Oldalak

2014. január 12., vasárnap

Hétvégén sem unatkoztam

Pénteken hamar leléptem a munkahelyemről,mert reggeles voltam (jah,hajnali 5kor kell kelnem minden  alkalommal,viszont hamar leléphetek), így futottam haza. Gyalogolni szoktam a munkahelyemtől a buszpályaudvarig- nekem nem hosszútáv,másnak az :D Útközben beugrottam anyum munkahelyére is- mivel ő is arrafelé dolgozik,és beszélgettem vele. Aztán rájöttem,hogy sietnem kell,mert haza kellett érnem és csomagolnom kellett,plusz házidogát írni.  (mentem kis Alexhez aznap)
Hazaestem,gyors összedobtam a házidolgozatot,összepakoltam,és este elindultam. Mikor találkoztunk,akkor együtt elmentünk az ottani állat nagykereskedésbe -ahol vettem a bébim ketrecét is. Kellett vennem forgácsot,mivel az előző elfogyott,meg nem épp minőségi volt. Abban a reményben vásároltam itt,hogy talán minőségibb termékeket adnak,amik gondosan vannak összeválogatva. 
Ezen kívül vettem a drágámnak♥ egy papír alapú almot is. Nagyon tetszik az ötlet,mert tényleg puhább és kényelmesebb,és csak ezer forint volt. Ennyit megérdemel.  (ha már ember gyerekem nincs,akkor kényeztetem a hörcsi babám *-*)
Abszolúte új termékről van szó,én ezelőtt nem használtam- nem is ismertem. De nagyon tetszik az elnevezése,hogy "safe bed",mert ez valamiért megnyugtat,hogy nem szúrja ki a szemét a forgács darabokkal. A termékleírásban az szerepelt,hogy megműtött kisállatoknál is bátran lehet használni,illetve frissen született alom (kisállatok) alá is tökéletes, mivel nem porzik! Megtapiztam,és nagyon puha.
Valahogy így néznek ki a darabok. Sajnos az egész ketrecet nem tudom ilyennel kitenni,mert nem túl gazdaságos- kb. kétszer használnám és elfogyna,úgy meg nem éri meg. Viszont én azt találtam ki,hogy alapból forgáccsal töltöm ki a tálat,és  a házába teszek csak ilyet, meg kívülre egy keveset elszórtan. Plusz még van ilyen széna csomagom is,azt is keverek a forgácsba,mert abban olyan vitaminok vannak,amik kellenek a hörcsiknek. Ma volt alomcsere,így meg is csináltam ezeket, ja meg pluszba tettem be neki kereket. Ezer éves kerék,és én annyira nem szeretem,mert lyukacsos. Szóval nem fémből van egy nagy kerék csinálva,hanem ez rácsos- az a régi fajta. Én nem szeretem,mert a kis lába beakar a rácsok közé. A rendes telített fémkerékben úgy tudnak tekerni mint a fene :D Azt is néztem,de annak van ára. Majd még körül nézek.
Szóval jó dolga van a bébimnek♥.

Aztán szombaton elmentem hajnalba suliba. Már iszonyúan unom az órára járást,és hogy kereken 1 és fél éve nincs hétvégém.... Tudom,már csak fél év,de fogy a cérnám. Mindenki elmebeteg a suliban is,mindenki félre érti a másikat, és megy a hőbölgés.  Elegem van.  Ráadásul Alexnál aludtam ,és ő a város másik felében lakik,és onnan nem kalkuláltam még soha buszjáratot.... Szóval az egészből az sült ki,hogy egy órával korábban ott voltam,mint kellett volna. Kiborító. De végülis feltaláltam magam,mert  elmentem inni venni magamnak,meg valamit enni- mert ezzel nem számoltam otthon =(
Végül Anitával úgy döntöttünk egy óra elteltével,hogy elég a szociális gondozás órából-ami amúgy egy mérhetetlenül száraz anyag volt,és ugyan értettük,de visszamondani már más lenne a helyzet :D Szóval leléptünk,és mivel értem csak délre jött Alex,így elmentünk a Háda turkálóba. A múltkori találkozónknál ez volt a terv,de elmaradt,mert hamar ránk esteledett.
Nem bántam meg hogy bementem,mert végülis 3 szép holmival jöttem ki. Anita talált nekem egy tipikusan nekem való sálat :D Még mondta is,hogy ez olyan Zsófis, szóval kosárba raktam,hogy majd a végén eldöntöm,hogy kell e.

Aztán ő leragadt a gyerek ruháknál (neki vannak gyerekei,szóval rájuk is kellett gondolni), én meg mentem előre a feketékre :D Találtam egy nagyon szép hálóköpenyt; szatén szerű anyaga van,és fodros ujja,csipke szegéllyel. Mellrésznél lehet összekötni- nagyon jó,nagyon tetszik. Ezt is betettem,hogy majd még eldöntöm. A felsőket is megnéztem,de valahogy semmi nem fogott meg,végül elnéztem a szoknyához. Nagyon egy sem fogott meg,végül megláttam egy minit :$ Nem igen vagyok egy modell alkat,de szeretem a rövidebb szoknyákat. Ez meg egy csipő szoknya,szép gombokkal. És ami a legröhejesebb,hogy pont jó rám. Mondjuk nem kéne híznom,mert akkor már lennének gondok :D de most jelenleg jó rám.  Ezt nyárra gondoltam,mivel tuti ,hogy lesz még ilyen dög melegünk mint tavaly, és ez a szoknya azzal a Claries-ben vásárolt harisnyával (még halloweenkor vettem) tökéletesen mutatna szerintem (:
Anitát 300× megkérdeztem,hogy jó e,nem e látszik ki belőle valamim; nem e  nézek ki bénán,hogy a combomból ennyi látszik... De szerinte egyáltalán nem, ez is Zsófis. Oké mondom,akkor jön velem,mert nekem is tetszett (: Egyébként olyan rakott-szoknya jellegű (:
Anita csomó gyerek ruhát vásárolt ,meg magának is jó pár dolgot. Utána belibegtünk az árkádba,mivel le akartunk menni az Intersparba,ugyanis a Fitness gabonapehely totál le volt értékelve! Ezt nem lehetett kihagyni. Útközben összefutottunk Alexal,és akkor jöttünk rá,hogy elrepült az idő. Bevásároltunk,aztán mi mentünk ki hozzá. Amúgy a gabonapehely négyszáz valamennyire volt leárazva,így vettem kettőt nyolcszáz valamennyiért- lényegében egy áráért vettem kettőt. Nagyon örültem neki.
A problémám az volt,hogy hogy fogok ennyi mindent vasárnap egyszerre hazacimbálni :D

4 megjegyzés:

  1. Na, höridnek akkor jó dolga lesz :) Olyan aranyos, ahogy gondoskodsz róla, de hát mi Rákok már csak ilyenek vagyunk :)
    A sál meg nagyon tetszik, tényleg illik hozzád :) A szoknya nekem már túl rövid, de ha te jól érzed magad benne, akkor csak az számít :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy mondod^^ Mi mindenről gondoskodunk ^^ És igen,nagyon szeretem a hörcsimet- meg igazából az a szerencsém hogy rájöttem,hogy hol keressem a dolgokat (: Mert voltam pár állatboltba,de azok kicsik voltak kevés választékkal,és nekem csalódás volt. De itt mindenféle állatnak van mindene *-*
      Köszi,én is örültem a sálnak,meg úgy mindennek (: A szoknya nekem is rövid,de nyáron nem akarok beposhadni tudod (: tuti megint lesz 80 fok :D

      Törlés
  2. Múltkor mi is benéztünk barátnőmmel a Hádába, nekem baromi nagy csalódás volt :((( ... Mindenkitől eddig csak jókat hallottam róla, csomóan mutogattak Haul-okat onnan ... Én meg semmit nem találtam T_T ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak jót hallottam róla,de nyugi,én se mindig találok ott dolgokat. Ha minden nap bemennék,akkor talán találnék sok dolgot (: De ami nekem nem tetszett,hogy baromi drága!! 3ezer volt kilója. borzalom. Más turikba meg alig találok dolgokat. Nagyon ritka ,hogy jó cuccokat találok =(

      Törlés