Oldalak

2013. augusztus 10., szombat

Én meg a kreatívkodás

Ezt szerintem mindenki tudja rólam,hogy nem vagyok egy nagy kreatívos emberke,és a kézügyességem is a 0 alatt van :D  ötleteim sokszor vannak,de sajnos a megvalósításukra képtelen vagyok. (Bár ha gyerek koromban lett volna,aki fejleszti a rajz tehetségemet,lehet mára jó lennék)
Annyi eszem viszont szokott lenni,hogy segítséget kérjel a munkatársaimtól. Ugyanis nem mindenki azon a részlegen dolgozik ahol én,sőt! A legtöbben felnőttekkel foglalkoznak; felnőtt munkarehabosok, vannak akik az asztalosban vannak és különböző dolgokat farigcsálnak,meg a kreatívosok,akik mindenféle megrendelésre készítenek dolgokat... Így aztán a kollégáktól lehet segítséget kérni :P Volt is egy denevér ötletem,amit egy kedves kolléganőm bevállalt és megvarrta nekem ^^ Így lett két darab plüss denevérem *-* Azok azóta is a függönyömön lógnak ^^

Én megálmodtam, ő megvalósította nekem (: Mondta,hogy ha adok sablont,akkor megcsinálja.  Hát megrajzoltam a sablont,és ilyen szép lett *-* Én imádom. Gondoltam ,hogy az egyiket a táskámra akasztom dísznek,de inkább nem,mert ha elhagyom akkor kiakadok.

Aztán gondolkodtam más denevéres díszeken,egy rakat sablont legyártottam már,gyűjtöttem be anyagokat,de a kivitelezés számomra nehéz. Szereztem fehér puha anyagot,fehér csipkét,fekete selyem szerű anyagot,fekete hálós anyagot... szóval minden adott (:
A fehér anyagból vágtam ki denevér formát, és a csipke anyagból is ugyanazt a formát,gondoltam összevarrni ezeket is,de végül egy másik munkatársam összeragasztotta,de elrontotta. Így lett két külön álló fehér csipkés denevérem :D




Ezt a két felet akartam volna összevarrni,de elrontotta munkatársam ,mert egy irányba néznek a dencik. De így arra gondoltam,hogy biztostűvel csodásan fellehet helyezni a fekete ruhára. 
Mindenki megszólt,hogy minek fehér denevér; hát azért,mert a fekete ruhán a fekete denevér nem látszik! Feketével hiába akarom díszíteni,beolvad. De a fehér tökéletes.  Mondjuk ezek csak prototípusok, ami látszik is,mert csúnya mindkettő.

Meg csináltam magamnak a fekete selyemszerű anyagból is denevér függőt. Az is nagyon ocsmány lett,de ellóghatnak a szobámban,ki látja?! (:
Ezt úgy kell elképzelni,hogy van egy nagy denevér,aminek kiböktem a két szárnyát és fonalat húztam bele,hogy azt kötöm a lámpámra. Aztán csináltam egy kisebb denevért (ami a képen is van) ,annak is kiszúrtam a szárnyát és a fonalát  meg a nagy denevér fonalához kötöztem és úgy lógnak.  Ilyen kicsiből kettőt csináltam. Muszáj volt mindkettő szárnyat kiszúrni,mert nincs tartása az anyagnak.  De olyan jól lógnak egymás alatt :P

Igazából ez csak ilyen hülyeség itthonra, addig szórakoztam vele,míg nem volt netem. (Péntek este levélírás közben elszállt  a net,meg a tv. az egész utcánkban o.O Kénytelen voltam lefoglalni magam) Szóval nem nagy alkotások,de denevérek *-*


2 megjegyzés:

  1. Az a felső kettő irtó cuki *.* Annyira illenek hozzád a denevérek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokan mondták hogy olyan Zsófis dolog (: De hát az a kettő profi munka,hozzáértő csinálta (:

      Törlés