam életem első fotóblogját ^^ Mivel imádok fotózni,és szoktak is felkérni, összejött annyi anyagom,hogy tudjak belőle egy blogot létrehozni. A blog még kezdetleges,de folyamatosan bővül.
Megosztanám itt is,és akit érdekel,az nyugodtan feliratkozhat,sőt,meg köszönném! Illetve hatalmas nagy segítség lenne,ha megosztanátok a saját blogotokon,vagy aki facebookot használ,akkor ott =) Nekem ez nagy segítség lenne,mert nem sokan ismerik még sajnos,meg nehéz versenyt tartani a facebookos oldalakkal,mert azok a népszerűbbek. De ennek ellenére nekem jobb itt. Remélem sok embernek tetszik majd a munkám.
ezen kívül tudtok a képekre egyesével szavazni,illetve magára az oldalra,plusz ott van a +1 gomb is az alján.

~Zsú féle fotósarok~

Még kevesen vagyunk,de segítsetek,hogy minél többen legyünk =)
Köszönöm,és jó nézelődést!

2012. május 15., kedd

Amikor a lelked egy darabja kiszakad

Mindenki tudja,hogy akkor érezzük magunkat jól,ha testileg lelkileg jól vagyunk. Mikor harmónia van. Minden ember szuper boldog mikor olyan emberrel van együtt,aki kiegészíti,aki a másik fele. Mindenki azt mondja,hogy ez nagyon ritka dolog,és értékelni kell.
Nekem sikerült megtalálni..,de elveszteni is.

Ezt hallgasd közben,és megszakad a te szíved is.

Megtaláltam a lelkem párját. Azt az embert,akit ránézésre ismerek,és a lelkét látom. Azt akivel az első beszélgetésünkkor tudtuk,hogy ismerjük egymást, akivel az első találkozás alkalmával tudtuk,hogy a mi kapcsolatunk más.
Minden tökéletes volt,kivéve,hogy egy óriási nagy titkot hordoz,ami egyben egy hatalmas nagy probléma.  Mi naivan azt hittük legyőzhetjük,és nem állhat közénk. A lelkünk közel volt egymáshoz,szinte egybeforrt. A lelkitárs szó is kevés erre.
Én is azt hittem,hogy majd megváltom a világot,ha kitartok mellette. De legyőzött ez a dolog. Legyőzte őt is,meg engem is.
Sajnos mivel nagyon közel van hozzám a srác,érzem amit érez,és érzem a távolodást. Nem akar elveszteni,és én se őt,de felemésztette a dolog,és senki nem tud segíteni.
Elvesztem,érzem,kifog szakadni belőlem,én meg minden pillanatban meghalok újra meg újra.
Most már ott tartok,hogy a bőrt is lesírtam a képemről,mert a könnyek olyanok mintha savból lennének. A lelkem szakad szét,kezdi elengedni,mert reményt vesztettem,mivel látom,hogy ő se bírja tovább,és senki nem segíthet neki.
Egyszer történik velem valami jó,és az is tovaszáll. És sajnálom őt is. Bár nem tudom,hogy ő hogy érez,csak annyit amennyit elmondott: szenved.
Csak tudnám mi a jó fene dolgunk volt egymással,ha ezt kapjuk azok után,hogy egymást a másik szívébe engedtük. Ha ez valami vicc akar lenni az élettől,vagy a sorstól,akkor közlöm,hogy nem vicces.

Az se lenne fájdalmasabb ha eladnám a lelkemet az ördögnek. Hamarosan a lelkem már nem lesz teljes,és csak egy hatalmas űr fog visszaköszönni. Nem lesz miért élni,és felkelni reggelente. Sajnos ilyen vagyok ha üres a lelkem. Annyira elveszettnek érzem magam,és azt se venném észre ha elütne egy kamion.

2012. május 14., hétfő

Díj

Őszintén szólva,még soha nem kaptam díjat,bár nem is blogozok régóta. Amikor meguntam a hotdog féle blogokat,azóta használom ezt.
Mindenesetre nagyon köszönöm az én kedves barátnőmnek Szilvinek,hogy megtisztelt ezzel a díjjal! =)



 Szabályok:
1. Köszönd meg neki és linkeld be azt, akitől kaptad.
2. Írj magadról 7 különböző dolgot, bármi lehet az.
3. Add tovább ezt a díjat 15 másik bloggernak.

Nos nézzük a 7 különböző dolgot magamról:
- Tavaly le akartam mondani a jelenlegi stílusomról,és én is olyan akartam lenni,mint az átlag emberek,de nem sikerült,és azóta megbántam.
-Szeretem Tolkient,és a csodálatos világát,amit felépített.
-Szeretek kézzel írott levelet kapni számomra fontos emberektől.
-Mérhetetlenül romantikus lélek vagyok,még ha a felszínen nem is látszik.
-Félek a pókoktól-rohamot kapok tőlük.
-A Diablo trilógiának mindegyik részét 4× olvastam már ki.
-Nem szeretem a konfliktusokat.

Most el kellene küldenem 15 embernek a díjat,de alig ismerek én itt bárkit is. Szóval nem lesz meg a 15,majd talán pár év múlva :P

Petrának mindenképp küldeném,mert imádom az oldalát!!
LadyGothnak , mert a blogjában csupa olyan dolgokról ír,amit imádok.
Misának , aki mindig próbálja felvidítani az embert a pozitív gondolkodásával.
Evangelinenek, mert imádom a blogját.

Ennyi embernek a blogját szeretem,plusz Szilviét,de neki nem küldhetem vissza szerintem =)

2012. május 6., vasárnap

Megint kezdődik

Annyira elegem van megint. Ugyanaz meg újra,mint mielőtt elmentem Pestre. Pont ezért nem akartam hazajönni,és inkább nyomorogtam egy kis lyukban,mintsem ,hogy hallgassam öreganyám hülyeségeit. Persze anno megígérte,hogy ő egy szót se fog szólni,ahhoz képest,ahol tud beugat. Sokszor nem közvetlenül,hanem csak dödörészik, és persze egy szót nem értek belőle,csak tudom,hogy rólam van szó.
Most meg itthon van anyum,és akkor kipofáznak. Hát fantasztikus. A héten most először mozdulok ki itthonról,eddig mindennap itthon voltam,és csináltam valamit- takarítás,főzésben segítség,stb. Anyum most itthon van egyszer-mert ő meg nem sűrűn jár haza,mindig pasijával van- és most ő segít mamának főzni,én meg készülődök,mert végre kimozdulok itthonról,erre baszogatnak.
Mamámnak az a fő problémája,hogy én tegnap nem mentem vele a tescoba,és ő szakadt meg.  Nos,először is,egy szóval nem mondta,hogy megy a tescoba,csak azt,hogy megy a temetőbe,meg házhoz ahova szokott. Másodszor, én lementem anyu munkahelyére,mert anyu is bevásárolt,azt kellett hazacipelnem. De ez kit érdekel,én mit képzelek,hogy nem vagyok egyszerre két helyen. Hiába mondom nekik,hogy egy árva szóval se mondta,hogy lemegy vásárolni... nem, megvan győződve,hogy ő igenis mondta,és én vagyok a szar megint. Kicsit unalmas.

2012. május 4., péntek

Halálos

Annyira vidám vagyok komolyan... Mióta beköszöntött a "jó" idő,én a halálomon vagyok. Eddig valahogy kibírtam a napot,de most már felgyullad a bőröm. Erre jó példa a tegnapi nap.
Elkísértem egy barátnőmet a buszvégállomásra,de mindezt gyalog,mert neki nincs bérlete. Odafelé nem volt para,még kibírtam,de vissza felé is gyalog kellett jönnöm,mert nekem meg elment minden buszom,és egy órát nem voltam hajlandó várni.
Haza gyalogoltam,de mire hazaértem majdnem meghaltam,mert azon kívül hogy meleg volt,még dombot is kellett másznom X_X Ez öngyilkosság...  Pedig rajtam semmi meleg holmi nem volt már- holott sok ismerősöm azt hiszi,hogy őrült vagyok,amiért melegebb időben is pulcsiban mászkálok,meg nadrágot hordok a szoknya alatt. Na most nem volt rajtam semmi; se combfix,se nadrág,se semmi,csak a bakancsom,amibe jobb esetben sose gyulladok be,és most mégis. Ilyen se volt még sose.
Egy lenge harangujjú felső volt rajtam,totálisan szellőztem,ha fújt volna valamennyire a redvás szél. De neem,nekem tűző napon kellett hazajönnöm víz,legyező,és egyéb segéd eszközök nélkül. Hát őszintén szólva megszenvedtem.
Eddig egyetlen egy évben se volt úgy különösebb bajom,azt leszámítva,hogy ki nem állhatom a napot,mert hamar leég a fehér bőröm. Na most szabályosan undorítóan néztem ki mikor hazaértem-minden testrészemen amit ért a nap,piros pöttyök,meg hólyagok lettek. :S Annyira rosszul voltam.
Bár eddig minden évben kenegettem magam naptejjel ha mentem valahova- lehet hogy hülyén hangzik,de gyűlölöm ha megyek valahova busszal,és oda süt a nap,és ahol ér ott megfog. Ezért találtam ki anno,mindig volt a táskámban naptej. De most se ilyen nem volt nálam,se semmi. Hát fel is forrtam.
Ezért nem szeretem a napsütést,meg a meleget,és inkább a tél. Télen annyira jó volt minden. Most meg halál. Télen, a hidegben fel lehet öltözni,ellenben a meleggel,ugyanis a bőrömet már nem tudom letépni =/ Szóval kivagyok,és ha tehetem nem megyek sehova. =/


2012. május 1., kedd

Film

Tegnap,miután elvégeztem itthon a dolgom,leültem megint filmezni ^^ Mióta összevesztem kedves drága "barátommal",azóta sok időm van mindenre. Valószínűleg letiltott a fenébe msnen,de nem érdekel túlzottan, lehet,hogy ha sokáig nem beszélünk,akkor törlöm a fenébe- mert minek legyen ott?
No,mindegy. Tegnap folytattam a Tim Burton filmmaratonomat :P Letöltöttem egy régebbi filmet, az Álmosvölgy legendáját. Egy régi sztori átdolgozva az ő stílusával,plusz Johnyval a főszerepben :D Mily meglepő.


 Aztán néztem,és van még egy filmje,de az még csak most lesz mozikban talán,mert ncore-on még nincs fent. Ez amúgy valami vámpíros film lesz, Éjsötét Árnyék címen. A trailert elnézve egész jó lesz-de nála csak jó filmre lehet számítani ^^