Oldalak

2014. december 18., csütörtök

Goth kihívás 2 - 26-28-ig

Hoztam három kihívás kérdést a goth témában. Azért hármat,mert egyik kérdés sem olyan kifejtendő.

  • Mi alapján selejtezed a ruháidat?
  • Milyen pénztárcák tetszenek?
  • Fűzőpárti vagy?


A ruha selejtezés nálam nagyon nehéz. Annyira bolond vagyok,hogy ha valamit megszerzek magamnak,akkor nehezen dobom ki- nincs hozzá szívem. Ennél sokkal humánusabb lépés számomra az elajándékozás. Ez egy fokkal jobb érzés,mint kidobni. De ez se a kedvencem.
Nem is azért mert irigy lennék (mielőtt ezt feltételezné rólam bárki is),hanem mert ilyen vagyok a tárgyak terén. Ha lesz valamim (ruha, dísz,plüss, akármi) akkor  főleg azért kötődök hozzá mert mondjuk kaptam valakitől és számomra ez nagy megtiszteltetés mikor gondol rám valaki és meglep.
Ez gyerek korom óta így van és nem a fukarság az oka. A mai napig van olyan cuccom amit valaki vett nekem ,de már nem hordom- viszont nem dobom ki.  Amiket magamnak veszek azoktól kicsit könnyebb megválni- kivéve ha szép :D
Viszont most hogy szóba került, megint belegondoltam mi mindenen kéne tovább adni. Van olyan felsőm amit lehet hogy odaadok valakinek,mert bár jó volt rám mikor megvettem,de  most valamiért nagy rám és eléggé hülyén nézek ki benne. Ez csak egy a sok közül. Hjaj majd egyszer belevágok- addig is itt egy LINK, amin húgom eladó holmijai vannak. Azt hiszem azóta vannak újabb eladó holmik is,majd átnézem és frissítem.

Pénztárcák? Ez kissé fura kérdés :D  Sose foglalkoztam ilyen kérdéssel- viszont pont idén nyáron vettem magamnak egy újat (: Nekem ezek a láncos darabok jönnek be: tuti nem kapják ki a táskámból (:
Itt a LINK ha valakit érdekel.

No és a fűzők. Egyszer mintha írtam volna már fűzőkről. Annyi a történetem,hogy régen nem szerettem őket ,vagyis inkább nem rajongtam mert nem tudtam milyen- sose volt, nem volt hozzá alakom, nem tudtam kitől kell venni .... abszolút nem tudtam semmit az egészről.
 Aztán tavaly előtt gondoltam egyet: vettem valamilyen facebookos oldalról egy acélmerevítős darabot. Akkor még továbbra sem voltam tisztába a dolgokkal,csak hogy mit kell mérni magamon. De elment a kedvem ,mert amit kaptam,nem mutatott jól rajtam annyira,meg normálisan összehúzni se tudtam, plusz elgondolkodtam a valódiságán (mármint hogy tényleg acélos e).
Később megismertem egy nőt ,aki nagyon rendes volt és minden idióta kérdésemre válaszolt. Ő egy külön fűző shoppot vezet, minőségi darabokkal. Ha valakit érdekel linkelek -de régebben is linkeltem már.
De akkor meg pénzt nem tudtam rá szánni.
Mostanában (vagy ebben az évben) volt hogy egy lánytól már a 3. fűzőmet rendelem. Nagyon rendes ő is,és hiába idegesítettem a sok kérdéssel, mindenre válaszolt s addig szórakoztunk míg meglett amit akartam.  Tőle vettem egy igazi acélmerevítős egyszerű,de csodálatos darabot - KÉP. (:  Aztán innentől függő lettem és állandóan figyeltem milyen kínálata van,mennyiért ,mekkora méretben.  Azt imádtam ennél a lánynál,hogy nagyobb méretű fűzői is voltak,nem csak 18as, vagy 20as. 
Utána is tőle vettem volna- de végülis a második darab úgy került hozzám,hogy egy másik lánytól vettem,ki meg tőle :D Arról is írtam korábban- ITT (:
A harmadik választásomat nem akartam igazából még elárulni,mert még nem jött meg. De mindegy is most már- a lényeg hogy valami irtó szépet választottam megint, de ezen most kicsivel több minden van mint a másik kettő simán.  De nem sokkal. Majd megmutatom♥
Szóval hogy fűző mániás vagyok e? Igen :D Szerem a szép darabokat,és ha lehetőségem lesz akkor majd rendes fotókat is mutatok felvéve.
Ja és aki elérhetőséget szeretne bármelyik eladótól az továbbra is szólhat. ♥

2 megjegyzés:

  1. A fűzőkkel én is hasonlóan voltam anno, meg kicsit bennem volt a féltékenység is azok iránt, akik alakjuknál fogva megengedhetik ezt maguknak. Azóta meg úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, nekem is vannak szép fűzőim és még ha most nem is, de idővel fogom tudni őket hordani :) És éljen a Háda, ahol kincsekre lehet bukkanni :D Nyilván nem olyan szépek és minőségiek, mint a tieid, de nekem azért megfelelnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden fűző szép a maga nemében szerintem. Szóval hogy mondjam... egy sima műanyagos fűző is csodás és én is hordanék olyat ,csak nekem azok nagyon hamar megtörnek. Ezért vállaltam be többért minőségibbet. De egyébként én magam is találtam a Hádába jó féléket :D
      Persze azt se mondtam sose,hogy rajtam olyan hú de jól áll mint mondjuk egy olyanon akinek picike és szép testalkata van.

      Törlés