Oldalak

2013. augusztus 12., hétfő

Szabadság alatt a munkahelyen dekkolni?!

Én képes vagyok rá! Anyámtól örököltem a hülye mentalitásomat,de nem bánom. Ma muszáj volt bemennem a munkahelyemre,hiába vagyok hivatalosan szabadságon. Alapból régen láttam már Évát (részlegvezetőmet,akivel amúgy jóban vagyok), plusz nálam volt még az avonja. Csak ő is szabin volt ezelőtt 2 hetet,most meg én vagyok ,és nem került volna hozzá sehogy se. Nekem meg nem nagy dolog bemenni hozzá (:
Elterveztem vasárnap,hogy szépen ma elnézek az itteni turkálóba. Nem reménykedtem semmibe,mert mostanság semmi jó cucc nincsen.  Aztán az úgyis csak 9kor nyit,addig meg bemegyek a melóhelyre.
Aztán elszállt az idő és inkább elindultam.  Nagyon furcsa volt egyedül a városban bóklászni,de nem is olyan vészes mint sejtettem. Eléggé nem törődömként indultam el,mert nem akartam azon lelkizni ,hogy nem akarok egyedül menni. Tény,hogy jó lett volna ha van velem valaki,de ez van. A legtöbb barátom nem pécsi, aki meg itt van pécsen nem ér rá általában. Így maradt a zenével a fülemben módszer ;)
Elmentem a megszokott turiba,ahol az összes boxot végig túrtam,de persze semmi. Volt egy kettő olyan ruha ami úgy elgondolkodtatott,de végül nem jött velem haza,mert annyira nem lettem szerelmes.  Egyetlen egy felsőt hoztam magammal,de semmi extra; egy rövid ujjú,hosszú fazonú ,garbós nyakú felső. Jó anyaga van,és szerintem jó lesz,nem kell a hosszú ujjú ruháimat türögetnem legalább (: Aztán fizetéskor beszélgettem az eladós csajjal,aki megjegyezte,hogy fura rajtam valami, és megkérdezte,hogy lefogytam e :D hát mondom nem tudom,remélem :DD Már egy ideje életmódot váltottam,szóval örülnék ha lenne eredménye. Mondjuk ez a nő már régen látott,mert régen voltam ott turizni.
Aztán tovább mentem a sétálóutcán,ahol ott volt a régi nagy kedvenc metál boltom (: Na itt is ezer éve nem voltam. Itt vettem még kis csimbók koromban a green day-es sálamat,pulcsimat,pólóimat,pénztárcámat :D Volt ilyen korszakom :D Akkor még fiús ,ezerszer nagyobb számú cuccokba feszítettem :P Szörnyű voltam.  De most a kirakatban az ékszerek fogtak meg,mert ezek újak voltak számomra,eddig ilyeneket nem lehetett náluk kapni (: Láttam pókhálósat,pókosat,és egyből kiszúrta a szememet a sarokban lévő denevéres füli :D Abba a reményben mentem be az üzletbe,hogy valóban denevéres és nem csak beképzeltem magamnak :P Aztán ha már ott voltam,rákérdeztem a bakancsra,hogy a csatosok milyen árban vannak,de ugyanolyanban mint a sima 20 soros,szóval király. Olyat majd kell szerválnom-bakancs szerelmes vagyok még mindig ♥ De most a saját méretemben veszek :P
Aztán rákérdeztem a fülbevalóra,ami végülis tényleg denevéres volt ^^ Akkor érdeklődtem rockmaratonos pólók iránt,ugyanis amim volt,azt Márkó visszakérte. a gond az volt csak,hogy abba dolgoztam- de hát ha kell neki ezek után... A lényeg,hogy nem maradt semmi értelmes pólóm,aztán gondoltam veszek ha már ott vagyok. Voltak rockmaratonosak,csak eléggé nagy méretben- 2xlesben :D Mondta is az eladó,hogy ha alvós pólónak szeretném,akkor bátran :D Végül mutatott egy egyedi tervezésű 2013as rockmaratonosat,amit magának csináltatott. De azt mondta nekem adja :D Szóval megvettem a fülivel együtt ^^ Aztán ezzel a faszival is pofáztam egy pár percet :''D  Majd mondtam,hogy bakancsért még visszanézek-de lassan már nem lesz pénzem pedig még nem voltam se Pesten,se Kecskeméten. Szóval azokra tartalékolni kell.

Természetesen nem bírtam a véremmel,és ahogy kiértem a Széchenyi térre,velem szembe figyelt az Alexandra.... Hát mondom benézek ide is,átnézem még egyszer az akciókat :P Láttam megint jó könyveket,amiket elhoztam volna, és itt volt Tolkien is leértékelve :O ( Viktor szívem szerint felhívtalak volna,hogy ezt közöljem veled,mert ez fontos információ :D )
Ez az üzlet két emeletes volt,így elindultam felfelé,és a lépcső mentén is polcok voltak,tele könyvvel- ez amúgy nekem nagyon nagyon tetszett , ezt itthonra is elfogadnám *-* Rengeteg jó könyvet láttam a polcokon is,csak ezek nem leértékeltek voltak. De és mit találtam?! Anne Rice-féle könyveket,méghozzá a Pandora a vámpírt o.O Azt hittem lemegyek hídba. De nem volt nálam a szülinapomra kapott pénzem,így nem tudtam megvenni. Mondjuk az ára eléggé szép,4ezer ft. =/  De kell. Bár előbb a Kárhozottak Királynője kéne (még mindig) ,de az viszont nem volt.
Közben figyelnem kellett az időt,mert buszra várva mentem csak be a könyvesboltba (: Aztán volt még időm,de mindent láttam már,így bementem az árkádba az interspárba,hogy veszek innivalót.... hát emiatt majdnem lekéstem a buszomat,ugyanis akkora sorok voltak,hogy ilyet még nem is láttam. Mintha karácsonyi nagy bevásárlás lett volna minimum o.O  Beértem a buszvégállomásra és 2 percen múlott,hogy elérem a buszt :D

Aztán közben fél 4re vissza kellett mennem a munkahelyemre,ugyanis közölték,hogy rendkívüli gyűlés lesz,és még azoknak is be kell jönniük akik szabin vannak. Szóval hazajöttem,lezuhanyoztam és anyámmal mentünk vissza (neki is kellett jönnie). Amikor ennek vége volt,akkor megint a szerencsén múlt,hogy elértem a buszt. Késve állt be,és volt 10 percem,hogy a melóhelyemtől elérjek gyalog(!!) a buszvégig. Hát siettem,és elértem *-* Elég nagy szerencse volt ez! (:

4 megjegyzés:

  1. ejjj tényleg mozgalmas napod volt :D! Nagyon kedves kollégáid lehetnek ha igy kinéznek titket!
    Amúgy meg a metál boltot nem is emlitetted :P! Denevéres füli, meg sem lepődök, de nem is rossz XP!
    Amúgy nem mondod hogy a melós pólodat is visszakérte, milyen már ez :DD!
    Perszee, rögtön gondoltam hogy csak a buszra várva mentél be az alexandrába, igen rögtön gondoltam :D! Milyen tolkien volt leértékelve, mindegyik? :D, mert van ami még érdekelne is, főleg az amiben mellék sztorik vannak a világról és nme a szilmarillok :D. A játékomban folyton utalnak rá, de nem ugrik be a neve :D. Nekem meg pont forditva volt, a teszkóban csak néhány nyugdijas lézengett aztán ennyi volt az ember :D! Szerencsére :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kolléganők kurva gázosak. Van aki kitúrná a részlegvezetőnket és magát emelné oda be... van aki engem utál,mert mért kerültem oda 8 órába és mért nem ő... stb. Vannak ilyen érdekes emberek... -.-"
      Denevéres fülire meg rá vagyok állva *-* olyan jól néz ki basszus ^^ Pedig eredetileg nem is akartam megvenni XD
      Igazából az ő pólója volt a rockmaratonos,csak én hordtam,meg anno eltépte a macskám. Ugyan meg lett varrva,de hát nem az igazi már,ezért befogtam melós pólónak utána,mert gondoltam minek neki egy szakadt póló. De kellett neki,így megkapta- de az övé,úgyhogy tárgytalan. Vettem mostanit :D Ráadásul a bolt tulajét kaptam meg,szóval szavam nem lehet xD

      Tudtam,hogy te megértesz xDDD és tudtam,hogy elhiszed nekem ezt,hogy buszra várva mentem könyves boltba :DDD
      Nem a Szilmarilok voltak leértékelve,hanem az elveszett mesék,vagy mik. már nem is emlékszem pontosan,mert utána néztem más Tolkien könyveket is xD

      na a nyugdíjasok mindenhol ott vannak amúgy-nem újdonság :D 80 fokban is :D

      Törlés
  2. Pontosan tudjuk, hogy a sötét oldal csábított be a könyvesboltba, te kis Batwomen :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát valami nagyon sötét erő környékez meg ilyenkor mindig :D És nem bírok a véremmel :D

      Törlés