Oldalak

2013. október 17., csütörtök

♥ Ginger ♥

Megint egy kedvenc karakter. Annyira szeretem ezt a filmet, hogy már jó sokadjára láttam mind a 3 részét. Tudom,hogy az első eléggé morbid,meg -valahol- béna is,de én nagyon kedvelem. Már korábban irtam a filmről,most csak megemlítem.
vannak nekem ilyen hülyeségeim,hogy bizonyos időközönként előjönnek régi filmek amiket láttam és szeretek,hogy újra megnézném. Nos most ez a soros. Eszembe jutott már az is,hogy lehet,hogy a lelkiállapotom miatt van,hogy elviselem a gyilkolászást. mert alapból nem szeretem a belezős filmeket. Itt meg azért van- bár nem olyan durva film.
Ginger karakterét meg szintén imádom. Tetszik a filmben,hogy a testvériséget mint vérköteléket ennyire kihangsúlyozzák. "Örökké együtt". Manapság nem sok ilyet tapasztalni- vagy csak nekem nem jutott ki ebből :D Bár nekem más a testvérem az tuti :P  (ugye Szilvi? :D )
A nagy tesó karaktere meg eléggé odavág. Szóval ő a nagyobb szájú,az aki kiáll a másikért bármi áron. Bírom őket nagyon.
A második rész az a kis tesóról szól,de az is izgalmas a maga módján. A 3. rész meg persze e kettő előzménye- mért is ne így csinálták volna meg. De egyébként a 3. rész is a maga módján király.  Van benne egy helyes indián srác is- csak,hogy örüljek :D
De nem fogom leírni a sztorit,aki akarja megnézi. Én minden este megnézek egy részt. Jót tesz a lelkemnek.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése