Oldalak

2013. szeptember 1., vasárnap

Kecskeméti nagytalálkozások

Ahogy véget ért a hosszú hétvégém Szilviékkel,és érzékeny búcsút vettünk egymástól,hazaérve nem nagyon kellett pakolásznom. Ugyanis jó pár héttel azelőtt már meg volt beszélve,hogy elugrom Kecskemétre. Norbi haverom hívott meg,aki ezelőtt volt itt Pécsen (volt is bejegyzésem erről is). Meghívott ,ugyanis volt valami amatőr rock fesztivál,és hogy elmehetnénk rá; illetve így tudok találkozni Vivivel. (Vivit egyébként már a myvipes korszak óta ismerem a goth klubokból,és sokat beszélgettünk,de sose találkoztunk. Szeretek vele beszélgetni,mert ő is idősebb barátnőim közé tartozik,mint Vera, s sokszor sok hasznos dolgot mond,meg mások a meglátásai az életről. )
Nos elfogadtam a meghívást, sőt még így is egy nappal előbb mentem a tervezettnél,mert rádumált,hogy mi lenne ha előbb mennék egy nappal, s belementem- habár eleinte tartottam tőle rendesen,mert tudtam,hogy Norbinál kell töltenem így pár napot,és ő még azért a családjával él és én nem igen szeretem az ilyesmit. Elég sokat agyaltam utána,hogy jó ötlet volt e, és szét stresszeltem magam indulás előtt.
Busszal mentem,ami 4 és fél óra volt.... Embertelen hosszúságú út volt,és számomra teljesen ismeretlen. Zenehallgatással elütöttem az időmet,aztán mikor végre megérkeztem megmozdulni se tudtam,mert berozsdálltam a sok üléstől :D Mondanom se kell,hogy az idő irtó rossz volt- illetve a hajamnak rossz- ,és amikor leszálltam,az ottani párától totál behullámosodott. Komolyan sírni tudtam volna,annyira csúnya voltam. De vittem hajvasalót,de a hét végére az se segített rajtam. (persze itthon rájöttem,hogy az volt a baj,hogy előző napon festettem be,és nem mostam ki jól a festéket,és ráégette csak a hajvasaló -.-" Azóta is normálisan áll a hajam persze,csak ott nem bírt magával! )
Norbi szerencsére ott várt,szóval a pánikom hamar eloszlott; ugyanis attól is végig pánikoltam,hogy hova megyek ha leszállok,meg merre lépjek :D kész izgalom volt.
Aztán elmentünk hozzá,nem volt semmi pánik; anyukája full normális emberke- kicsit emlékeztetett a sajátomra. (:  Norbi készült nekem gyrossal- habár még mindig nem tudom mikor mondtam neki hogy szeretem :D-, addig az anyukája beszélgetett velem.
Később elmentünk a náluk lévő hatalmas műdombra :D Jó volt onnan a kilátás,és kellemes is volt miután a nap elhúzott a fenébe. Azt persze megjegyzem,hogy itt se került el a baj; ránk potyogtak a bokorról a párzó bogarak,és az egyik meg is csípett :D Nem én lennék ha nem velem történne :D
Estig kint ültünk,és dumálgattunk,majd hazasétáltunk. Azt nem tudom pontosan,hogy aznap este néztünk e filmet,de talán igen,méghozzá az Átok2-őt amitől utána rosszul voltam,és máson nem járt az agyam egész este,csak hogy mikor folyik be az ajtón a kis csaj. Akkor eszembe jutott a Mama című film,amit azelőtt nem rég néztünk meg Szilviéknél,és még akkor azon is pánikoltam- és most nem volt nálam bicska amivel aludhatnék :D
Csütörtökön volt a "fesztivál" első napja; Norbi anyukája vitt ki minket kocsival egy darabig,mi meg átmásztunk az erdőn és az ott lévő tisztáson rendezték meg. Eléggé hangulatos kis hely volt, körülbelül mint a Malomvölgyi arborétum nálunk.  Egyetlen egy kis színpad volt, illetve volt kajás stand,meg sörpadok. Mini fesztivál terület :D
Emberileg a felhozatal gyér volt,ugyanis senki nem jött ki szinte,mert hát az még munka nap volt.  Tele volt kislányokkal,kisfiúkkal,és inkább beboroztam,csak ne kelljen őket hallgatni :D De szerencsére nem sokan környékeztek meg minket, ha meg igen,akkor Norbi bunkó,beszólogatós stílusával elkergette őket- feltéve ha vették az oltást,de ugye nem mindenkinek esnek le a dolgok.
Összefutottam egy sráccal,akivel már régóta ismerjük egymást,de csak face-en leveleztünk régebben.  Az ő apja vitt ki minket az Auchan-ig (ugyanis kellett valami sör,meg harapni való,mert ott kint minden drága volt ugye),  és először tökre megijedtünk tőle,mert ennek is olyan mogorva stílusa volt,de utána tök jó arc volt velünk,sőt meg is várt és vissza is vitt minket :D
Aztán hamar hazamentünk, rendbe tettük magunkat,és megnéztünk megint egy filmet,amit majdnem elaludtam xD Jó párszor kiestek részek :D

Pénteken megint lementünk délután,akkor mondjuk senki nem zaklatott minket. Ez nem is volt olyan nagy dolog. Vicces volt amúgy,mert hazafelé mindig mikor leszálltunk a buszról,a helyi árkádba bementünk (amit ott Malomnak hívnak,ha jól emlékszem), hogy wc-zzünk xD Nem igen vettem rá magam a fesztiválos wc-kre... még a végén kapok valami coli- baktériumot,és kihal a vesém :S
A szombat volt a nagyobb durranás,ugyanis akkor az már hétvége volt,az emberek nem dolgoznak,s szerintem a fellépők is jobbak voltak.  Első nap valami repper szerzetes-féle kezdte a "koncertet" és mondanom se kell borzalmas volt. 
De most jobb volt,meg Norbi megmutatta a barátai zenekarát,akik szintén felléptek, meg volt egy olyan együttes is,amit én is ismertem :P 

Nekem viszont más is számított; hogy végre találkozhatok Vivivel (: Ugyanis ő is erre a napra jött csak ki,és úgy volt megbeszélve,hogy Norbi kimegy elé a buszhoz és még délelőtt kijönnek hozzájuk és akkor mi ott találkozunk,meg tudunk beszélgetni,stb ^^  El is érkezett a pillanat,és bazi boldog voltam,hogy végre őt is látom személyesen!! Mondjuk nem volt semmi extra,nem stresszeltem tőle, hanem nagyon is természetes volt.
Amíg Norbi főzött,addig mi a szobában beszélgettünk. Elzárkózva voltunk,ugyanis a családhoz vendégek,meg rokonság jött,és mi Viviel ezt nem nagyon viseljük,főleg mert totál idegenek vagyunk ott mindenkinek. Elég hülye egy helyzet volt,de végülis mi elvoltunk a szobában.
Kitárgyaltuk azokat a dolgokat amiket levélben is írtunk egymásnak,elmondtam sok dolgot amiről lehet nem tudott,vagy félreértett. Pasikról, ismerősökről,az állataimról beszélgettünk főképp.
Norbi nagyon sokszor félbe szakított minket és sajnos sok témánk függőben maradt,meg befejezetlenül,de majd egyszer még sort kerítünk rá,hogy csak mi lányok legyünk (:  (Nem azért mert mi bunkó mód ki akarjuk zárni a férfiakat a beszélgetésből,de sok olyan témát érintünk,amit egy férfi nem értene)  Miután kicsevegtük magunkat,kaptam Vivitől egy borítékot,amiben egy csodálatosan szép fekete csipkekesztyű volt; de nem is ez volt a jó benne,hanem az hogy saját kezűleg ő csinálta nekem,és emiatt jelent sokat nekem. Plusz volt benne egy szív alakú nyaklánc,meg fekete csipke anyag. Illetve elhozott nekem egy szép hosszú szoknyát- ami egyébként tökéletesen illik rám- ,meg két fekete ing szerűséget.
Mikor Norbiék rokonai megebédeltek,mi következtünk,és ettől is stresszben voltunk,mert egyikünk se szeret másnál enni.  De végülis a rokonok se voltak vészesek,bemutatkoztak,és tök halál kedvesek voltak- ami nekem meglepő volt.
Ebéd után összekészültünk,még közben beszélgethettünk kicsit,aztán Vivi kisminkelte Norbit- mondjuk nem vágtam mért kell szemcerka egy pasinak,de hát biztos :P Aztán engem is megcsinált,mert nekem nem volt kedvem szórakozni a sminkeléssel :D Utána elindultunk ,és persze aznap már eléggé sokan voltak. (nem csoda,hisz szombat volt :P ) Persze én voltam az egyedüli aki senkit nem ismert :D Vivi bemutatott jó sok embernek az első felhozatalból,vagy csoportból... Aztán tovább álltunk,és ott le is ragadtunk. Itt a másik csoportban is mindenki ismert mindenkit,csak én nem :D Egyetlen egy lányt ismertem,akivel szerdán érkezésem után összefutottunk,és ennyi :D  Leültünk hozzájuk,beszélgettünk,iszogattunk,és fotózkodtunk. Mondtam Vivinek,hogy mi úgyse sűrűn fogunk összefutni,kellenek a képek. Aztán a többiekkel is fotózkodtam,mert velük se fogok sűrűn összefutni. De jó volt a hangulat,érdekes embereket ismertem meg. Aztán egyre többen jöttek,és én egyre jobban elveszve éreztem magam. Bár szerencsére nem sokáig ,mert azért borozgattam és kezdtem jól érezni magam. Jó sok kép készült,mondjuk a legtöbb előnytelen rólam,mert vagy a fél seggem látszik ki,vagy a karom tűnik vastagnak,szóval sok a baj. Bár nem igen zavar,mert úgy vagyok vele,hogy emlék. 
Sinful erára mondták a többiek hogy el kell menni; ezt Norbi is egész héten emlegette,hogy a barátai zenekara. Nem igen szeretem az amatőr bandákat,pláne ha magyar,de ők nem voltak egyáltalán rosszak. Sőt. Igazából élveztem őket is,meg úgy majdnem mindent. Mikor vége volt,akkor jó páran letettük magunkat egy padhoz. Akkor később jött Vivi párja,és most már őt is sikerült megismerni- csak mert Vivi mesélte,hogy sokat beszélt már neki rólam; biztos a könyökén jövök ki :D- ; egy teljesen normális srác.
Később Csillával (Norbi varrónője :D) mentem el Oziriszre. Kíváncsi voltam,hogy ez az e a banda,akiknek meg van az albumuk. s lám,az volt. Hát akkor már ott is maradtunk! :D Az összes számukat ismertem,és el sem hittem,hogy végre valami olyan is van,amit szeretek :D Na ezen jól éreztem magam még.
Később Viviék is csatlakoztak hozzánk egy másik zenekaron... Na ott időközben kiesett a pc-m golyója- de most az ajak pc-é. X_X  Annyira kiakadtam. De mázlim volt,mert a számban maradt,és nem a földre esett le,mert az szép lett volna ha sötétben ott elgurul. Megkértem Vivit,hogy tegye már vissza,mert én tükör nélkül ne mtudom,de ott szerencsétlenkedett,hogy nem meri tépni, így megkértem Csillát,és mondtam hogy feszegetheti,nem fáj. Végül nagy nehezen vissza szerencsétlenkedték :D Amikor visszamentünk a többiekhez,akkor kitalálták,hogy nem maradunk a végéig,és hogy mehetünk előbb is. eredetileg úgy volt,hogy az utolsó bandáig maradunk,és minket egy csaj visz haza kocsival. De valaki már menni akart,így mindenkinek mennie kellett,aki ezzel a lánnyal jött.
De nem is volt baj,mert 9 után hazaértünk,és legalább volt idő pihenni,mert reggel korán mentem.

Másnap reggel egy jókora távot lesétáltunk; én még éreztem az alkoholt,meg,hogy kész vannak a végtagjaim... A buszmegállóban elköszöntem Norbitól,és felszálltam. A busz irdatlan kényelmetlen volt,nem fértek el a hosszú lábaim xD
Aztán hol elaludtam,hol felkeltem,de már szét voltam esve,hajat kellett volna mosnom,és váh.  Dél körülre értem haza,és csak leszórtam mindent,aztán ledöglöttem.

De amúgy jó volt nagyon,és élveztem minden percét; örültem,hogy új embereket ismerhettem meg,és mindenki tökre jó fej volt! Norbi is rendes volt,hogy ellátott,és ott lehetettem nála,s annak még inkább,hogy lehetőségem volt Viviel először személyesen találkozni (:

Van pár képem,amit feltöltök,de a legtöbbet meg lehet nézni a facebookomon. Oda mindent feltöltöttem szinte.
A csapat,akikkel voltunk; számomra sok új arc (:

Vivivel egy közös kép (:





Csillával és Vivivel




Csillával- már nem emlékszem,hogy ez mikor készült :D




Nos igen,itt kicsit szétcsúsztunk már- de Norbi ötlete volt,hogy jöjjünk a tóhoz fotózkodni; hát tessék :D




Csak hogy Norbi se maradjon ki a közös képekből- vele készült kép (:

A többi képet meg megnézhetitek a facebookon,ha érdekel! (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése