Oldalak

2015. április 30., csütörtök

Áprilisi pozitív összefoglaló

Ismét megpróbálok minden pozitív és csodás élményt összeszedni így hónap végén.  Bár bevallom hősiesen,hogy nem is emlékszem a hónap elejére ,sőt nagyon sok mindenre se.

Találkoztam Dóri barátnőmmel végre- nektek csak Tipegő Zombi.  
Egy jó ideje  jó barátságot ápolunk egymás felé,csak eddig nem ejtettünk szót erről nyilvánosan.  Az április hónap volt a nyertes: fogta magát és lejött hozzám és sikerült eltölteni egy jó és vidám napot itt Pécsett.
 Sajnos közös kép nem készült,mert mindketten elfelejtettük -ő nem tudom,hogy direkt e vagy véletlenül,de én mindenképp véletlenül :D :D  De az üdítőinkről csodás kép készült *-*
Amúgy meghatódtam, ugyanis nagyon szép dolgokkal lepett meg csak úgy,pedig nem számítottam semmire. Szóval ezúton is még egyszer köszönöm ♥


Megint rendeltem a Restyle.pl oldalról. Képet akkor ha meg is jött a cucc.

Nagyon sok kirándulásunk volt Janó barátommal.
Szebbnél szebb helyeket néztünk meg- sajnos nem is értem a bejegyzés készítéssel a végére... Szóval lesz ami átcsúszik következő hónapra. Viszont az eddig lekörmölt élményeket vissza tudjátok olvasni.

Húgom elballagott.

Csodás napokat töltöttem együtt a kolléganőimmel. 

Találkoztam egy régi jó barátnővel.
 A csajjal általános suli alsó felébe lettünk barátnők,aztán később szünetelt a kapcsolatunk,de egy éve elkezdtünk újra dumálni és azóta stagnál a kapcsolatunk. Jelenleg kint van Angliába és onnan jött haza valamelyik nap és elszórakoztunk egy teljes napot úgy,hogy nem vettük észre az idő múlását.
Ő is meglepett egy kis ékszerrel Angliából-  eredetileg nem szeretem az ilyesfajta ékszereket,meg magát a formát se,de ez tetszett magamon így szívesen viselem.
Koponyás köves gyűrűvel gyűrűztek meg- de mért csak a csajok?! :D


Szereztem megint egy Opi körömlakkot.

Megtanultam íjászkodni.
Vagy legalábbis próbálkozom vele,de már elég régóta érdekel a téma és most végre én is kipróbálhattam.

Átléptem a saját határaimat.
Mikor barlangászni voltunk,akkor azért átliftezett bennem a vér párszor,mikor Janó kijelentette,hogy bemászunk a szűk lyukon.  Tudom ezt többször hangsúlyoztam,de számomra nagy dolog.

Sikerült még egy skandináv kultúrával foglalkozó könyvet vennem.
Ezen már régóta gondolkodom,aztán végül találtam shopline linket a könyvhöz és két héten belül meg is jött a könyv. 

Be lett festve a hajam.
Most egy újfajta,de minőségi festéket próbáltam ki,amit a fodrászomtól kaptam.


Nagyon sokat röhögtem ebben a hónapban.
Igyekszem mindig ezekre a dolgokra összpontosítani ha szomorú vagyok.


Nagyjából ennyi dolog jut eszembe-de van olyan érzésem,hogy sokkal több mindent lehetne még írni.. De az a helyzet,hogy mostanában el vagyok varázsolva és nem nagyon tudom összeszedni a gondolataimat.

Veletek történtek jó dolgok? (:


4 megjegyzés:

  1. Nini! Ott a táskám! :D
    Elsőre senkivel sem sikerül, nyugi. Valahogy nem a képekért vagyok oda, hanem az együtt töltött napért. :D Szóval, ha valaki nem kopogtatja meg a fejem, akkor elfelejtem. :)

    Nekem is kellene hajat festeni… lusta vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát látod ,hogy nekem sem az az első :D Akkor ugrott be mikor mentem haza busszal :D

      Ja hát a lustaság az itt is meg van néha.

      Törlés
  2. Örülök, hogy ennyi jó élmény ért - ezt a bejegyzés sorozatot pedig nagyon jónak találom, így az ember mindig észreveheti, hogy minden alkalommal találhat az életében boldogító dolgokat ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez akkor pattant ki a fejemből,mikor vissza olvasgattam a blogomat valamit keresve.. és nagyon sok helyen lehangoló meg negatív hangvételű dolgokat találtam, és úgy voltam vele,hogy nem esett jól visszaolvasni... Így hát elkezdtem ezt, mert ez azért egy fokkal hasznosabb (:

      Törlés