Oldalak

2014. március 29., szombat

Szép hétvége

Életemben először (és újra) várhatom a hétvégéket a munkás hét után. Ugyanis hivatalosan vége a sulimnak!! *-* Annyira boldog vagyok tőle,hogy hihetetlen. Szerintem az ember életében ez az egyik legszebb dolog. Mondjuk a vizsgák még bőven hátra vannak,de igyekszem nem gondolni rájuk.  A lényeg hogy lesznek szombatok amiken végre pihenhetek.
Ma csodásan indult: reggel fél hétkor valamiért kidobott az ágy és akkor már úgy voltam vele,hogy nem lustulok,felkelek. Ettem egy kanál joghurtot,aztán úgy voltam vele,hogy újra rendszeresíteni kell a tornát az életemben,mert nagyon elhagytam magam. Nem akarok kifogásokat keresni,meg szabadkozni ,de elhanyagoltam magam ilyen téren az örökös betegeskedés miatt. Pár hete kedden edzettem,erre másnapra megbetegedtem,kicsit kiborultam. Mert nekem egy ilyen megfázás sajnos 2-3 hetes mire kijövök belőle. Még most se vagyok 100%os,de igyekszem nem sajnáltatni magam.
Azért a héten tornáztam,mert az egyik munkatársam,aki szokott bent az ellátottaknak meg az itt dolgozóknak tornát tartani megkért,hogy most én tartsam meg, mivel neki az intézmény látogatókat kell körbevezetnie.

Elvállaltam- akkor már nem voltam annyira szarul. Jól esett egyébként nagyon, rengeteg energia szabadult fel bennem ,és az előzőleg kritikusan fájlalt derekam is helyre rendeződött. Úgy látszik hogy a testem nem bírja ha eltunyulok; egyből lerobbanok,mindenem recseg,ropog és fáj. Szóval nem éri meg kiesni a ritmusból.
Nagyon gondolkodom rajta,hogy valakivel párba vizsgák után ráállni újra az edzőtermekre,vagy valami fitness órákra. Nagyon szívesen kipróbálnám a kangoojumpot is,de az sajnos súlyhoz van kötve.
A lényeg az,hogy szeretnék rendszeresen mozogni újra ,anélkül hogy a testem megszokná, vagy megunnám.
A munkahelyen most egyenlőre a saját sémám szerint tornáztunk. Összeválogattam az Ica dvd-ből a könnyebb dolgokat nekik (mert azért sérült emberekkel nehéz foglalkoztatást tartani) Persze jellemző módon nem volt meg a benti tv távirányítója,szóval magamtól kellett a bemelegítés után dolgoznom.
De megérte és jó érzés volt. Most szombaton ezen a szép reggelen is nem volt hajlandóságom vissza feküdni lustulni: be a gépet és hajrá. Már nagyon hiányzott,és jól esik újra mozoghatok, és ha van izomlázam♥

2014. március 27., csütörtök

Új családtag ♥

Nagyon örültem,hogy új taggal bővült az életem *-* No senki ne gondoljon nagyon nagy dolgokra; egyszerűen lett egy hörcsi babám.
Bent vagyok facebookon egy hörcsög kedvelő csoportban,és ott sokszor látom,hogy a gazdik teszik ki az anyukától elkülöníthető hörcsögöket örökbefogadásra. Aztán egyik alkalommal megakadt a szemem egy csodás példányon- mondhatni szerelem volt első látásra. Egyből írtam a nőnek,mert ami még pozitívum volt,hogy pécsiek voltak a férjével.
Egy kicsit beszélgettünk,aztán másnapra beszéltük le a találkozót,hogy kihozza mindkettő babát. Volt egy fiú meg lány és mindegyik egy hónapos volt aznap. Kis dzsungáriai törpehörcsög,narancs fajta piros szemmel *-*
Eredetileg a fiút akartam,de úgy voltam vele hogy mindegy. Ezért elhozta mindkettőt a nő és az egyik amelyiket kiszúrtam,azt ki is vette,mondván az a fiú. Mondjuk én mindegyiket megtartottam volna,mert irtó édesek voltak ahogy ott fötörtek.♥
Aztán még egy háromnegyed órát beszélgettünk,majd elköszöntünk és hazahoztam. A nő örült hogy hozzám került mert ismeri a hörcsögös múltamat,szóval öröm volt neki,és ezáltal nekem is jó volt hogy bízott bennem. Itthon betettem ideiglenesen a kisebb ketrecbe,hogy megnyugodjon,mert ugyan kézhez szokottat kaptam,de hát mégis új illatok,hangok,ingerek.  Úgyhogy kellett pár nap hogy lenyugodjon. Csipogni mondjuk nem csipogott ha meg akartam fogni és nem is harapott. Ha már a kezembe volt akkor nyugis volt,de megfogni akkor még nehéz volt.  De hát érthető,nem én neveltem.
Aztán miután mindent elrendeztem,akkor jött az üzenet a nőtől,hogy véletlenül rosszat adott és ez amit elhoztam nem fiú :D Mondtam hogy probléma nincsen,mert őt is ugyanúgy fogom szeretni,meg semmilyen célja nincsen (mármint pároztatás ) a dolognak,szóval maradhat. Szegény nő ezerszer bocsánatot kért,de hát én meg úgy gondoltam ,hogy így kellett lennie a dolognak,hogy a lányka kerüljön hozzám (:
Szerencsére azóta már nyektettem,és jobban viselte,meg könnyebb volt megfognom,meg többet volt kint a házából. Kicseréltem a két ketrecet,mert az öreg hörcsim nem használja ki  a nagy ketrec területet,gondoltam ez a kicsi fiatalka lehet jobban értékeli.
Még kicsit félénk a szentem♥
Azt már megtudtam,hogy ez a hörcsi is szeret enni :D majd még be kell szereznem dolgokat- akarok lisztkukacot nekik,meg  a modern ketrecből hiányzik egy cső- addig nem tudom összerakni a cső labirintust =(
Amúgy a kis túlélő bébim is megvan- bár szegényem minden csak nem bébi már. Igaz a testalkata nem lett valami hatalmas (a kis egy hónaposomnak nagyobb a teste) ,emiatt is marad örökre bébi nekem.
 De nagyon jól meg van és most májusban lesz két éves. Kicsit félek is ettől,remélem nem lesz semmi gond (mert ugye a kis törpe hörcsik 2-3 évig élnek csak). Remélem ő velem lesz még több éven át.
Ő a kis túlélőm- akit érdekel a története,az szól és linkelem (:

2014. március 21., péntek

Gibbon estek♥ - képekben

Ezt azoknak ajánlom akik nem szeretnek sokat olvasni,vagy csak szimplán a "szép" fejünkre kíváncsiak :D

Megkezdődött a gibbonkodás :D
Már józanul se tudtunk értelmesen fotózni :D
Szilvivel nagyon néztük a filmet♥
Azok a bizonyos bab cukorkák. A kutyakaja ízű még semmi nem volt, na de a csótány! Még mindig nem értem honnan tudják hogy milyen az íze a csótánynak :D Vagy százlábú,vagy mi a fene :D
Fújci
Igen,mindenki véleménye a "fincsi" bab cukorkákról :P

Haláltusa :D
Ez őszinte vélemény
Esti félig ittas formában sminkelés- kis szünet a filmezésben
Igen,sajnos vannak pillanatok mikor nem bírom ki röhögés nélkül- Viktor galamb eregetése ilyen pillanat :D
És a végeredmény ^^ Köszönöm♥
Aztán folyt köv. a gibbonkodást :D Ez az a kép,amin olyan mintha Szilvi nyalogatná a fülem- nagyon meghitt :D
Egy része az estének
A legszebb közös kép xD Ami közös vonás: az értelem hiánya :D
Amíg Szilvi sminkelt addig feltaláltuk magunkat. De azt hiszem nálunk sem 100as a helyzet (:
Basszus... ősgibbonok :D
vagány :D

Jaj ez a klasszikus "Rád gondoltunk" kép :P
No gyermekeim: ez a gibbon póz :D  Aki nem tudná :P

Ez a másik díjnyertes közös kép :D  Elmélyülten filmezek :D

Szilvi is horrort néz :D

Hát kb. ennyi a hétvége képekben (: Remélem megint talizunk,és most hogy jön a jó idő,több program is tervben van ^^ Alig várom ^^

Gibbon estek♥

És akkor jöjjön a pesti élményem *-*
Az előző bejegyzésben említettem,hogy délben eljöttem a szociális otthonból,hazamentem és összekészültem. Úgy volt megbeszélve,hogy a 16:30as busszal megyek fel,mert az 19:30ra fel is ér. Addigra Szilviék is végeznek,és akkor jó lesz.  Nem nagyon akartam felpakolni magam,mert már utáltam ennyi cuccal mászkálni. Összedobáltam a sminkcuccaimat (a legfontosabb :D) ,meg minden más fürdőszobai dolgot,pár ruhát ,plusz a hülye kabátomat-mert hétvégére hideget mondtak- és megindultam.  Nagyon hamar kiértem,ezért a váróban dekkoltam.
Felidéztem onnan szép emlékeket :D Egy hónappal ezelőtt megismertem valakit. Nem nagyon írtam erről ,mert  nem akartam elkiabálni semmit,meg nem tartottam annyira lényegesnek. Legalábbis eleinte nem akartam semmit. De az első találkozónk olyan jól sikerült -annyira megfogott valami a srácban-, hogy lett több is. Aztán volt egy alkalom,hogy kocsmázás után (most már lehet a kocsmákba járni,mert nem dohányoznak az emberek,szóval én is megférek ott :P ) , elmentünk ide a buszpályára- mert a srác nem pécsi- és jól eldumáltuk az időt,majd bealudtunk ülve. Na ez nagyon tré dolog,de végülis hajnali 4kor mindenki ezt csinálta: fiatal fiúk,lányok, idősebbek...mindenki.  A gond az volt,hogy a srác így lekéste a buszt xD Odamentünk a megállójába,hogy na akkor mikor jön már. És nem értettük mért nem áll már be... Mire leesett,hogy már rég elment,csak átaludtunk pár órát :D Na nem volt semmi. :D  Majd egyszer külön kitérek ezekre is,de még nem merek.
No de nagyon eltértem a témától,elnézést :$  Szóval ilyen jó sztorikon merengtem mikor is láttam ,hogy nagyon sokan állnak a megállóba és nem a Pécsváradi busszal mennek. Gyorsan beálltam az elejére -mert nekem az a parám,hogy nem lesz hely,és én nem szívesen állok Pécstől Pestig. Aztán meg jött a busz,ami szépen 10 perc késéssel indult. És minden megállóból pár perces késéssel indult.
Na már most  emiatt egy órát késtünk. Direkt nem a 17:30al mentem,mert az volt kiírva 20 óra körülre... Erre csak sikerült 20:30ra beérni -.-" Hát kiakadtam. 
De végülis az erőműnél leszálltam és Viktorék felszedtek,aztán megkezdődött a gibbonkodás :D (egyébként az utazásaim során mindig történik valami :D)
 Nagyon örültünk egymásnak,mert már 3 hónapja nem taliztunk :'( Ami azért megviselt mindannyiunkat,még ha nem is mondjuk ki. Már a kocsiban fárasztottuk egymást a hülyeségekkel- szóval az IQ szint megzuhant rohamosan,de jó volt ez után a hét után.
Pénteken már igazából senkinek semmihez nem volt ereje,így csak filmeztünk,meg voltunk,aztán pihenés. Nekem jól esett aludni mert sajnos a héten 4:50kor keltem minden nap és sajna későn feküdtem le. Aztán aznap már hajnaltól talpon voltam,lenyomtam egy hülye fél műszakot és fúúú.
Másnap már volt erezd el a hajam. Jöttek a horrorok amiktől Szilvi már agyfrászt kap- de azért csak megnézte velünk :D Persze mi Viktorral minden filmben azt néztük,hogy nem e pazarolják a piát :P  Végül mi is neki kezdtünk az ivásnak,de csak módjával ;) Igazából szerintem jóra sikeredett a hétvége,remek volt a hangulat. De ami a legviccesebb volt az a Szilvi által vásárolt undorító cukorka :D Na én attól ki vagyok még most is. Ki az az elmebeteg állat aki ilyenekkel szórakozik? :D Meg ezt vajon hogy tesztelik? Jó kérdések :D Fogalmam sem volt róla,hogy léteznek ilyen "cukorkák" és eleinte tökre lelkes voltam,míg nem mutattak egy videót amin két csaj szórakozott- na ez kicsit lelombozott :D

Kb. mint a Mátrixban: Melyiket választod? :D Hát én ezek után egyiket se.  Valami Bean Boozled nevű ökörség volt ez,ami nálunk Pécsen nem kapható, de lehet jobb is :D  Mint kiderült Szilviék próbálták már.... Én meg megint kamilláztam csak,hogy mi a fene ez,de persze benne voltam (ez olyan mint mikor vidámparkban voltunk és felültünk a repülő cirkuszra :D)
Nos ez a doboz fogyatékos volt,mivel az összes létező darab szinte gusztustalan ízű volt. Egy kettő fincsi volt,de Viktorral sikerült mindkettőnknek mindig a rosszat kifogni. Jellemző.  Én egyszer kifogtam egy kókuszosat na-de azt megfeleztük azt hiszem.  Nem tudom,hogy ez kicseszés akart e lenni,de kiakasztó :D
Azért az elgondolkodtató,hogy honnan tudják milyen íze van a 100 lábúnak :D Mert a fikát,meg a penészes sajtot megértem... sőt még a záptojást is- mert itt imitálhatják a szagát. De egy bogárnak?! Nincs szaga... Honnan tudják milyen az íze? :D Ezt se józanul,se részegen nem tudtam felfogni. Persze azért viccnek jó volt ez az egész,de Viktor már a hányás szélén volt,de kitaláltam,hogy fogja be az orrát,mert akkor nem érez majd semmit. De nagy szenvedés volt. :P
A hét végére elfogyott az egész doboz,de a végére már csak beleharaptunk és köptük is ki,mert nem lehetett bírni,meg hát rossz lett volna ha hányás szagú szájjal ülök fel a buszra :DD
Szombaton még ezen kívül röhögtünk jó sokat,ittunk is és moziztunk. Szilvi tervezett sétát,ami délelőtt még úgy tűnt kivitelezhető lesz,de hirtelen megváltozott az időjárás és bejött amiről szó volt: elromlott az idő. Szél,eső... minden volt. Szóval maradt a film nézés,röhögés,ivás.
Jaj meg Szilvi megint kisminkelt- most kéket kértem :D Hét közben nem sminkelek én erősen és ilyenkor élek a lehetőségekkel (:
Aztán utána kicsit Viktorral hülyültünk míg Szilvi blogot írt. Mondjuk Viktor most nem sminkelt ki,de fotózkodtunk; és rájöttünk,hogy vannak különböző opciók a telefonon, pl. színcserék/szűrőhasználat :D

Ez annyira új volt -mint a gyerekeknek egy új játék xD- hogy el is hülyültük ezzel az időt. De ez jól is jött,mert legalább Szilvit békén hagytuk had dolgozzon x)
Aztán persze mikor a végére ért,ő is beszállt a buliba,aztán 6 millió ilyen képet csináltunk. Mindegyiken olyan szépek vagyunk,és persze csak mi lehetünk ilyen idióták,hogy ezen élvezkedünk :D
Szóval azért viccesen telt a hétvége,kicsit lazultunk,meg mindenki kieresztette a gőzt. Röpködtek az elszólások,meg a hülye poénok -amin besírtunk.  Mondjuk estére már kijött belőlünk a pia,amiért szomorú voltam,de szerintem a májunk örült neki :P  Meglepően sokáig fent voltunk szombaton,plusz láthattam a Thor kettőt. Lokiiii♥

Vasárnap meg délután utaztam haza,hogy azért haza is érjek. Na hát ez az utazásom se volt semmi.... Oda mentünk Szilviékkel korán a buszmegállóba,hogy akkor beállok szokás szerint előre,hogy legyen hely. Jön a sofőr ,hogy akinek előreváltott jegye van,az menjen előre. Oké,láttam egy csaj előttem lobogtatta a jegyét,előre is engedtem..oké. De hát én nem láttam hogy a többi 6 milliónak a hátam mögött is ilyen jegye van xD Szóval felszálltam az első csaj után,mire beközli kis viccesen a sofőr,hogy muszáj előre vennie azokat akiknek jegye van. Kérdeztem,hogy mért,van még olyan?! Erre mutat a többi ezer emberre. Huuuu,én annyira égtem mint a Reistag xDDD Félreálltam,mert le nem akartam szállni,végül kis kedvesen közölte a sofőr,hogy üljek le oda mellé- a nekik fenntartott helyre :D  Szóval ez is atom jellemző volt,hogy bénázok. De szerencsém volt,mert lehet szimpi voltam a faszinak,mert nem kiabált velem,meg mindig mosolygott és minden megállóba nézett és mondott valamit :D Végülis ott maradtam azon az egyes ülésen,aztán néha két szót váltottunk,meg nézett a visszapillantóból - de hát vicces volt. Dunaújvárosban leüvöltötte az egyik csajnak a haját. Ott a pécsieket hivta előre,ez meg földvárra akart menni és ott ordított vele.
Ja,Szekszárdon meg jött egy nő,hogy amit neki küldtek csomagot hol van... Nem igen vágtuk miről van szó,de közölte velünk a nő,hogy lóspermát vár :D Istenem,én kiakadtam :D
Na szóval nem unatkoztam szokás szerint :D

Végül kimásolom Szilvitől az aranyköpéseinkt,mert siralmasak :D

Én: " - A rizstésztának teljesen más állaga, íze és textúrája van, mint a simának."
Viktor: " - És más a felbontása is?"

Vettem a Lush-ban egy isteni szappant, ami évek óta a kedvencem. Ez a Honey I washed the kids, de Viktor kicsit máshogy hallotta: Honey I washed the tits :D Férfiak... :P

Zsófi: " - Úgy lecsaptatok a vodkára, mint cigány a pénzre!"
(ez egy új Zsófi féle hasonlat :D)

Én: " - Kapsz egy fehéret a szádba, hogy lógjon ki!"
(ez egy fehér színű drazsécukorkára értendő :P)

Zsófi: " - Látjátok még az értelmet a szememben?"
Viktor+én: " - Eddig se láttuk!"

Sikerült egy kissé zombisra sikeredett képet csinálnunk magunkról, ahol úgy tűnik, mintha nyalogatnám Zsófi fejét :D
Zsófi: " - Próbálod kinyalni azt, ami nincs."

Fényképezés közben:
Amit mondtam: Ne vedd ki, kapcsold be!
Amit Zsófi hallott: Ne verd ki, kapd be!

Zsófi horrornézés közben:
" - Itt a nyanya. Meghallotta, hogy nem metal zene szól a házban. Akkor bmeg én is kísértenék!"

Ropival a szánkban:
Viktor: " - Olyan csáposak vagytok!"

Az egyik filmünkben felrobbantak a borosüvegek:
Viktor+Zsófi: " - Óóóóó, pazarlás!"

Negatív képek készítése után:
Zsófi: " - Én vagyok a legsötétebb!"
Viktor: " - Elismerted!"

Horror után:
Én: " - Mi van, ha egy szellem elkap a derekamnál fogva és össze-vissza dobál?"
Viktor: " - Sikítva elszaladok."
Én: " - Kösz..."

A képeket meg begyűjtöm egy új posztba,mert így már hosszú lesz ^^
És még egyszer köszi a vendéglátást,jó tartást,gibbonkodást :D ♥

A gyakorlatozásom hete

Nost,mivel lassan közeleg a képzés vége,így az utolsó féléves gyakorlatomat is le kellett töltenem. Eredetileg úgy volt hogy Pécsváradri szociális otthonba megyünk gyakorlatra,mert ott lesz a nagy vizsga. Vizsga előtt pár hónappal közölték,hogy nem,mert felújítják. Pécsen belül eltettek minket egy zsidó szociális otthonba, hogy ott lesz a vizsga. Hát mi osztálytársammal be is jelentkeztünk,hogy mennénk a múlthéten. Erre hétvégén jött az infó,hogy jaj mégsem ott lesz a vizsga,hanem Malomvölgyben! 
Na most én kiborultam minden szempontból: Mi a fenének nem tudnak megállapodni egy helynél? És mért kell százfelé rángatni minket,mindezt vizsga előtt két perccel?! Milyen oktatás az ahol még a vizsga helyet se tudjuk?! És akkor készüljünk jól fel. Komolyan mondom,hogy már annak örülni fogok ha kettessel átengednek. Mert ez a két év maga volt a pokol. És én még azt hittem hogy a Kodály gimi volt a szar. Hát van annál is rosszabb. 
A másik ami miatt kiakadtam,hogy pont Malomvölgy. Gyerekek,aki ismeri a helyet az nem kívánkozik oda,se mint dolgozó,se mint gondozott. Nem egy ember halt inkább meg,csak ne kelljen ott poshadni. Olyan híreket hallottam a helyről,hogy azt hittem előtte levő hétvégén hogy felvágom az ereimet.  Lelkileg kiborultam.
Aztán hétfőn belibegtünk; katasztrófa volt az egész hét. De nem is az ellátottakkal volt baj- mert nagyon tündériek voltak- hanem az ott dolgozókkal. Egy szerencsém az volt,hogy mamám ismerte az ottani ápolási igazgatót. Mint kiderült,ők munkatársak voltak valamelyik szociális otthonban annak idején,és mamám biztatta ezt a nőt,hogy tanuljon tovább, s ő megfogadta -és most itt van ápolási igazgatóként. Vagány. Szóval ennyi mázlim volt. De lényegében nem vele voltunk... A többiek meg nem épp szeretetre méltók. Osztálytársam második nap össze is szólalkozott az egyik fiatal kis csajjal. Alig vártuk hogy vége legyen a hétnek. =/  Nagy nehezen vége is volt és csak az tartotta bennem a lelket,hogy hétvégén megyek Szilviékhez.
Az első napok a bénázásról szóltak: azt se tudtuk mit csináljunk,hogy ki mire képes (alul és túlgondozást próbáltuk kerülni) Aztán a hétvége felé egész jó volt; bár hozzáteszem akkor lecserélődött a csapat és voltak olyan kaliberű emberek mint én- lehetett osztani egymást. (:  A nővérek is segítőkészek voltak,jöttek mutatták amit kérdeztünk.. Igazából a nap eleje gyorsan ment,mert reggel mosdatás vagy fürdetés volt, aztán reggeliztetés... és onnantól punnyadás. A nővérek elvonultak a nővérszobába,és ennyi. Mi meg lézengtünk,meg beszélgettünk. Összehaverkodtunk egy nénivel- tökre jó fej volt.
Aztán fotózkodtunk :D  Arra mindig volt időnk.

Dél előtt kicsivel megjött az ebéd,azt még segítettük kiosztani,aztán délbe go. Leléphettünk.  Igazából a 4. 5. napra voltam úgy hogy jó volt már: mindent megszoktunk,nagyjából ismertük a betegeket is,ők is minket, már tudtuk mit hogyan csináljunk.
De volt egy pont mikor majdnem fejbe csaptam az egyik ott dolgozót.  Egy alacsony,öreg,vékony nő- ott dolgozó- és állandóan pattogott,meg mogorva volt. Az a reggeli mosdatásnál nem egyszer beszólt. Kérdeztem és leszólt. Hát akkor ott rohadjál meg,és szartam az egészre rá. Azt mondta a részlegvezető is hogy kérdezzünk- kérdeztünk és lehurrogtak. Nos én elhiszem tényleg hogy sokan ki vannak égve,meg borzalmas mindennap ugyanazt csinálni,de könyörgöm mért rajtunk kell kitölteni?!  Egyszerűen nem fért a fejembe. Hogy tanuljunk meg bármit is ha nem kapunk megfelelő útmutatást? Bármit kérdeztem flegmán válaszolt,meg persze lenézően- mintha úgy kellett volna születnem hogy mindent tudok.
A lényeg,hogy ez a nő egyik nap kötözött felfekvést (kilyukadt gennyes bőrfelületet) De ezt a leszarom stílust,meg durvaságot amit megengedett magának... azt hittem szájba verem. Pedig nem vagyok egy agresszív ember. De azt azért szerintem mindenki eltudja képzelni hogy milyen lehet ha kilyukad a bőre,és gennyedzik mellette. Na most ennek a néninek több ilyenje is volt sajnos. Erre ez az állat nő letépkedte durván a kötözést és ott háborgott,hogy ki kötözte be ilyen szarul. Aztán ficegett egy kis darab bőr a lyukba,amit megfelelő oldattal leszoktak maratni.  Erre ez az állat beközölte,hogy ő azt onnan most kivágja. Na most ott kezdődik,hogy neki mint szoc gondozónak hivatalosan nem kompetenciája a súlyos dekubitusz kezelése. Ahhoz meg pláne nem jöhetne,hogy belevagdosson a sebbe. Hogy merészeli?! Én nagyon kiakadtam. Ott szenvedett az a szerencsétlen,ez meg olyan dolgokat csinál ami nem szakszerű és még csak nem is tehetné meg. Na szóval ott volt elegem ebből. Én utána nem szóltam hozzá és ugyanolyan flegma voltam vele mint amilyen ő velünk- ott rohadjon meg az ilyen.
Azért mert felfekvéses valaki -és ugye nem igen visszafordítható- akkor még így kell bánni vele?! Hülye állat. Szóval nem véletlenül vártuk hogy vége legyen.
De szerencsére csütörtök pénteken nem volt senki ebből a béna csapatból. Pénteken húztam haza ebédeltetés után és ámen. Öltöztem,pakoltam és go Pest♥ Persze ez sem ment zökkenőmentesen-mert hát mért ment volna :D De ezt egy másik bejegyzésben írom le,hogy ne legyen egy kisebb regény ;)

Meghaltam ,hogy egy hétig fehérbe kellett lennem :D De ez sejthető volt. :P


Igen,igen eltűntem

Meg lehet kövezni, leszólni,de sajnos rájöttem: nem tudok 100 fele szakadni. :(  Tudjátok itt a suli és alig két hónapom van a záróvizsgáig és egy betüt nem tudok a szóbelitételsorból. Közben élem a szociális életemet: tartom a kapcsolatot a haverokkal,barátokkal; voltam időközben Pesten (mindjárt irom a beszámolókat),  mellette sulibajárok és vizsgázok, de dolgozom is,  valamelyik héten gyakorlatom is volt hajnali keléssel. Szóval megannyi bajom van és nem tudok itt is lenni,ott is lenni,készülni is mindenre,de közben az itthoni dolgaimat ellátni... Ja és meg betegedtem megint ^^  Bármennyire is szeretnék rendszeresen írni ,nekem nem mindig jön össze.
  De úgy érzem,hogy ha lehetőség van egy személyes találkozóra bármelyik barátommal/barátnőmmel, akkor inkább azt választom itthon ülés helyett- de szerintem más is így tenne.
De szép lassan vissza szivárgok ide is,és természetesen bepótolom az élménybeszámolókat *-*

2014. március 3., hétfő

Goth kihívás 2 - Írj három dolgot, amiben reménykedsz, hogy újra divatos lesz! és Mi a véleményed a goth öltözködés más irányzatokkal, stílusokkal való elegyítéséről?

Bevallom nem igazán követem a divatot. Legalábbis öltözködésben annyira nem,így nem nagyon szeretnék semmit ami a stíluson belül divatba jönne. Nagyon nem hiányzik megint ,hogy mindenféle ember talpig csipkébe rohangáljon csak mert "divat".  A divat legyen olyan mint eddig, elnézegetem,de nekem meg van a magam stílusa és nem kell belőle divatot csinálni (:
Az ötlet miszerint az öltözködést egyesítik más irányzatokkal is, szerintem hülyeség. Valahol aranyos gondolatnak találom,meg egy két dologból jó sülhet ki,de az ilyen emogoth "irányzatok" felbosszantanak. Annyira nem kedvelem mikor a stílusokat összemossák. De talán azért is mert jobban tetszik az eredeti viktoriánus goth és nem tetszene ha beletennének nem odaillő dolgokat.

A Gothic Beauty blog nyereményjátéka

No lánykák♥
Lehet jelentkezni a GB blog nyereményjátékára (:  Katt IDE . (: