Oldalak

2014. január 24., péntek

Kicsit nyugisabb a helyzet

Ma már meg vagyok nyugodva és jobb is  kedvem! Sajnos tegnap nem nagyon voltam gép közelben,mert munka után rohantam mamámhoz a kórházba,és sajnos az állapota nem volt valami fényes. Teljesen bepánikoltam,ki voltam egész éjjel.
aztán ma is meglátogattuk,de ma már minden jobb volt. Sokkal jobb kedve volt,nyugodtabb,és megkönnyebbültebb volt,ebből következik,hogy én is megnyugodtam és jobban érzem magam. Minden nővér,meg ápoló rendes volt vele,anya meg végig mellette volt,minden tökéletes eddig. Nem akarom elkiabálni, csak már várom,hogy hazajöjjön (:
Ma idegességemben kiolvastam a mostani Joy-t. Régen vettem már ilyen újságot,de tegnap annyira ideges voltam,hogy muszáj volt valamit szerválnom,ezt a magazint meg szeretem,mert elfér a táskámba. Lehet beviszem mamának,hogy ne unatkozzon. (: Azt mondta,hogy nincs türelme könyvet olvasni,pedig azt is csomagoltam neki... de persze megértem. De azért egy magazin mégis csak más (:
Én kiolvastam,szerintem ellesz vele ő is ha nem vagyunk ott.
Egyébként nagyon nyugodt lettem,hogy végre jobban látom. A gond az ,hogy leesett nálunk 20 centi hó és kicsit megbénult a közlekedés. Viszont suliba nem kell menni,úgyhogy mamával leszek holnap reggel (:

10 megjegyzés:

  1. Kitartást kívánok és mihamarabbi gyógyulást mamádnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és az ő nevében is! Aranyos vagy!

      Törlés
  2. Na látod, nem is volt semmi baj :) Stramm nagyid van neked is, rendbe jön hamar! Magazint én is ezer éve olvastam, pedig régen nagyon szerettem. Azért mindig szemezek velük a boltokban :) A hóért meg irigyellek, itt csak néhány pösz szállingózott :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem is hogy holnap még jobban lesz (: Hál' istennek nem lesz suli,szóval beugrom hamarabb hozzá.
      A magazinnal én is mindig szemezek,de végül mindig eltereli valami a figyelmem,pedig régen volt, hogy mindig vettem (:
      Na,a havat meg lefotózom neked ha szeretnéd- feltéve ha nem fúj el a szél :D (mert hófúvások is vannak)

      Törlés
  3. Kitartást kívánok, mamidnak gyógyulást! Nálunk is gond van a mamámmal,szóval átérzem a helyzetet! Minden jót kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy,köszönöm szépen! És ha ilyen a helyzet akkor hasonló jókat kívánok nektek én is! Kitartást; egy idős emberrel sokkal több türelemmel kell lenni. Ha betegek nehezebben épülnek fel,de biztatni kell őket,különben képesek eltemetni magukat =/

      Törlés
  4. Hamari gyógyulást a nagyinak! A hóért én is irigyellek... itt elsőnek mikor kinéztem az este az ablakon azt hittem megzavarodott a gravitáció... vízszintesen esett valami fehér maszat (porhó), a földön meg szinte semmi... :P

    Jéé, egy ismerős arc. Szia Óvónéni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! (:
      Hát itt szép nagy hó esett,egyik pillanatról a másikra. Én nagyon élveztem,bár a hófúvást annyira nem,meg kegyetlen hideg volt. Mindez a szépség ráfagyott másnapra az utakra =/ Szóval úgy mászkáltam másnap mint lúd a jégen :D

      Törlés
  5. Ez jó, hír, örülök neki :) !!! Mamának további jobbulást, neked pedig további nyugalmat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Már sokkal jobban van,és hétfőn haza is jöhet (: Eddig mindennap voltam bent nála,és örülök neki hogy egyre jobban van (:

      Törlés