Oldalak

2012. október 26., péntek

30 nap Gothoknak - 29. Mit gondolsz, mi fog a Goth-al történni a jövőben?

Egy év alatt befejezem a Goth30 napos feladatod. Sajnos nem mindig tudok géphez ülni,úgyhogy elnézést az összevisszaságért. 2 kérdésem van hátra.

Hogy mi is fog történni a jövőben a stílussal?! Ez egy nagyon jó kérdés. Mivel ez is egy szubkultúra,ezért hol felemelkedik,hol a háttérbe szorul.
Én amióta ezt képviselem,azóta 2× volt olyan,hogy divatba jött. Ezeket az időszakokat nem szeretem,mert kb. minden 14 éves goth cuccokban rohangál- idétlen divatfűzők az alaktalan testükön,meg valami szoknya, plusz nyakig kifestve... Szerintem ezzel csak leégetik a szubkultúrát.
De most úgy vettem észre hogy nagyon nem divat. Sokan azt se tudják mi ez.  Van aki már egy kalap alá veszi ezt az emoval. Ez azért meglepett,mert hát tévedés. Ezért is irtam egy külön cikket erről a magazinomban. Szeretném ha az emberek nem élnének tévhitekben.
De hogy végleg elfog e tűnni azt nem tudom. Szerintem nem. De már így is nagyon keveredett,vagyis felhígult. Nem tudom mi rá a jó szó. Ma már mindenki gothnak nevezi magát,akinek van egy halálfejes pólója,és szoknyája. De úgy érzem,hogy ezzel a projekttel amit csinálok,sokáig a köztudatban marad a goth fogalma. Nem fogom vele megváltani a világot,de terjed,és remélem előbb utóbb mindenkihez eljut az infó ;) (az ember tanul,szóval előbb utóbb felfogja hogy a goth nem emo - sokaknak gondjuk van a fogalmakkal)

~Gothic Life/ Style~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése