Oldalak

2015. március 9., hétfő

Restyle rendelés ♥

Ahogy ígértem,írok az első nagyobb külföldi rendelésről. Sajnálom,hogy még csak most-habár már február végén megkaparintottam a kabátot,de egyszerűen semmi élet/lelki energiám nem volt még arra sem hogy örüljek neki- pedig nagyon vártam. Próbálkoztam a fotóval,de olyan 'hagyjuk' kategória lett,hogy feladtam és inkább megvártam míg jobban leszek.
Nem mondom,hogy most kicsattanok az egészségtől,mert még érzem,hogy csak 99%on vagyok,de már sokkal jobban,és vállalhatóbb a fejem,és van lelkierős szarozni a képekkel (: Ajánlom mindenkinek amúgy egy kis darab  gyömbért lereszelni (nem kell sok,mert nagyon csíp, kicsit olyan mint a csili),leforrázni vízzel, egy kiskanál mézet bele,és egy citromot kifacsarni- mindezt letakarni pár percre és higgyétek el,csodákra képes. Bár ezt inkább megelőzésnek ajánlom-mert ha már beteg vagy,akkor úgyis végig kell szenvedni. No de vissza térek az eredeti témához.
Előre bocsánat a fejkitakarásokért,de mivel nekem nincs senkim,aki fotózna,így ilyen bénázásokkal oldom meg: bár úgyse a fej a lényeg most ;)

Január elején meg lett szervezve facebookon egy közös rendelés 3 külföldi oldalról. Ez a csoportos dolog már régóta működik,de még sose szántam el rá magam,hogy részt vegyek benne,mert féltem,hogy mi hogy áll majd.
A mostanira sziklaszilárdan elhatároztam magam,de természetesen a ruhától féltem mint a tűztől: mi lesz ha nem lesz jó a méret?! Azt tudni kell ezeknél a ruháknál,hogy ami M-es,az lehet hogy csak egy S-esnek felel meg. Emiatt aggódtam,így a legnagyobb méretet rendeltem meg a kabátból-mondván,max eladom ha annyira nem jó. Bár szívemből reménykedtem,hogy nem vagyok ennél nagyobb darab.


A 3 oldal
Nos én a restyle-osban vettem részt,mert az a minőség nekem a legszimpatikusabb,ráadásul külön külföldre nem volt postaköltség,a másik kettőnél igen.
Úgy zajlott,hogy meg volt hirdetve egy csoportban,ahol mindenki lejegyezte,hogy  mit rendel (oldalanként). Én sokat gondolkodtam,és meditáltam hogy rendeljem e meg,vagy megint maradjak ki belőle; körbe is kérdezősködtem - így lettünk jóba egy lánnyal,aki jól ismeri a dolgokat.
aztán várni kellett. Elég sok idő eltelt,szóval ideje mindenkinek volt válogatni,visszamondani,stb. 
Végül nekem irtó nagy szerencsém volt. Krisztához, a Sensuel Corset vezetőjéhez lettek rendelve a restyle-os cuccok,és ő vitte vagy postázta tovább a cuccokat- viszont pécsiek a szülei: így nekem csak el kellett érte menjek ♥ Iszonyú nagy szerencse,mert ennek lett volna postaköltsége.  Betegen bemásztam érte,és izgatottam siettem haza,hogy meglássam milyen is.
Hát nem csalódtam.  Mondjuk szerintem még egy sor gomb elférne rajta,és lejjebb lehetne a szoknyás része,de nem kötözködöm!
Ezért mondom,hogy kicsit lejjebb is lehetne a szoknyás rész-de ez ilyen mell alatt elválasztott
Ez alá még ha lenne gomb,nem lenne rossz-de így is szeretem

A fotók szörnyűek,de azért próbáltam átadni a szépségét. Igazából kicsit nagyobb csípőt csinál nekem,mert bazi nagy ez a szoknya szerű része-de amúgy komolyan: 100 felé lehet hajtogatni,nagyon kreatív.
Amúgy a jövőben,ha bárki szeretne csatlakozni a közös rendeléshez,az szóljon nekem és ha éppen aktuális akkor beveszem a csoportba,meg segítek! ♥

Mit gondoltok?

7 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon-nagyon tetszik a kabát, és jól mutat rajtad!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszönöm,már kezdtem megijedni,mert egy fiú barátom szerint szörnyű :D Pedig csak más mint amiket eddig hordtam: kis változás :$
      De annyira örülök hogy nem olyan vészes *-*

      Törlés
    2. De azt egy fiú mondja. :D
      Csini vagy benne!

      Törlés
  2. Fú nagyon szuper! Van egy hasonlóm, csak az hagymaszoknyás :)

    VálaszTörlés
  3. De jó ez a kabát! :D
    Bár egyáltalán nem az én stílusom, de rajtad nagyon jól néz ki! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem hordtam még ilyet sose; mert ha megnézed,akkor ennek pici a felső test hossza,és majdnem mell alatt van az öv :D Ilyeneket én se hordtam még de nem olyan vészes :D
      S köszönöm (:

      Törlés