Oldalak

2014. szeptember 13., szombat

Halloweeni TAG ♥

Szintén Tipegő Zombi találtam ezt a kérdőívet és bár nem voltam külön meghívva rá,de imádom az őszt és a halloweent (:

Mi a kedvenc halloweeni filmed?
Minden misztikus,boszorkányos,vámpíros témájú filmet szeretek ilyenkor megnézni újra- még ha ezerszer láttam is őket (: Tim Burton filmek is idesorolandóak- volt hogy minden szimpatikusabb filmjét végig néztem egy nap. 
Kedvencem a Ginger Snaps- azt is egy évben többször megbírom nézni- , illetve a Bűvölet. Ez is egy nagyon régi film,de szerintem találó. Néha meglesem a Drakulát. Szóval változó ,hogy mi a lista halloweenkor. Ha buli van,akkor meg amit közösen megszavazunk.


Van valamilyen emlékezetes (félelmetes és/vagy vicces) momentuma számodra?
Az a baj ,hogy itt annyira nem elterjedt dolog a halloween és nem nagyon erre a parázós dologra megy rá az egész. Nem nagyon történt velem semmi extra. Egyszer egyik exemmel elmentünk este sétálni -és szomorúan tapasztaltuk ,hogy épp hogy egy két háznál világít tök lámpás- ,de mi azért jól éreztük magunkat. Faragott egy lámpást ő is, ami nagyon szépre sikeredett, aztán séta közben fotózgattunk.
2012es halloweenkor
 Mennyire élvezed/várod a halloweent? Miért?
Várom nagyon, mert ilyenkor a legtöbb üzletben  lehet ilyen stílusú dolgokat kapni- és egy évben egyszer ilyenkor bevásárolok (:
Meg szeretem a filingjét,habár nálunk annyira nincs kultúrája ; a halottak napján kívül.


Válassz három valakit, akinek beöltöznél. Kik lennének?
Elvira, a sötétség hercegnője karaktere nekem nagyon tetszik,nagyon imádom :D
 Moticia Addams karaktere szintúgy kedvenc ^^  Ginger karaktere is nagyon jó- főleg az átalakulása, ahogy akkor ki van sminkelve.


Mi a kedvenc halloweeni make up, ruhád, frizurád? (lehet több is)
Alapból a pókháló,denevér,pók motívumok elcsábítanak. Ezeket nem csak halloweenkor hordanám...de csak ilyenkor lehet jó dolgokat kapni. Adora Batbranak vannak nagyon nagyon jó sminkjei,ruhái, frizurái- és mindenről tutorialja ^^ Azt a nőt is imádom,annyira ügyes.
Ezek jól sikerült alkotások,nagyon tetszenek (: A műkörmös kifejezetten undorító-de eléggé ötletes. Amit még szívesen ajánlok mindenki figyelmébe,az a magazinom; ott is vannak jó cikkek (: Katt♥


 Mi a kedvenc halloweeni dekorációd?
Szeretem az ősz meg a halloween színeit. A dekorációkban is azt szeretem ha ezek a színek jelen vannak. De egyébként a színes levelek,tökkel vegyítve. Denevérek!!!! Az nálam alap mondjuk az év minden napján ;) Ezért nekem nehéz ezekre a kérdésekre válaszolni. A szobám minden nap úgy néz ki mintha halloween lenne :P
 Mi a kedvenc édességed?
 Nem vagyok édesszájú, nem kedvelem az édességet. De az étcsokit megeszem néha napján,de nekem egy tábla évekig megvan. Szóval mindent mamának szoktam adni.

Melyik a kedvenc fantázia lényed (pl. vámpír, zombi, vérfarkas…stb)?
Én mindet kedvelem a zombikon kívül. A vámpír alap kedvenc, szeretem az olyan filmeket nézni (fentebb írtam is), könyveket is szeretem belőlük,bár bevallom megválogatom. Mert manapság divat a vámpír téma és ezt a könyv írok meg a filmesek is tudják. Nehéz kifogni a jó könyveket.
A vérfarkasos filmek közül is van ami nagyon jó (Ginger, underworld), de van ami meg kifejezetten nem bejövős. De mint fantázia lény kedvelem,bár a vámpírt jobban.


Mitől irtózol/félsz?
A valódi pókoktól. A fóbiámat sajnos sose fogom elhagyni szerintem :( Csak a vicc ebben,hogy a pók figurákkal meg nincs bajom- a fülbevaló tartól is pókos,meg van a függönyömbe is beleakasztva egy pók és ettől nincs bajom. De ha élőről van szó,akkor sírnom kell.
 
Hiszel a szellemekben?
Ez kicsit más téma. Sok mindenbe hiszek,de az életem ezen részéről nem írnék nyilvánosan.


Ha egy töklámpás fénye mellett találkozhatnál bárkivel (akárkivel, élő, holt, kitalált figura), ki lenne az? Miért?
Ez egy jó kérdés. Végig kell gondolni hogy ha kitalált karakterrel találkoznék e,hogy mi lenne a végkifejlet- kinyírna e, barátok lennénk e stb. De amúgy sok mindenkivel találkoznék. Főleg azokra lennék kíváncsi akikbe tini koromba bele voltam esve :D Zenekar tagok,színészek :D

4 megjegyzés:

  1. Nem is volt meghívós. Azért csináltam, mert akkor még magyarul ilyen nem volt, és örülök, hogy kitöltötted!!! :)
    A Bűvölet időről időre előkerül nálunk, nagyon szeretem azt a filmet. A Ginger Snaps zenéje tetszik nagyon, a filmet nem is tudom, mikor láttam utoljára.
    Az a tök NAGYON jól néz ki!!! És Elvira, igen. Dög karakter nagyon.
    Meg azok a sminkek… Jó volt olvasni a válaszaidat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy megcsináltad (:
      A bűvölet nekem nagyon megragadt;pedig pár éve találtam rá a filmre- szerintem nagyon találó (: A Gingert meg nézd meg (: Én múlthéten néztem meg megint :D
      Elvira meg örök szerelem :D Az is annak ellenére hogy régi film... nagyon ott van. Ezt kéne pár idősebb embernek látnia :D

      Törlés
  2. A Ginger Snaps nálam is nagy kedvenc már, vagy 2 éve Szerelem volt első látásra, és legalább 1000x megnéztem és hatással is volt rám... :D
    Az a 2012-es képed nagyon jó! :) Ötletet adtál vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja,én is sokszor láttam- minden évben megnézem egyszer kétszer. De a legjobban talán a 3. része tetszik (:
      Örülök ha tetszik (:

      Törlés