Oldalak

2014. január 14., kedd

29 napos kihívás- 11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz? és 12. nap- Kedvenc focicsapatod.

 ebben a bejegyzésben rögtön két kérdésre is válaszolok,mert elég rövidek.
A kötőszavak mindenképp :D Az mindig minden nap,minden mondatomban benne van :P  De ezen kívül mostanában elég sokat emlegetem a 'hülye suli' szavakat. Komolyan annyira elegem van már,hogy nem igaz. Most adtam le egy házidolgozatot,és tessék... megint le kell egyet adni,ráadásul tételt. Szóval a modulon belül volt 20 tétel és ebből mindenki kapott egyet. De szerencsére osztálytársam megtalálta kidolgozva az összeset,aminek örülök,mert iszonyúan para lett volna 4 napon belül megírni.  No ,de kicsit elkalandoztam.
A cica szót is minden nap említem (: Az autista kislányt úgy szólítom- és már olyan szinten belém rögzült,hogy a szülők és a nagyszülők előtt is ezt mondom :D De másra is szoktam mondani csak úgy.
A másik ilyen,amit mondhatni,hogy egy fogyatékos kislánytól vettem át (XD mi is tanulunk tőlük :D ) ,a 'jó lesz' szöveget :D Nem tudom,de állandóan mondogatta; volt hogy a nagy semmibe egyszer csak megszólalt ,hogy jó lesz. Ezen szórakoztunk még tavaly az egyik önkéntesünkkel :D De elég sok állandó szavam van; mikor pl. árad a 'csi' Szilviékkel :D





A másik kérdés kiakasztó. Nem vagyok foci rajongó,sőt (: Engem ezek a tv-s sportok nem tudnak lekötni,sose szerettem. Én elvagyok a Bíró Icámmal és ennyi (: 


2 megjegyzés:

  1. Kihagytad a gennyt, azt is sokat mondogatod :P És azóta mi is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze,azt is mondogatom :D de az valamiért akkor tetézik mikor együtt vagyunk :D Akkor hág a tetőfokára a gennyedzés :D

      Törlés