Oldalak

2016. szeptember 17., szombat

Őszi szerzemények | Személyes

Még elutazásom előtt ellátogattam a helyi üzletekbe,de egyenlőre még csak a Kikben lehet őszi és halloweenes cuccokat kapni. Minden évben  itt van a legjobb választék és hát előszeretettel térek vissza. Lidl-ben szoktak még nagyon jó dolgok lenni és tavalyról is sok szép dolgot szereztem,szóval várom a pillanatot,hogy oda is be lehessen szabadulni. Mondjuk a Kik-be úgy szedtem össze a dolgokat,hogy még ki se voltak pakolva :D

Kik

Minden évben találok vagy torta formát,vagy szilikonos muffin sütőt, de ez azért kellett,mert nekem csak műanyagból vannak ilyen formáim és a fém a legjobb szerintem- főleg,hogy a műanyagom közül az egyik eltörött már.

Ez nagyon megtetszett nekem és haza is hoztam egy közepes méretűt, majd vettem végül még egyet,ugyanis tökéletes lesz a nyavalyáim kezelésére vett gyógynövények és egyebek tárolására- lenmag és anyalevél van most ezekben.

Ez egy kis mécses tartó,nagyon édes mintával. Kétféle volt belőle, ez tetszett a legjobban,de az a pókhálós is jöhetett volna (:

Ez amolyan karácsonyfa dísz,meg függöny dísz. Világító pókok,amiket szét lehet szórni a függönyön pl.


Ebben a hónapban sikeresen vettem magamnak kettő könyvet megint. Ugye írtam korábban,hogy Anne Rice-okat keresek és hát egy ember segített és linkelt pár eladót és ott szúrtam ki azt aki árulta a Táltos című könyvet. Ez egy ritka könyv és sajnos előjegyzést se lehet rá leadni,mert próbáltam,ahogy több másik regényére is.
Illetve szereztem egy érdekesnek tűnő vámpíros könyvet,amit már szintén régebb óta szeretnék elolvasni,de könyvesboltban nem láttam eddig. Ettől bevallom kicsit féltem,mert Moly.hu-ról vettem egy emberkétől és fene se tudja,ott mennyire megbízhatóak a tagok,de nekem most szerencsém volt. (:






Ezeken kívül még volt két fb.-os vásárlásom,amiktől szintén szoktam rettegni,de ebből egy emberkét már ismertem és tudom,hogy vele nincs gond. Természetesen a másik eladóval se volt. Mindenkitől rendben megérkeztek a dolgaim.
Dark Secret

Hajcsatos kalap és cat napszemcsi ♥

Örök kedvenceim,a csont tollak ♥

Triquetra szett - ha nem ismered,kérdezz; de a legismertebb jelentése a védelmezés és a "hármasságok".

Ezt már egy másik emberkétől vettem,de nagyon szeretem-pici és kényelmes.
Ez pedig Restyle-ról van. Nagyon szeretem,de ilyen idétlen fülbevalót még nem láttam: az a rész amit a füledbe dugsz,nem kerek,hanem lapított és egyre szélesedik,ergo szétvágja a füledet. Nem sok értelmét látom ilyen kialakításnak,de szerencsére hozzászokott a fülem. A súlya nem olyan vészes nekem,ki lehet bírni,habár picit se könnyű. Könnyű elhagyni,legutóbb egyet suhintottam a fülem mellett és ahogy eltaláltam kirepült a fülemből.

Nagyjából ennyi, illetve kimaradt még egy pohár a Kik-es vásárlásból,de arról nincs képem. Hamarosan jövök a munkahelyi nyaralásos beszámolóval,plusz egy érdekességgel azon belül ;)

7 megjegyzés:

  1. Ó már készülnek a Halloweenre a KIK-ben??? :O
    Mennem kell vásárolni. :D

    Egyébként remek dolgokat vettél, tetszenek a kiegészítők is...az a csatos kalap olyan jópofa! :D
    Az alsó fülbevalóhoz hasonló bedugójú (???XD) fülbevalóm nekem is volt, az ezüst volt...tehát nem elég, hogy vágta a fülem, még a súlya is lehúzta...egy két millis "fültágítót" (nem vagyok benne biztos, hogy azt a kis méretet már annak kell nevezni :D) úgy át lehetett dugni rajta, hogy még ki is akart esni belőle...Azóta egyáltalán nem hordok fülbevalót, és lehet már be is forrt a fülem - majd megnézem, ha igen, kiszúrom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, a Kik a legvagányabb,mert ott kezdik a leghamarabb, aztán jön a Calrie's, meg minden egyéb ahol foglalkoznak ilyennel.
      De még nekem is vissza kell mennem jó pár dologért. ^^

      Hát nekem is meghúzta az elején a fülem,de csak az első használatkor szerencsére s hát azóta nincs gond vele,bár tény,hogy nehéz :D

      Törlés
  2. Waaa, azok a fülbevalók! Mindegyiket elfogadnám :P Amúgy az Anne Rice könyveket már én is nagyon szeretném beszerezni és rendesen végig olvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendesen beszerezni nem lehet,csak össze vissza vadászva. Ne tudd meg milyen köröket futottam értük,de már azt mondom,hogy alakul a dolog. Egy két darab várat magára,de büszke vagyok mert lassan meg vannak (:

      Törlés
  3. Sziasztok! Ajánlani szeretném a Szukits Könyvkiadó oldalát, ahol most Anne Rice könyvei szeptember 27-ig akciósan megrendelhetők! Igaz, csak a Vámpírkrónikák, de ez is több, mint a semmi. Nekem már csak a Testtolvaj meséje hiányzik... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez nagyon kedves tőled,köszi szépen! Fcebookon hirdette magát a Sukits és én akkor le is csaptam a könyvekre amiket elértem ott. Sajnos csak utána láttam a kommented,de azért köszi (:

      Törlés
  4. Hát a lényeget meg elfelejtettem! A hivatkozás, ahol eléritek:
    https://www.szukits.hu/44-anne-rice

    Jó vadászatot!

    VálaszTörlés