Oldalak

2014. január 6., hétfő

Sminkecsetek kipróbálva

Említettem egy korábbi bejegyzésben,hogy pénteken mikor Csanáddal találkoztam bevásároltam. Azt meg kell jegyeznem,hogy rám jellemző módon,az egész városon végig cipeltem a súlyzó szettet :D Talán ezt is említettem. Nem gondoltam bele sajnos előtte lévő nap,hogy így járok majd.
De ez sem vette el a kedvem,mert végre péntek volt,és volt idő vásárolgatni magamnak,meg nézelődni.  Szóval akkor szereztem a sminkecseteket. 
Hétvégén nem volt rá alkalmam használni pket,ugyanis nem mentem sehova,otthon meg nem pingálgattam magam egyáltalán. Nem tudom ki hogy van ezzel,de én itthon nem nagyon szoktam sminkelgetni. Kicsit hagyom a bőrömet szabadon. Meg amúgy is Diablo2tünk Viktorral,szóval ahhoz aztán végképp nem kell smink :D
Hétfőn viszont sajnos bele kellett vetni magamat újra a dolgos hétköznapokba- amit egyáltalán nem vártam. Viszont így végre felavathattam az ecseteket. Bevallom hősiesen,hogy én azért tartottam a használattól. Persze,mindenki mondhatja,hogy ezt senki nem tudja elbénázni,meg könnyű használni,stbstb... Viszont én mindig minden új dologtól tartok valamilyen szinten. Ez egy őrült rossz szokásom.
De végül minden bonyodalom nélkül lazán tudtam kezelni az ecseteket. Féltem attól is,hogy mi lesz ha rossz minőségűeket szereztem- bár Szilvi drága megnyugtatott,hogy jó fajtát választottam.
Semmi probléma nem volt,nem hullott a szőre egyiknek se,könnyen tudtam dolgozni velük és megfordult abban a pillanatban a fejemben a kérdés: hogy tudtam eddig enélkül élni?! :D Tényleg igazuk volt azoknak,akik azt mondták,hogy csodásan és szebben el lehet dolgozni az alapozót az arcon,nem lesz foltos, jobban eloszlik,szebb hatást ad. Egy pillanatra mestersminkesnek éreztem magam :D Na jó ez csak poén volt:P ,sose magasztalnám magam. De tény,hogy jobb érzés,ráadásul kicsit mintha tartósabb is lenne az egész az arcomon. Egész sokáig nem is állt össze rajtam.  Szóval örülök nagyon,hogy beváltak (:
Ráadásul holnap megérkezik az általam rendelt avon cuccok *-* Alig várom már. (: 

4 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy ilyen jól beváltak :) Most akkor kezdheted bővíteni a készleted, mert ez nagyon húzza magával az embert :P

    VálaszTörlés
  2. Igen, tudom :D Tiszta izgalomba vagyok,csak hát meló helyre nem tudok sminkelni ugye =/ amit nagyon sajnálok. De legalább holnap jón meg az avonom,abba rendeltem egy csillámos szemcerkát még karácsonykor (már ideje h megjöjjön :D) . De pl. egy olyan ecsetnek örülnék,amivel a szemcerkát el lehet dolgozni (:

    VálaszTörlés
  3. Én ezer év óta akarok ecseteket, csak sosem tudok választani :D Már arra is gondoltam, hogy veszek egy készletet, de nem vagyok benne biztos, hogy ki tudnám használni egy 24 db-os készlet megannyi ecsetét :D Darabszámra meg némelyik árát sokallom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lehet kisebb ecsetkészletet venni? :D Vagy neten utána járni a jó és rossz márkáknak?! Biztos vannak vélemények (: Egyébként én is féltem rendesen a minőségtől, de inkább darabszámra vettem meg,mert a rossmannosokat én is sokalltam. Orr csak a púder ecsetet vettem,mert egész korrekt ára volt, a többit a dm-ben. Aztán hazajöttem,és láttam az avon katalógusban ilyen szettet :D Csodás.

      Törlés