Oldalak

2014. január 25., szombat

Az Aden körömlakkok ♥

Pár nappal ezelőtt írtam arról,hogy miket rendeltem az Aden oldaláról (egy bejegyzéssel lejjebb van) . Viszont még nem mutattam meg,hogy milyen élesben (:  Sajnos annyi minden volt,hogy alig jutottam géphez,de most bepótolom ;)
Ezelőtt még sosem rendeltem online körömlakkot,így az egész helyzet új volt nekem. De mivel nem Pesten élek, így sok választásom nem volt. Sokszor átnéztem a katalógust és végül 3 féle lakkot rendeltem.





A lakkok korrekt áron,korrekt mennyiségben kaphatóak- 11ml. A külsejében egyedül a virág díszítés az ami annyira nem tetszik,de mással nincs bajom. Ami feltűnt (más blogokat olvasva) ,hogy ez valami új csomagolás lehet,mert eddig nem  ilyen üvegcsében lehetett kapni. (:
Első körben a vöröset (Bad Romance) próbáltam, de nem bírtam kihagyni az ezüstöt *-*  Egy rétegben is szép piros volt,de nekem túl világos. 2 rétegben kentem fel (általában a legtöbb lakkot úgy szoktam)  és így megkaptam azt az eredményt amit vártam. Pici csillámok vannak benne- nem tudom hogy a képen mennyire jól látható. 

A gyűrűs ujjamra a tömör gyönyört tettem♥ Komolyan ez valami eszméletlen szép! Sose gondoltam volna,hogy ennyire beleszerelmesedek az ezüstbe. Ráadásul ez aztán csillog rendesen,nem sajnálták belőle az anyagot (: 
Végül  mindegyik ujjamra tettem Essence fedőt.  Pár nap után a piros sajnos elkezdett feljönni,viszont az ezüstnek semmi baja nem volt- egy pici kopás se. Lazán rajta volt egy hétig. A vöröset újra festettem egyszer utána. Viszonylag tartós,de a NYC lakkom tartósabb.
Végül leszedtem a lakkot- bevallom idegességembe lekapartam,pedig nem szokásom-  és kipróbáltam a kéket is *-* Ezek a sötét kék színek is nagyon bejönnek valamiért,pedig annyira sose voltam színpárti.  De talán azért szerettem beléjük mert sötétek (: Az Avonost is nagyon imádtam!
Ezt a kéket pár órája kentem fel,eddig jól bírja- pedig már beütöttem a körmöm (ami jellemző miután kifestem). Ez egy rétegben felkenve is szép színt ad,elég sötét. A biztonság kedvéért,meg megszokásból én kettő réteget tettem fel,plusz a fedő.
Ebben is kis apró csillámok vannak,amik elég szolidak. Ezt is az ezüsttel csináltam meg (nem tudok lemondani arról a csodáról♥) .
Nekem nagyon bejön mind a 3 szín és örülök hogy bevállaltam (:  Sok jót olvastam a márkáról másoknál,szóval volt egy kis biztatás is,de nem bánom (:  Húgom is kipróbálta a sajátjait,de nem fotózom le,mert ocsmányul keni fel a lakkokat.

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép mindegyik, talán a kék picit jobban tetszik *-* Vágott tus ecsettel szépen körbe lehet pucolni a körmöt, én is azzal szoktam, mert előfordul, hogy kimegyek a "területből".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes,mert most a kéket viseltem több ideig magamon- jobban tetszik nekem is (: De valószínű,hogy azért mert sötét színű :D
      Nem rossz ötlet ; utálom mikor mellé megyek és a körömágy bőr is olyan lesz =/

      Törlés
  2. még mindig nagy szerelem nekem is az ezüst, meg az ilyen kék lakkokat is nagyon szeretem. :)
    a kékkel egyébként vigyázz, ha nem használsz alaplakkot, akkor lehet be fogja fogni a körmödet. én is jártam már úgy. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Avonos kék lakkal pl. nem volt gondom- ez nem tudom hogy megfogja e :D Remélem letudom majd szedni,de jelenleg még nagyon tartós állapotban van,pedig dolgoztam vele rendesen (:

      Törlés
  3. Manna kommentárjához hozzászólva a H&M kék lakk nekem is befogta a körmöm rendesen, pedig használtam alaplakkot :|

    Amúgy nagyon szép mind, de nekem akkor is az ezüst a favorit :) Nagyon imádom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ezüstbe beleszerettem én is♥ Nagyon jó ötlet volt (:

      Törlés
  4. A kék színt nem szeretem, de a másik kettő gyönyörű szerintem is! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes,mert én se szeretem,sőt,igazából sose gondoltam,hogy majd kéket festek magamra- nem vagyok jóba a színekkel :D Viszont mikor megláttam az Avon sötétkék lakkját...hát rácsodálkoztam. Nekem nagyon tetszett. Tartós volt,és könnyen lejött (:

      Törlés
  5. A kékkel én sem vagyok annyira nagy barátságban, de másokon elnézegetem, és neked nagyon jól áll :) Viszont a piros a kedvencem, meg persze az ezüst ^^ Élmény lesz majd lemosni :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is örök kedvencem a bordó marad,de ez az ezüst rendesen odatette magát. Teljes volt a szerelem (: ♥ A lemosása más kérdés :D Múltkor annyira ideges voltam,hogy felszedtem egybe az egészet.

      Törlés