Oldalak

2014. március 29., szombat

Szép hétvége

Életemben először (és újra) várhatom a hétvégéket a munkás hét után. Ugyanis hivatalosan vége a sulimnak!! *-* Annyira boldog vagyok tőle,hogy hihetetlen. Szerintem az ember életében ez az egyik legszebb dolog. Mondjuk a vizsgák még bőven hátra vannak,de igyekszem nem gondolni rájuk.  A lényeg hogy lesznek szombatok amiken végre pihenhetek.
Ma csodásan indult: reggel fél hétkor valamiért kidobott az ágy és akkor már úgy voltam vele,hogy nem lustulok,felkelek. Ettem egy kanál joghurtot,aztán úgy voltam vele,hogy újra rendszeresíteni kell a tornát az életemben,mert nagyon elhagytam magam. Nem akarok kifogásokat keresni,meg szabadkozni ,de elhanyagoltam magam ilyen téren az örökös betegeskedés miatt. Pár hete kedden edzettem,erre másnapra megbetegedtem,kicsit kiborultam. Mert nekem egy ilyen megfázás sajnos 2-3 hetes mire kijövök belőle. Még most se vagyok 100%os,de igyekszem nem sajnáltatni magam.
Azért a héten tornáztam,mert az egyik munkatársam,aki szokott bent az ellátottaknak meg az itt dolgozóknak tornát tartani megkért,hogy most én tartsam meg, mivel neki az intézmény látogatókat kell körbevezetnie.

Elvállaltam- akkor már nem voltam annyira szarul. Jól esett egyébként nagyon, rengeteg energia szabadult fel bennem ,és az előzőleg kritikusan fájlalt derekam is helyre rendeződött. Úgy látszik hogy a testem nem bírja ha eltunyulok; egyből lerobbanok,mindenem recseg,ropog és fáj. Szóval nem éri meg kiesni a ritmusból.
Nagyon gondolkodom rajta,hogy valakivel párba vizsgák után ráállni újra az edzőtermekre,vagy valami fitness órákra. Nagyon szívesen kipróbálnám a kangoojumpot is,de az sajnos súlyhoz van kötve.
A lényeg az,hogy szeretnék rendszeresen mozogni újra ,anélkül hogy a testem megszokná, vagy megunnám.
A munkahelyen most egyenlőre a saját sémám szerint tornáztunk. Összeválogattam az Ica dvd-ből a könnyebb dolgokat nekik (mert azért sérült emberekkel nehéz foglalkoztatást tartani) Persze jellemző módon nem volt meg a benti tv távirányítója,szóval magamtól kellett a bemelegítés után dolgoznom.
De megérte és jó érzés volt. Most szombaton ezen a szép reggelen is nem volt hajlandóságom vissza feküdni lustulni: be a gépet és hajrá. Már nagyon hiányzott,és jól esik újra mozoghatok, és ha van izomlázam♥

4 megjegyzés:

  1. Élvezd a megérdemelt pihenésed, drága ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már csak az lenne jó ha a vizsgákon is túl lennék (:

      Törlés
  2. Akkor most elkezdhetsz mélyebbre merülni a szociális életedben! :) A vizsgákhoz sok sikert, a tornákhoz meg hatékonyságot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkora szociális életet nem élek ettől függetlenül =/
      De köszi (:

      Törlés