Oldalak

2013. február 24., vasárnap

Még élek

Elnézést megint mindenkitől,hogy eltűntem,és semmi hír nem volt felőlem.
*törölt rész*

Szakítós törölt rész.


6 megjegyzés:

  1. Szia drága!

    Most inkább ide írok, mint levélben, mert lehet ezt hamarabb meg tudod nézni, meg gondolom ez ilyen közérdekű információ volt azoknak, akik figyelnek téged. Örülök, hogy azért kezdesz belerázódni a munkába, viszont a szakítás sokkolt kissé. Talán azért, mert az utóbbi időben nem meséltél annyit kettőtökről, de ha tényleg úgy állt a helyzet, ahogy írtad, akkor ez volt a lehető legjobb megoldás mindkettőtök számára. Sajnálom, hogy újabb törés következett az életedben, remélem hamar helyre rázódik a lelked. Olyat meg még nagy bánatodban se írj, hogy egyedül vagy, mert ez nem igaz. Sok ember szeret téged, és csak azért, mert távol élünk egymást, még lelkiekben közel vagyunk és számíthatsz ránk. Sajnos valóban előfordul, hogy nem tudunk mindig azonnal a segítségedre lenni, de előbb-utóbb ott leszünk melletted és segítünk neked. Gondolj ezekre a barátokra, mikor nagyon magad alatt vagy, mert mi mind nagyon szeretünk téged!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom Szilvi,hogy velem vagytok,csak tényleg hihetetlenül kutyául érzem magam,és nehéz ilyenkor. Legszívesebben egész nap bőgnék,vagy elbújnék mindenki elől. Nagyon nehéz most. Egyébként a szakítás nagyon hirtelen jött ötlet volt- de egyszerűen megelégeltem ezt a figyelmetlenséget amit január óta kapok. Nekem az nem nagy kapcsolat,hogy egy héten egyszer összefutunk,plusz rám ir fb-on,hogy mivan. Persze nem kell egymáson lógni (mert ő ezt hozta fel érvnek,hogy én ezt túlságosan megszoktam...),de érted =/
      De amúgy ne haragudj hogy még levelet nem írtam- de elmaradtam mindennel,plusz tanultam,mert jövőhéten megint zh nekem,és ki vagyok teljesen. De majd ha gondolod és esetleg érdekel,akkor kifejtem a levélben,hogy miből volt elegem,meg mindent.
      De köszi a biztatást. =)

      Törlés
    2. Persze, drágám, megértelek, nagyon vacak tud lenni ilyenkor :( Azért ne hagyd el magad, erős csajszi vagy te, túléled ezt a nehéz időszakot is! A szakítás meg akkor ezek szerint elkerülhetetlen volt. Sajnálom, hogy ismét egyedül kell lenned, de talán most több időt tudsz magadra fordítani. Egyáltalán nem haragszom, hogy nem írtál, hiszen tudom, hogy most ott a suli, a munka meg minden, majd írsz, amikor tudsz. De azért ha erre lesz lehetőség, akkor tényleg jó lenne, ha részletesen mesélnél, mert érdekel, hogy mi történt veled.

      Törlés
    3. Nagyon rossz újra ez a tudat,hogy egyedül vagyok, legutóbb is ez volt. Csak most az mé rosszabb,hogy nem hagy békén,és olyan a viselkedése,hogy mintha bármikor csettint egyet,akkor én ugrok vissza hozzá. Mindemellett kammerol neki rólam az öreganyja,akivel majdnem minden nap összefutok munkába menet.... Plusz akkor még valamelyik nap olyan dolgokat mondott nekem,amitől a fülem is ketté állt- ezeket majd részletezem,vagy bemásolom,de engem vérig sértett ezzel,és totálisan oda vagyok ettől lelkileg. Mert oké,mindenki azt mondja nem foglalkozzak azzal mit mond,de könyörgöm a lelkemig hatol,és igenis magamra veszem =/ Na mindegy,csak tudjam le a zhimat,és akkor bővebben mesélek-ha engedi a gépem ugye,mert ma egészen mostanáig nem akart bekapcsolni. =(

      Törlés
  2. Hát ezek már tényleg olyasmik, amiket inkább privátban kéne megbeszélnünk, úgyhogy majd várom a leveled, ha sikerül küldeni. Addig is csak kitartást és lelki erőt tudok kívánni neked, és hogy ne hagyd magad lelkileg tönkretenni :( Majd írj!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont most küldtem el a levelet =) Szóval olvashatsz =) Kicsit hosszú lett,meg minden bajom van,de majd csak elmúlik =)

      Törlés