Oldalak

2016. november 12., szombat

Gothic Blog Sale

Olyan de olyan régóta tervezem,meg mondom már Nektek,hogy szeretnék egy kis Sale-t tartani,hogy nem igaz. De annyira sok időt igényel és mostanában abban nem úszkáltam sajnos. De sikerült befotóznom a termékeket végre,amiktől szeretnék megválni,mert csak kihasználatlanság miatt állnak nálam. A legtöbb holmim egyébként teljesen új,sose hordtam -max van olyan ami egy kép erejéig vettem fel,de utcát meg semmi egyebet nem látott-, és nem szeretném,hogy nálam álljanak,ha másoknál szerető otthont találnának :D

Jelentkezni a cuccokért itt tudtok kommentben,vagy ott az email címem,vagy aki ismerősöm fbon,az ott írhat privátot. Csoportokban is hirdetek egy két dolgot, de van ami ide fog legelőször felkerülni. Jelentkezési sorrendet fogok nézni,aki előbb írt,ő viszi a dolgot. Ez így fair szerintem.

A postaköltséget a vevő állja és az itt nincs beleszámítva az árakba. Ha személyesen akarja valaki átvenni,vagy próbálni,annak Pécsett lehetséges, vagy Abonyban (mert ott is megfordulok).

Mondanom se kell,hogy nem ezeken akarok meggazdagodni,csak szeretném ha Ti használni tudnátok ezeket valamire (:


Restyle átmeneti kabát
Ez egy XL-es, eredeti Restyle átmeneti kabát. Nagyon könnyed az egész ruha és rengeteg anyag van az alsó részében. Inkább alacsonyabb emberekre ajánlanám,mert nálam is ez volt a baj,hogy túl hosszú a felső testem a fazonhoz.  Teljesen új,csak a kép erejéig volt rajtam. 18000,- vettem és 15000,- válnék meg tőle. Iszonyatosan fáj érte a szívem,de elég régóta a szekrényben van. ♥

Bársony kesztyű- ELADVA
Ez egy könyékig érő csupa bársony,ujjra akasztós , fekete kesztyű. Imádom ezt is,de nem használom és csak foglalja a helyet. Mérni tudok hosszt,de nekem a könyökömig ér - vékony az alkarom. Valamennyire tágul is.
900,-

Gyönyörű hosszú csipke kesztyű-ELADVA
Ez tini korom hatalmas kedvence volt.Szintén könyékig érő,csupa csipke, ujjra akasztós,elegáns kesztyű. Szükség szerint tudok küldeni olyan képet ahol rajtam van. De kb. kétszer volt rajtam; mikor az a régi kép készült,meg a mostani képhez. Varrónő varrta,szóval nem rendelős oldalról van.
900,-

Szintén csipke kesztyű-ELADVA
Egy másik csipke kesztyű. Ugyanolyan mint a többi. Ez is csak a kép erejéig volt használva. Ez az anyag annyira nem enged.
900,-

Egy másik bársony kesztyű
Bársony kesztyű. A kép erejéig használtam.
900,-

Fodros cuki kis szoknya-ELADVA
Nagyon kis aranyos S-es miniszoknya, gumis derékkal-ami nem nyúlik olyan sokat.
900,-

Műanyag merevítős míder, elől fűzős résszel (ami dísz)-ELADVA
Egy bársony míder,ami hátul kapcsos- 3 fokozata van,szóval állítható,de L-XL méretű körülbelül. Fűző dísz van rajta elől,mell része között egy kis ékszer és pántos. Egyszer-kétszer hordott,de nincs megtörve.
1000,-


Egy gyönyörű fehér míder,csodás mintával
Ez az egy turkálóból van,így a merevítői kicsit csálék már,de kicserélhetők. Oldal cipzárral működik,így a fűző része hátul,ennek is csak dísz. Én a mintáját imádtam és fáj is megválni tőle nagyon. M-L méretre ajánlom.
1000,-

Szintén egy gyönyörű szép,brokát mintás műanyag merevítéses fűző
Sajnálom a béna képet,de csak ezt az egyet találtam,ahol rajtam van. Azért is nincs rendesen meghúzva,hogy ne törjön be a műanyag merevítő. Gyönyörű,brokát mintás darab, egyszer sem volt rajtam,csak így a kép miatt. L- XL méretre ajánlom. Ez elől kapcsos és hátul fűzős,és a fűzővel kell állítani. Nagyon sokért vettem anno, kb. 6000,-t.
4000,-

Fülbevalók
Arany színű,koponyás fülbevaló. Teljesen használatlan.
400,-

A Six nevű üzletből való; ezüst színű koponyás fülbevaló. (a kihúzottak nem játszanak)
400,-

S egy bónusz,ami nem stílusbeli; egy eredeti Playboy párna
Régen vettem már,de nem tudom mire használni,meg valljuk be: nem illik az én szobámba ;) Teljesen hibátlan az egész párna, egyedül a playboy címke az ami elkezdett feljönni egy picit- de azt vagy vissza varrod,vagy leszeded,nem sok bajt csinál. 
5000,-

9 megjegyzés:

  1. Szia.
    A fodros szoknya érdekelne hogy hány centi a dereka, meg a hossza, mert ilyesmit keresek egy ideje.
    Ha jó lenne nekem akkor a csipke kesztyűvel vinném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 49cmre nyúlik, amúgy meg olyan 44 cm. És olyan 33 cm hosszú :D Szóval nagyon mini :D Van több csipke kesztyű, egyet már elvittek. Szóval hányadikra gondoltál? ^^

      Törlés
    2. Az jó lesz. A kesztyű az mindegy csak csipke legyen. A mostani elszakadt egy helyen és ahelyett kéne egy közelgő alkalomra :)

      Törlés
  2. Szia!
    Érdekelne a fehér míder! Hány centi magas, illetve teljesen összehúzva kb. mekkora derék részen? Ha jól látom, egész alakos? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen igen ez teljes alakos akar lenni,és olyan 39,5- 40 cm hosszú. Nekem sajna a mell részem miatt rövid volt, ahogy pl. a Restyleos kabát is ezért állt ilyen hülyén rajtam,mert kicsi felső testűeknek van. (:
      Maga a mider össze van most teljesen húzva,de nem magamon,szóval nem tudom mennyit vesz be a derék. Sajnos ezek nem olyanok mint egy acélos fűző, de mondjuk azok jó 5ezer felett kezdődnek. Ezzel is lehet minimálisan behúzni,meg ugye ezek hordhatók mindennapokra,mert valamivel kényelmesebbek talán (:

      Törlés
    2. Így összehúzva mekkora a derék rész? Mert hosszra ezek szerint jó, csak nem lenne jó, ha lógna rajtam... :)

      Törlés
    3. Hát ha jól számoltam, 43,5 cm összehúzva. Kiengedve meg amilyen hosszú szalagot találsz bele :D
      Te nem laksz a közelbe véletlenül? Csak mert akkor megmutatnám élőben is (:

      Törlés
  3. Ilyenkor sajnálom, hogy le vagyok égve. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát nem tudom,hogy van e innen valami ami neked tetszik,de nem is biztos hogy mindent azonnal elvisznek,szóval esély :D

      Törlés