Oldalak

2014. március 3., hétfő

Goth kihívás 2 - Írj három dolgot, amiben reménykedsz, hogy újra divatos lesz! és Mi a véleményed a goth öltözködés más irányzatokkal, stílusokkal való elegyítéséről?

Bevallom nem igazán követem a divatot. Legalábbis öltözködésben annyira nem,így nem nagyon szeretnék semmit ami a stíluson belül divatba jönne. Nagyon nem hiányzik megint ,hogy mindenféle ember talpig csipkébe rohangáljon csak mert "divat".  A divat legyen olyan mint eddig, elnézegetem,de nekem meg van a magam stílusa és nem kell belőle divatot csinálni (:
Az ötlet miszerint az öltözködést egyesítik más irányzatokkal is, szerintem hülyeség. Valahol aranyos gondolatnak találom,meg egy két dologból jó sülhet ki,de az ilyen emogoth "irányzatok" felbosszantanak. Annyira nem kedvelem mikor a stílusokat összemossák. De talán azért is mert jobban tetszik az eredeti viktoriánus goth és nem tetszene ha beletennének nem odaillő dolgokat.

4 megjegyzés:

  1. Örülnék ha újra divatba jönne a tudásvágy és a lovagiasság, valamint a sétapálca. Tippre a rapírokat nem engednék a hatóságok....

    VálaszTörlés
  2. Annyira nem vagyok híve az ilyen stílusnak de az ért másokon jól néz ki. :)

    Egyébként szeretnénk meghívni erre a kezdeményezésre. :)
    http://testverkodex.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

    VálaszTörlés