Oldalak

2014. október 11., szombat

Goth kihívás 2 - Mennyire vagy elégedett a szekrényed jelenlegi tartalmával? és Tervezz egy kirándulást! Milyen ruhákat csomagolnál egy hétre, ha csak egy kis bőröndöt kapnál?

Ismét kettő kérdéssel jövök,mert így könnyebb haladni,meg valamennyire kapcsolódnak a témák.

  • Mennyire vagy elégedett a szekrényed jelenlegi tartalmával?
  • Tervezz egy kirándulást! Milyen ruhákat csomagolnál egy hétre, ha csak egy kis bőröndöt kapnál?

Nos a szekrényem tartalmával nincs bajom, inkább a méretével :D Évről évre egyre több holmit süllyesztek el benne ,és hát csoda ha az ember lánya nem fér el!
Őszintén szólva sokat töprengek azon ,hogy selejtezni kéne,mert vannak olyan holmik amiket még a 17 éves fejemmel vásároltam... no és azóta a testalkatom is és az ízlésem is változott.  De sosincs szívem kidobálni a dolgokat,eladni vagy elajándékozni nem tudom kinek tudnám- de majd még érlelem ezt a gondolatot (: 
 Szóval a szekrényem jól van a körülményekhez képest- éhezni nem éhezik.  Sok minden nem kellene már bele,de sok minden mással feltudnám tölteni.
Szeretnék végre szerezni csipkés ujjú felsőket, vagy egyszerű garbós felsőket -télre imádom, meg még több pulcsit.  Szoknyából nem kell több az biztos, de kabát jöhetne (:  Van is egy mappám facebookon; ilyen kívánságlistás. Vannak egyszerűbb ruha kívánságaim ,de nem utasítom el a különleges darabokat.

Tervezni egy kirándulást. No ez is jó kérdés. Mivel régebben elég sokat utaztam barátnőmékhez,így nem lenne nehéz egy bőröndöt összeállítani ,mert oda még kevesebbel mentem. :D
Ilyen több napos/ hetes utazásokra nem nagyon szoktam különleges dolgokat bepakolni; higiénés eszközöket feltétlenül, fehérneműket, plusz váltó ruhát. De ez főleg attól függ,hogy hány napra/hétre mennék, milyen eseményre/célból,mert így nehéz megsaccolni az egészet.
Ha teszem azt valaki mondaná hogy na megyünk Norvégiába egy hónapra csak körül nézni ,akkor nem lenne elég egy bőrönd X)  Ezt nem is várhatja el senki. De ha csak hétvégi kiruccanás a szomszéd erdőbe,oda nem kell sok minden nekem. A legutóbbi kirándulásunkon se vittem magammal semmit ,csak egy váltó felsőt- ami végül nem is kellett,nem volt kedvem hozzá.
Szívem szerint ha tehetném mindenhova a fél szobámat vinném a komfort érzet miatt ^^  Megint más egy fotózásra csomagolni: ha lenne kocsim máris egyszerűbb lenne minden,mert oda jó sok holmit  be lehetne pakolni(erdőben átöltözés nem para :D) és mehetünk is. ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése