Oldalak

2014. január 9., csütörtök

Csajos lazulós nap

Csütörtökön megbeszéltük egy osztálytársnőmmel,hogy találkozzunk. Ő is eléggé szarul érezte már magát a monotonitástól,így felhoztam az ötletet,hogy menjünk árkádolni,úgyis vannak leárazások a Rossmannba és be akartam menni,mert kell hajfesték. Persze sokkal több minden lett belőle mint hajfesték :D
Taliztunk munka után,bementünk körülnézni ,meg beszélgettünk közben. Voltunk a cipőboltba,mert akart valamit magának; azután még sok másik helyre bementünk. Voltunk a Clarie's-ben is- oda mindig benézek ha árkádban vagyok- láttam sok jó dolgot, köztük egy karom formájú gyűrűt amit nagyon akartam,de rájöttem hogy mivel bizsu nem nagyon érné meg  annyi pénzért.
Így tovább álltunk,bementünk a rossmannban végre *-* Rögtön meglestem a Syoss festékeket. Ammóniamentes,olajosat szoktam venni amivel az egész hajat be lehet festeni- nem törik tőle annyira a hajam. Általában ezerötszáz ft felett szoktak lenni árban,de vannak hetek mikor ezer ftra leértékelnek minden ilyen terméket *-* Ilyenkor jövök én :D
De ha már ott voltam,jött velem egy törött hajra lévő sampon is szintén Syoss. Gondoltuk Anitával körülnézünk. Nézegettem sminkeket,meg spréket...végül vettem egy Garnier mineral izzadásgátlót,ugyanis az amit mamám kapott Amerikából a barátnőjétől, szétesett már,mert a végét járta =( 

Végig mentem abban a sorban,és voltak ott krémek,és megláttam azt amit húgomtól kaptam karácsonyra: azt a karcsúsító gélt (fitness slim). Gondolkodtam,hogy kéne venni,de nem volt leértékelve és itt nagyon drága volt. Viszont mellette volt egy termék- Eveline Cosmetics, slim extreme 3D- ,ami akciós volt,nagy kiszerelésű,és sok jót írtak a hátulján. Gondoltam kipróbálom.
Este fürdés után fel is kentem magamra,és hát felgyulladtam :D Azt írja ,hogy kellemesen felmelegíti a bőrt,és mélyen a bőr szövetbe kerül ez a bizonyos anyag ami benne van. Hát nem hazudtak. Iszonyú erősen melegített! A másik ehhez képest semmi. Az is melegít de nem ennyire,sokkal enyhébb.
Ezután még bejártuk a fél árkádot,végül kimentünk a kinti Rossmannba is,ott is körül néztünk. Ott vettem végül körömlakk lemosót,meg egy fedőlakkot. Eddig húgomtól kunyiztam mindig,de mivel bunkó ,nem szokott adni sűrűn.  Meg ezen kívül szereztem még egy "mágikus" körömlakkot :D Ezüstös kékes színű és hőmérséklet változásra változik a szín is. Kíváncsi voltam (:




Amúgy jó délután volt. Kicsit kibeszéltük magunkat,megtárgyaltuk a sulit,hogy mennyire elég már belőle,és hogy egyikünknek sincs meg a házidogája Közben salátáztunk pihenésként. De sajnos hamar sötétedett,meg ment az idő,így jöttünk haza.
Ma meg voltam turizni meló után,de sajnos egy szép felsőn kívül semmit nem találtam- pedig bálabontás volt.

4 megjegyzés:

  1. Na, tök jó dolgokat vettél! Arra a színváltós lakkra nagyon kíváncsi vagyok, mutatsz majd róla képet? :) Egyébként ilyen kencém nekem is volt, tudod, amit meséltem, a fahéjas-chilis. Attól én is felgyulladtam, de a bőröm nem bírta, így nem tudtam elhasználni. Állítólag ezek a krémek leginkább úgy hatnak, ha befóliázod magad közben, mert akkor jobban áthatja a szöveteket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lakkot még nem próbáltam,de amint kipróbálom megmutatom- őszintén szólva én is kíváncsi vagyok nagyon :D
      Jah ,hogy ez volt az? Azt nem tudtam,hogy ilyen krémet használtál. Nekem bírta a bőröm,sőt,kifejezetten élveztem. Nálam a befóliázás annyi volt,hogy befeküdtem az ágyba ruhástól,és betakaróztam- hát a pokolban nincs ilyen meleg :D

      Törlés
  2. "Állítólag ezek a krémek leginkább úgy hatnak, ha befóliázod magad közben, mert akkor jobban áthatja a szöveteket." - És mert nem tudnak könnyen elpárologni a levegőbe felszívódás helyett.

    Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz. KÉPET! De a felsőről is. Rég volt divatbemutatód. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát,mivel nincs semmi új göncöm,így nem tudok divatbemutatózni (: De majd a szoknyát megmutatom- ha nem megy össze a mosógépben :P De most először szeretném kimosatni. (:

      Törlés