Oldalak

2014. december 12., péntek

Egy kis fun ♥

Nem vagyok az a nagyon nagy kocka,aki gép előtt ül és mindig játszik (pedig de jó lenne,bár ami az én gépemen elfut az a Diablo2  :D), viszont imádom a jó játékokat s szoktam végig játszásokat nézni youtubeon.
Mostanában két srác oldalára kaptam rá és komolyan iszonyú jó amit csinálnak. Szeretjük az őrült jó fej embereket :D Pláne mert néha nem is maga a játék a vicces hanem ahogy a srác reagál. Egyébként a TheVr srácokról van szó- rossz napokon is felvidítanak :D
Nekem a kedvencem tőlük a sok sok horror game. Legutóbb az Outlast végigjátszásukat néztem meg- illetve néztük meg húgommal,mert  ő is kedvét leli ezekben. Kicsit durva volt a játék még így is hogy csak néző voltam, így totál megértem hogy nincs mindig kedvük ehhez. Ráadásul oculus riftel nyomják: pánik! Én tuti nem játszanám végig,mert egyrészt irtóra parás,nyomasztó az egész, másrészt idegesítő hogy mindig valaki a karakterünk nyomába ered és menekülni kell. Engem ezek irritálnak,mert magamból kiindulva: sose jutnék a végére,plusz a saját árnyákomtól megijednék vagy infarktust kapnék :D Viszont maga a történet jó s vártam mi lesz a végkifejlet.
No de irtóra jó volt nézni, kb mint egy jó horror film. Ha meglesitek a linket,akkor az is kiderül mi az az oculus rift- bár lehet hogy csak én voltam totál lemaradva,mert én nem tudtam. Mióta felhomályosítottak róla,pár ismerősömet ezzel agyalok ki- és már utálnak a rift miatt és utálják hogy ilyen videókat nézek(tehát totál megéri) (:
A legtöbb feltöltött horror játékukat meglestem, és van egy pár ami irtó jól sikerült játék ,csak nem látom a folytatását (lehet nincs,nem tudom); főleg az olyan játékok ahol  kisgyerekkel kell lenni. Komolyan nagyon para.
Horror játékaikon kívül a rage gameket imádom: sajnálom valahol a srácot,de mégis legutóbb a könnyem folyt a nevetéstől- szóval totál megéri. ♥ Mindenkinek bátran merem ajánlani ,mert sok vicces pillanatot okoznak (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése