Oldalak

2016. január 12., kedd

Mert New Rock az élet II. | Goth moments

Megszereztem életem 2. NewRock bakancsát *-* Ez tényleg olyan dolog,hogy ha valaki elkezdi nem tud leállni vele. Az első megvétele volt az igazi érzelmi túltengés,bár attól féltem rendesen,hogy meg jön e vagy elkavarodik.
 A mostani bakancs unisex és használtan vettem,de ezáltal olcsóbban. Látszik azért rajta,hogy használva volt és ráadásul egy számmal nagyobb is mint a lábam,de az a helyzet,hogy ennyi pénzért nem bírtam ott hagyni és még csak postaköltség se volt,mert a csaj elhozta nekem személyesen be Pécsre. Így meg is tudtam nézni élőben,felpróbálhattam,majd rá egy másfél hétre bizniszeltünk. A lány aki árulta nagyon szimpatikus és rugalmas volt, mindent meg lehetett vele beszélni és minden rendben is ment.
A bakancs is nagyon szép, tipikus NewRock márka,amihez megkaptam a dobozt is (jó volt vele a városon végig futkosni). Kényelmes és ezért mert nagyobb,így 3 zoknival a lábamon is feltudom húzni,mert elférek benne, szóval télen is hordható. Nincs neki hatalmas platform talpa,csak egy pici.
Egyáltalán nem hasonlít az elsőre amit kaptam,az sokkal nőiesebb és cukibb,de ez jó lesz melóra,vagy tombolósabb koncertre ^^ Kényelem mindenek felett.
Az a jó ebben a bakancsban,hogy bármikor kölcsön tudom adni bármelyik kisebb lábú pasi haveromnak,mert unisex és legalább én se égek senkivel. Azt sajnálom,hogy a nagy méret miatt nagyon nagy az orra és nincs rajta semmi,így kicsit nagynak és furának hat,de ez s legkevesebb. Használtan is nagyon ritkán találok olyat ami a méretem,mert a legtöbb ember 34-39es lábban született- esélyem nincs.
A csatokat meg kell rajta húzni,mert nagyon lötyög a lábamon, de nagyon vagány és majd alakítom magara *-*  Igazi terepjáró szépség,bár biztos vagyok benne,hogy mindenkinek az előzőm fog tetszeni. 
Valahol jó,hogy most kettő van,mert nem nyüvöm szét idő előtt a másikat- abba még mindig szerelmes vagyok és szeretnék tőle egy NewRock bébit -ergo egy ugyanilyen bakancsot csak kicsibe. De ezt majd később,mert anyagilag nem éppen kedvező egy magyar ember pénztárcájának sajnos.


2 megjegyzés:

  1. Szerintem ez is jól néz ki, hozzád nagyon illik :) Lassan már el sem tudnálak képzelni másban, csak New Rock bakancsokban :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Nem is viselem magam máshogy :D Tudod ez olyan,hogy jó érzés ránézni,meg magamra is ha ez rajtam van :D

      Törlés