Oldalak

2014. január 2., csütörtök

Szilvi-féle ösztönzés

Most hétvégén annyi sminkelésben volt részem,hogy nagyon megjött hozzá a kedvem (: Szilvi barátnőm nagyon szép sminkeket szokott csinálni magának is és nekem is! (nekem ugyan eddig még csak kétszer csinált,de nagyon szép lettem tőle :D) Kedvet kaptam én is hozzá,habár nagyon nem vagyok profi. Én tini koromban is csak fekete bumszlikat csináltam a szememre-nem nagyon foglalkoztam vele. Most meg már ilyenekkel nem égetem magam inkább, így letettem arról,hogy fessem magam.
Viszont látván Szilvinél a smink arzenált, meg annyit szórakoztunk vele és egyszerűen felcsillant bennem valami :D Az a sok szép smink cucc, ohh... annyira jó volt látni. :D  Már csak valakinek meg kéne tanítania az alapokra,hogy ne csináljak magamból hülyét :D Bár azért valamit én is tudok,csak nincs gyakorlatom (ez a jobb szó rá). (:


4 megjegyzés:

  1. Na majd ha legközelebb jössz, gyakorolgatunk, meg tanulunk együtt a sminkelésről :P Egyébként örülök, hogy meghoztam hozzá a kedved ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké,én mindig vevő vagyok az új dolgokra tudod jól ;) Meg hát érdekelt eddig is. Attól mert sokat gibbonkodunk együtt ,még bennem is ott a nő :D Csak hát nincs időm sokszor ilyenekre,meg a melóhelyemre nem kell nagyon.

      Törlés
  2. Nah ez jól hangzik amit szilvi irt, mert akkor énis tudlak tanitani, mármint énis tudok tanulni hogy még jobban menjen a sminkelés ^^ XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj Viktor,neked már profin megy a sminkelés :D a legtöbb sminkes elbújhatna mögötted,nem értem mit akarsz :D :D

      Törlés