Oldalak

2016. december 14., szerda

Fotózás 7. | Személyes

Nem felejtettem el,hogy ígértem a legutóbb írt posztomban,hogy közzé  teszem valamikor a legutóbbi fotózásunk eredményét. Nem rég kaptam meg -nagy örömömre- a képeket, az összeset,készen! Így tudtam szemezgetni,hogy mit szeretnék megosztani és most van annyi időm,hogy belevágjak.

Annyit elmesélek az akciónkkal kapcsolatban,hogy én ezt a helyet ahol voltunk már  tavaly kinéztem,hogy ide majd jönni kell,csak az akkori fotóssal valahogy nem valósult meg,így talonban maradt a dolog,majd el is felejtettem. Aztán most amikor tervezgettük,hogy menni kéne valamit csinálni,akkor már volt egy egyéb helyszín,aztán villanás szerűen jött ez a hely és úgy örültem,hogy eszembe jutott.

A pécsi Mecsek kapunál voltunk,ami egy nagyon elhagyatott hely, csak egy hajléktalan lakja,aki nem volt túl nagy zavaró tényező, ellenben a mocskos hideggel. Esküszöm már akkor össze fagytam,mikor elmentem Dórit összeszedni a vasútállomáson, és akkor jött a gondolat,hogy nekem ott át kell öltözni. Most már az a baj,hogy hiába megyünk korán, egyszerűen sokáig nem azok a fények vannak,amik nekünk kellenek,plusz tényleg nagyon hideg volt.

Az utunk felfelé busszal történt és persze kifogtunk egy nyugdíjas kiránduló csoportot- jellemző teljesen- így hering mód on és csak vártuk,hogy leszállhassunk. Aki ismerősöm facebookon,az már láthatott előzetest a képekből,mert tettem ki kettőt,de többet nem akartam,hogy legyenek meg először egybe. A képekért köszönet DoraS Photo-nak.




































Különböző időszakok alatt ennyit változott a fényállás,de sajnos van olyan kép amin van hiba,de ettől még feltettem,mert nekem tetszik és sok munka volt velük - így se tettem ki az összeset.
Valamint még annyi,hogy erősen gondolkodom egy ideje,hogy szeretnék egy like-os oldalt mind a képeknek,mind a blogbejegyzéseknek. Csak nem tudom eldönteni,hogy vágjak e bele,vagy nincs úgy rá igény. Egy ember már emellett szavazott,hogy legyen :D ♥

4 megjegyzés:

  1. Még mindig tetszenek ezek a képek, és irigykedem. :)
    Én amellett vagyok, vágj bele abba, amit szeretnél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajh köszi *-* Örülök ha tetszenek ;)
      Majd valamikor megcsinálom amit szeretnék (: Köszi a támogatást.

      Törlés
  2. uhhh az a maszk és az a köpeny! Csodálatosak, jól állnak nagyon. :) Szerintem is csinálhatnál Facebook oldalt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen,kedves Tőled ;) Meg köszi a támogatást is (:

      Törlés