Oldalak

2014. február 4., kedd

Goth kihívás2- Melyik a kedvenc fejfedőd/kiegészítőd, amivel a hajadat díszíted?

Jaaaj,ez nagyon aktuális kérdés :D Ha előbb elolvasom a kérdést,akkor nem lövöm le tegnap a választ. Őszintén megvallva a hétköznapokra nem használok hajkiegészítőt. Sajnos a munkahelyemen úgyis össze kell fogni,így nem nagyon marad meg benne semmi- meg ki is tépnék a gyerekek,így inkább ezt mellőzöm.
Viszont hétvégékre,meg fotózásokra simán bevállalok kiegészítőket ^^ Nem rég rendeltem egy ismerősömtől egy saját keze által kreált kalap csatot. Nagyon kis cuki meg aranyos- talán képet is tettem fel anno róla, de most megmutatom megint (:








Nem tudom mennyire látszik a képeken- sajnos külön kép nem készült a kalapról. Egy szép kalapról van szó,amin van toll díszítés,meg tüll darab és csattal lehet rögzíteni a hajhoz. Én nagyon szeretem és szeretnék belőle egy mini darabot is (:

Amihez mostanában jutottam hozzá ,az a Szilvi barátnőmtől kapott masnis csipke hajcsat. Nagyon kis cuki darab és nagyon szeretem (:  Arról sajnos nincs kép így használatban,de itt a bejegyzés ahol írtam róla.
S persze a legújabb családtag- a hétvégén megszerzett denevérszárnyas hajcsat *-* Mikor azt anno megláttam egy csajnál, szerelem volt első látásra. Nagy mázlim volt,hogy még egy utolsó darabot csinált nekem♥



4 megjegyzés:

  1. imádom az ilyen kalapokat. nekem az első képen lévő tetszik a legjobban.
    sőt imádom a goth cuccokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj ennek örülök (: Akkor szeretni fogod a blogomat- csupa goth dolog (:

      Törlés
    2. bizony:) kár,hogy csak most találtam rád,de ugye sohasem késő :)
      már most tetszik,a stílusod is :)

      Törlés
    3. Jól mondod,sosem késő és tényleg nagy öröm nekem ezt olvasni ^^

      Törlés