Oldalak

2014. február 16., vasárnap

Vitaminbomba testnek és léleknek♥

Szokták is mondani,hogy ép testben ép lélek. De szerintem ez fordítva is igaz,hogy ép lélekkel ép test. Ugyanis szerintem aki nincs jól lelkileg,az hamarabb megbetegszik. Volt hogy nekem is huzamosabb ideig rossz kedvem volt,szomorú voltam és semminek nem tudtam örülni- meg is betegedtem sajnos. Szóval ez a test-lélek harmónia jó ha meg van.
Persze könnyű mondani mint kivitelezni. Én megint ott tartok,hogy semmi izgalmas nincs az életemben,élem a mindennapjaimat,stresszelek,felhúzom magam a munkahelyen ,de mellette semmi pozitív. Nem is tudom mikor nevettem utoljára igazán jókat. Régen. Nincs ma már aki megnevettessen,nincs senki akivel jókat beszélgethetnék egy héten többször. (és most nem a netes levelezésekre gondolok) Sajnos ennek meg is látszik a nyoma,mert állandóan betegeskedek.
Igyekszem mindent praktikát bevetni,hogy egészséges maradjak,de csak nem sikerül. Most is még mindig tart a betegségem,és hol náthás vagyok,hol a torkom kezd el fájni. S nem múlik el.
Viszont megint tettem magamért valamit: kivettem az ajak pcmet is.  Akik régebbről ismernek/olvasnak,ők tudják,hogy volt ajak,és nyelv piercingem is. Az ajak volt meg előbb- azt olyan 11.es koromban csináltattam őszi szünetben-, a nyelvet meg érettségi után nyáron.
Aztán tavaly valamikor kivettem a nyelvemből,mert mindig lejött a feje és már égi jelnek vettem, főleg mert sokat gondolkodtam rajta  hogy mitévő legyek vele kapcsolatban. Végül a fogaim miatt kiszedtem.
S most jött el az az idő,hogy az ajak pct is kivegyem,mert egyszerűen nem akarom már elhinni,hogy állandóan beteg vagyok. 100%,hogy ez is nagy szerepet játszik benne,ugyanis nyílt seb, engem meg bent összeköpnek a munkahelyen. Egyértelmű. Régebb óta agyalok ennek a sorsán is,de exem hisztizett érte,hogy ne vegyem ki ,mert így vagyok szép. Tojok rá,akkor nem leszek szép inkább.
Na,de hogy valami jóról is írjak! Tegnap csináltam megint gyümölcs salátát ^^ Nekem nagy favoritom, és suli után bementem gyümiket vásárolni. Eredetileg köröm díszítő ecsetet szerettem volna venni,végül egy rakat gyümölcsöt hoztam haza :D
Mindenből kettőt vásároltam (még az ananász konzervből is,de abból csak egyet adtam hozzá). Általában minden gyümölcsöt megmosok fogyasztás előtt, még akkor is, ha leszedem a héját :D Itt is ez volt; mindent meghámoztam,felaprítottam, és a végén meglocsoltam citromlével ^^ Annyira szeretem♥  Ez az egyetlen nyári tulajdonságom,hogy szeretem a gyümiket ^^

Beraktam után a hűtőbe és vártam a csodát :D Egyébként nagyon fincsi lett,és folyton rájártam. Nem tartott szegénykém sokáig :P De nem is bánom,mert kell a vitamin a testemnek *-*

Írtam azt is,hogy 'és léleknek'. Említettem,hogy eredetileg körömdíszítő ecsetet akartam venni - nagyon imádtam már akkor is mikor műkörmöshöz jártam régebben,de akkor nem volt ilyesmire szükségem,mert ő megcsinált mindent.
Voltam az itteni fodrászkellékesnél,ahol szerváltam egy pöttyöző ecsetet.
Illetve egy vékony mintafestő ecsetet. De ez sorsszerű volt amúgy: Bementem a fodrász kellékesbe,de ott nem volt vékony festő ecset,így bementem árkádba a Rossmanba,ahol szintén minden volt csak ilyen nem. Aztán még felnéztem a Dmbe,ott hátha találok valamit. Ahogy elmentem a leértékelt dolgok ládája mellett -és épp csak odapillantottam- egyből kiszúrtam! Egy darab volt belőle ott és pont olyan amilyenre nekem van szükségem. *-*  Manhattan márkájú,kétvégű- de ára nem volt. Megnéztem a Manhattan standjánál,de sehol semmi,végül a pénztárost kérdeztem -de mindegy volt,mert kellett.
Nem sokára kipróbálom őket (:  Plusz várok egy csomagot,amit majd szintén megmutatok (: ♥

3 megjegyzés:

  1. az biztos ha lelkileg nem vagy rendben kihat sokmindenre.
    én most élem azt,hogy sok a stressz és semmi sem jó..... szerintem beteg is leszek,igazám voltam de megint gyengének érzem magam.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát sajnos így kezdődik. Gyengének érzed magad,levert és kedvtelen vagy,majd elkezd fájni a torkod,vagy akármit és kész. Beteg lettél. Annyira nem szeretem ezt az érzést. És unom hogy ilyen levert vagyok és semmi nem sikerül,és fáj a torkom =(

      Törlés
  2. Ez így igaz, minden összefüggésben van mindennel. Ha a testtel van valami baj, az kihat a lélekre, és ha a lélekkel van baj, az kihat a testre. Én is számtalanszor tapasztaltam. A gyümisali meg a legjobb vitaminbomba, amit ilyenkor fogyasztani lehet. Most én is beteg vagyok, de eszem a grapefruitokat rendesen, meg kivizek, mandarinozok és majd a sok vitamin segít meggyógyulni :)

    VálaszTörlés