Oldalak

2015. április 16., csütörtök

OPI körömlakk teszt - Keeping Suzi At The Bay

Sajnálom,hogy mostanság semmi életjelet nem adok magamról,de eléggé kiakasztott a hörcsög téma,és valahogy vágytam volna értelmes társalgásra...csak abból mostanság nem sok jut. Egyszerűen unalmasak az emberek és nem tudok velük mit csinálni;a végtelenségig nem adhatok csak én magamból,mert lemerülök: így elvoltam a magam világában inkább.
De eredetileg nem az észt osztani jöttem,hanem már régóta várat magára a legutóbb beszerzett körömlakkom,amit többen is kértek- így azt mutatnám be (:

A Müllerben vettem ezt a kék színű Opit- mert szeretem a kéket is- Keeping Suzi at the bay névvel. Eddig egyszer használtam csak,de egész sokáig bírta a körmömön ez is. Mindenféle mosogatással,meg takarítással egy hétig- a végére is csak a körömvégről kopott fel. 
Amint mindenki látja nagy kiszerelésű üvegben van -szóval valószínű ez is sokáig használható lesz. 
A fedőlakkozással (ami Essence termék...) mindent elrontottam,ugyanis szeret felhólyagosodni a szentem és gusztustalanul elrontja a manikűrt.
Ez a körömlakk is nagyon jó barátom lett,mert könnyű volt felkenni,nagyon jól oszlott a körmömön-még ha bénáztam is a felkenéssel,akkor is úgy terült,hogy hibának nyoma se volt.
Száradni hamar szárad ez is viszonylak; a fedőlakk okozza mindig a bonyodalmakat- utálom mint a szart,de egyenlőre nincs jobb.
Valahogy úgy érzem megéri ilyen márkát venni,mert jó vele dolgozni és nincs felesleges bosszankodás.  Továbbra is ajánlani tudom; illetve figyeljétek a Müller akcióit.
Ezt meg csak érdekességképpen,mert ezzel a fedőlakkal volt a gyűrűs ujjam lekenve- legalább ez nem hólyagosodott.

Ismeri valaki ezt a színt?
Nektek is bevált?

8 megjegyzés:

  1. Szép árnyalat attól függetlenül, hogy a kék nem az én színem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ Én se sok színt szeretek -pl. rózsaszínt nem kennék magamra- ,de ez még belefért. Hideg szín és ez tetszik (:

      Törlés
  2. Nekem ez nagyon nem színem, de rajtad csodásan mutat. Látom, valakit szintén elkezdtek beszippantani a márkásabb lakkok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos igen :D Az a baj,hogy ha hozzászokok a jó dolgokhoz,akkor nem lesz jó utána akármi :D

      Törlés
  3. Önmagában nekem is sok lenne, elég erősen kék, de rajtad remekül mutat ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fekete ruháim nagy része fényben néha kékesek,szóval nem oszt nem szoroz a tömény kék (: Meg ez nem olyan nagyon baba kék.

      Törlés
  4. És tényleg majdnem lemaradtam róla!!! :D
    Nem szeretem a kéket, de ennek nagyon kellemes színe van, és rajtad nagyon jól néz ki! :) (És a nyc fedőlakkal is nagyon jól mutat! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De látom figyeltél,szóval nem maradtál le :D Köszönöm (:

      Törlés