Oldalak

2014. június 7., szombat

S amiket időközben kaptam ♥

Egy két ismerősöm csak úgy megajándékozott az elmúlt hónapokban,de még nem volt alkalmam közzé tenni őket- mindegyiket vizsga előtt kaptam,és akkor annyira nem tudott feldobni semmi. De természetesen nagyon örültem,és boldog voltam,hogy gondoltak rám (:
Esztertől kaptam egy nyakláncot,egy gyűrűt és egy mini Thor kalapácsot emlékbe. Nem tudom miért adta ezeket,de kedves volt tőle.
Sajnos gyűrűt nem sűrűn hordok,mert állandóan mosnom kell a kezem és zavar,meg a munkában is. a kalapács azóta a nyakamban van; nagyon megtetszett elsőre ,mert eléggé pici,finom és szerintem hordható!

Zolitól kaptam két szárított rózsát,meg egy saját kezűleg készített álomcsapdát. Nem tudom mért ragaszkodik ahhoz hogy mindig kedveskedjen nekem,mindenesetre jól esett a gesztus,és amit kreált az meseszép lett szerintem.
Iszonyúan tetszik egyébként,és saját kezével készített,ami nekem jó érzés. De egyszerűen nem tudtam úgy befotózni,hogy benne legyen az egész,és csak bénáztam. Az utolsó kép,amin rajta vagyok,az az utolsó vizsgám előtti pillanat :D Hajnalba mikor felkeltem és volt még időm indulásig. Itt már csudi ideges voltam.

Krisztián is meglepett engem az utóbbi időben,amit nála végképp nem értettem,mert nekünk most elég érdekes a helyzetünk. Pár hónapig jártunk,de végül úgy voltunk,hogy legyünk barátok. De azért ugyanúgy összejárunk dumálni,filmezni- és állandóan közeledik hozzám mikor talizunk,máskor meg mást mond. s ez az ami vele kapcsolatban megkevert,és emiatt is lett vége,mert én nem akartam hogy csak hiánypótló eszköz legyek. De mégis azóta is ugyanolyan jóban vagyunk,meg ugyanúgy beszélgetünk,csak nem mondjuk hogy kapcsolatban vagyunk.
Kaptam tőle még régebben egy sárkányos medált -lehet hogy azt mutattam,bár nem tudom,már nem emlékszem.
Ez még elfogadott volt,mert akkor még hivatalosan együtt voltunk. Viszont azóta kaptam tőle egy Gyűrűk Urás tárgyat; azt a levélbrosst ( Lórien levél),ami a filmben a köpenyt tartja. Meg egy bazi drága ezüst Mjölnirt. Na ennél dobtam el az agyam,mert az hogy vettünk egymásnak pár ezer ftos cuccokat oké. Én is vettem neki szülinapra,névnapra stb. De azért egy majdnem 10ezres ezüst medál nagyon odavág,főleg úgy hogy nem vagyunk már hivatalosan együtt. Nagyon leesett az állam amúgy. Egyszer mikor voltunk bent az Árkádban az Apacs Ezüstbe,akkor nézegettük a medálokat,és hát nekem megakadt a szemem ezen a szépségen,de hát én 10ezret nem akartam kiadni,meg akkor nem is volt rá keret. Végül elfelejtettem,mert izgultam ugye a vizsga miatt. Aztán egyszer találkoztunk hétvégén,úgy volt hogy kijövünk filmezni (azóta már végig néztük a két Hobbitot, a Lotr trilógiát bővítve,és most a Harry Potterekkel szenvedünk), és akkor adta csak úgy oda o.O
Persze örültem neki,de ledöbbentem. Nem sűrűn kapok ilyen értékű ajándékot csak úgy barátoktól.  De utána ezt is hordtam- felkötöttem a másik mellé,és vizsgázni már így mentem (: ♥ Gyönyörűek ♥


Váratlanul a héten felkeresett előző exem,hogy ad nekem valamit és örülni fogok neki. Azt se tudtam miről beszél,de volt egy sejtésem. Mikor még együtt voltunk,akkor anno lógtunk Ebayen nagyon sokat és kinéztem magamnak Halloweenes sütőformákat.  De ugye szakítottunk,és az anyukájától kérdeztem utána,hogy fizessem e ki,vagy mi legyen,de mondta hogy nem kell,mert megkapom tőle ajándékba. De ennyibe is maradtunk,és azóta kb jó pár hónap eltelt,és én ezt is elfelejtettem.
Aztán most volt itthon nővére és elhozta ezeket is, aztán végülis nekem adta (: Szóval rendesek voltak,én meg baromira örültem,hogy innentől a mézeskalács denevéreket nem kell nekem kézzel vagdosni :D 
Nem tudom mennyire látszik,de volt a csomagban két denevér♥, egy kisebb és egy nagyobb. Van ott egy sírkő, tök, kísértet kastély, és egy cica ^^ Plusz még volt benne egy szellem is,csak az lemaradt a képről.
Örülök neki hogy ennyivel is könnyebb lesz az életem :D Nem mintha olyan sokszor sütnék- de ez most célzás értékű :D

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek az ékszerek és a sütiformák is, tipikusan Zsófisak :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Muszáj volt ilyen halloweeni cuccokat beszerezni,mert nagyon macerás minden évben kézzel kivágni a denevéreket :D De köszi (:

      Törlés
  2. Kiegészíteném a virágot, hogy saját növesztésből származó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja igen- azt elfelejtettem írni- de szerintem egyértelmű (:

      Törlés