Oldalak

2011. október 9., vasárnap

30 nap Gothoknak- 1. Hogyan ismerted meg a szubkultúrát?

Hát így 5-6 évre visszagondolni kicsit necces, mert az ember nem minden részletre emlékszik sajnos pontosan. Ha jól emlékszem minden egy képpel kezdődött. Anno 9. év vége felé lett nálunk bekötve az internet,és akkoriban éjjel nappal rajta lógtam,mert jaj újdonság =) Sokat msneztem,és volt osztálytársaimmal beszélgettem (általános suli),és volt egy lány,akivel nagyon jóban voltunk,ő is rocker volt,és tökre jóban voltunk. Aztán láttam hogy msnre kitett egy nagyon szép képet,amit most berakok én is ide,ha megtalálom!

Nos,ezzel a képpel kezdődött minden 15 éves koromban =) Megnéztem,elcsodálkoztam rajta,hogy jaj de szépek =D  Hozzáteszem,először azt hittem,hogy ez két nő ^^'''
Aztán szépen lassan megtudtam hogy létezik egy ilyen kultúra,stílus,hogy goth,gothic . Elkezdtem utána nézni,utána olvasni,hogy mi ez,és rengeteg képet gyűjtöttem.  Imádtam az ilyen stílusú képeket,valószínűleg azért maradt ez meg nekem,hogy goth stílusú embereket fotózok,mert imádom,tetszik. Na nem ezt a magamra erőltetem dolgot,mert szerintem ez sem áll jól mindenkinek. Tudni kell viselni a stílust.
Na,de a lényeg,hogy sok-sok ilyen képet összegyűjtöttem- amik azóta is megvannak- ,és beleszerelmesedtem ebbe az egészbe,csak egy bökkenő volt: én hogy tudnék kicsit is ilyen lenni?! Előtte sima rocker voltam,aki zenekaros cuccokban járkált,meg szegecses cuccokkal a karján,és semmi ilyen szép,elegáns ruhám nem volt,de vágytam rá.

Erről a részről ennyit,a következő kérdéssel folytatom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése