Oldalak

2015. január 30., péntek

The Evil Within gameplay TheVR módra plusz saját vélemény

Mindenki tudja,hogy imádom a jó játékokat- aki még nem,az most megtudta-,habár az én gépemen jobbára semmi nem fut el,így paraszt módon másoknál szoktam néha kockulni...na de majd egyszer... ,viszont akkor lesz több ilyen poszt is. 
Most viszont egyenlőre így oldom meg,hogy a srácok videóit felhasználva mondok véleményt. A TheVR srácokat nem kell bemutatni azt hiszem, mivel korábban már írtam róluk ajánlást Nektek. Sok magyar gamer videóit néztem már,de ők a legjobbak nekem (főleg mikor egy jó para horror game közben Pisti arcán minden érzelem tükröződik... hát kész :D).
No,de mára a címben olvasható The Evil Within játékról ejtenék pár szót.  Megjegyzem, én sose játszottam vele és NEM is fogok. Ennek több oka is van: nekem irányíthatatlannak tűnik a játék,habár játszottam már sok külső nézetes  game-el,plusz a sok menekülős rész,meg szörny legyőzésnél én csak bénáznék,amivel saját magamat hergelném csak fel és jönne a RAGE. Na azt meg nem szeretem.
A történetről
"Sebastian Castellanos nyomozó és társai újabb feladata, kideríteni, milyen körülmények között haltak meg a Beacon Mental kórházban a rendőrök. A biztonsági kamera felvételén egy titokzatos csuklyás (nevezetesen Ruvik) hihetetlen gyorsasággal végzett három rendőrrel, majd ejtette foglyul Castellanos-t. Bezárta egy általa alkotott világba, ahol mindenféle szörnyűséggel kell szembenéznie. A világ összeomlik, félelmetes szörnyek és halálos csapdák várnak rá. Horrorisztikus útja során harcolnia kell a túlélésért és rájönnie, mi rejtőzik a gonosz erők mögött."
A játékos harmadik személyű perspektív kamera előtt irányítja a veterán rendőr nyomozót, Sebastian Castellanos-t. A játék fejezetekből áll, rangsorolás nincs. Célja, hogy a Ruvik nevű ellenfél által alkotott világába zárva, mely a folytonosan alakuló időben és térben repíti Sebet - a való világban vagy a rémálomban - túléljük azokat a borzalmakat, melyek ránk várnak." - forrás
Hogy én ettől hogy beijedtem mindig: rohadt gyors és instant öl ha elkap
Nos igen, bevallom csak második nekifutásra néztem meg ezeket a végig játszásokat mert a elején rettenetesen irritál az egész játék. Ne értse félre senki, nagyon szép a grafikája- így amennyit láttam belőle- ,jó a történet,a fejezetek, kellően félelmetes és véres, jók benne az enemy-k (főleg az a sok lábú,kezű csaj (?) ),végig szinten tartja az izgalmat. Volt olyan mikor annyira izgultam,hogy már a fülhallgató zsinórját rángattam,rágtam,illetve mikor Pisti nem figyelt és jöttek mögötte, vagy szimplán alacsony volt az élete akkor is kiabáltam neki- kész pánik volt és beleélés :D Utoljára az Outlastnél éreztem hasonló izgalmakat (az meg egy menekülős horror,amivel szintén nem játszanék,mert  semmi fegyver,semmi élet..csak egy nyomi kamera).
De maga a főhős egy iszonyú szerencsétlen kaki- jó tudom,azért mert az elején nincs feltápolva; a játék során 'agylét' kell gyűjteni,amit bizonyos helyen fel lehet használni és lényegében ettől lehet fejlődni- de mindenhez nagyon sok kell!
Suttyó a játé rendesen,mert van mikor több enemyt zúdít a főhősre,úgy hogy alig van lőszer, van mikor több erősebb ellenfelet.... elég sok a csapda,amit nem mindig lehet könnyen  észre venni illetve hatástalanítani..van pár random ijesztő dolog,illetve van pár logikai rész... Szóval fúh.

Tetszik a játék nagyon,de az én idegrendszerem nem bírná; bár nem tudom hogy a bénázásom miatt idegeskednék,vagy szimplán a játék okozta stressz miatt. :D
Jelenleg ez az utolsó végigjátszásos videó,én egy hét alatt néztem végig az elejétől munkába indulás előtt. Hétvégére végeztem is,és már kialakult egy jó kis kép a játékról ezért is merem ajánlani. ♥

Nem tudom közületek hányan szeretnek kockulni, vagy esetleg ismeritek e a játékot? 
Játszottatok vele?
Videó alapján tetszett? ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése