Oldalak

2014. október 8., szerda

Goth kihívás 2- Milyen volt az első koncerted/fesztiválod?

Oh Drágáim! Az első fesztivál *-*
Szörnyű így visszagondolva..
2006ban voltam legelőször kint Malomvölgyben a Rockmaraton fesztiválon- apummal :D Igazából az akkori énemnek jó élmény volt ,mert egészen addig sehol nem voltam még. Csak egy koncertre mentünk ki, mégpedig Tankcsapdára. Akkoriban még fiús lány voltam és kevés jó zenekart ismertem, nem foglalkoztam a kinézetemmel: nem sminkeltem a koncert előtt,nem csináltam semmit se nagyon csak felöltöztem keményen(legalábbis én azt hittem magamról :P). De nagy szám volt elmenni élő koncertre.

Előtte apa vásárolt magunknak zenekaros rövidnadrágot (amik azóta nekem ilyen itthoni cuccok ,mert  hordhatatlanok utcán),zenekraos pólókat (amiből nekem volt sok), meg akkortájt még hordtam szegecses karkötőt- hú de menőnek éreztem magam :'')
Persze nem tudtuk hogy jussunk ki a arborétum területére- így hát bénáztunk,meg tettünk egy jó hosszú sétát. De megérte,mert bent fantasztikus volt a hangulat(rákövetkező évre meg mindent előre elterveztünk azokkal akikkel mentünk). Főleg a mostani évekhez mérve.
Szóval bejutottunk,és ugyan hátsó sorokból de végig lestem életem első koncertjét. (:  Érdekes emlék.
Azóta minden évben kint vagyok, akár egy hetet,akár pár napokat de mindig más a filing. Tudom,ez nem hangzik valami nagy számnak, de akkoriban örültem hogy jött ez  a lehetőség és első élménynek is jó volt (: 
Rengeteg fekete ruhás alak rohangált meg tobzódott ,akikből persze semmit nem láttam,mert este kezdődött a koncert,sötét volt és a legtöbben arra jöttek csak ki. Az rémlik hogy rengetegen voltunk! Akkor még nem voltak nagy rocker barátaim -vagy ha volta akkor sajnos messze és nem találkoztam senkivel,szóval egész este apummal lógtam.
A lényeg hogy akkor élveztem, első kalandnak menő volt- most meg azért tudatosabban irányítom az életemet ,meg mindent (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése