Oldalak

2018. január 20., szombat

Karácsony 2017

Régóta itt áll már megírva ez a poszt,gondoltam most már egy hónap után illene megosztani ;)

Szerintem nem csak a magam nevében beszélek,ha azt  mondom,hogy nagyon hamar elteltek az ünnepek. Kb úgy éreztem,hogy kettőt pislogtam és ennyi volt. Mindemellett még csak a hangulat se adta magát,ugyanis több mint 10 fokok repkedtek és sütött a nap. Vegyes érzelmekkel voltam tele,mert  egyrészt örültem,hogy végre egy kis nyugalom,lazítás, szabad idős rohangálás.

Ezt a karácsonyt úgy terveztem,hogy időben neki állok mindennek, így novemberben már megkezdtem a készülődést. Nos, még előbb kellett volna,hogy mindenre nyugisan jusson idő. Szóval akik nem értik,hogy miért kezdenek az üzletek október végén már karácsonyra készülődni,azoknak itt a válasz: sokan nem szeretnék az utolsó pillanatra hagyni és mindenkinek mindent időben megszerezni, illetve a marketing már csak ilyen. Én kifejezetten élvezem,ha van idő ráhangolódni, nézegetni lehet a választékokat,stb.
Szóval idén már előbb el kell kezdenem gyűjtögetnem.

Most karácsonykor nem csak a szűk családra gondoltam,hanem a közelebbi barátaimra, és a kollégáimra is (: Na most így egyszerre mind nagyon sok,ezért kezdtem el korábban,de még így is elcsúsztam.
4 barátnőmnek küldtem pár apróságot,amiknek remélem mindenki örült. Volt közte saját kezem által kreált apróság, volt más keze által kreált cukiság,meg sok sok női holmi- azt általában mindenki szereti ♥ Ja meg ki ne hagyjam az alkoholos szaloncukrokat ;)

Én idén is nagyon jól jártam, ugyanis Zoli nem fukarkodott szokás szerint. Kaptam tőle egy szuper kis telefont (Huawei p9 mini), ami nagyon cuki,nagyon jó a belső memóriája, és a legfontosabb a kamerája :D Végre lehet fotózni bármit mert ez mindig nálam van. ♥ Imádom,jól működik és az autokorrektje ismer mint a rossz pénzt (általában ha nem ismeri fel a szavakat,akkor kijavítja ilyenekre,hogy "megöllek", "alkohol" "ihatnánk" szavakra és néha azon gondolkodom,hogy abból a betűtengerből ezt így hogy?! :D )
Persze nagyon mókás volt,mert az utolsó pár hónapban végig azt mondogatta,hogy 60 db zoknit kapok és annyira belém beszélte,hogy el is hittem már a végére. Aztán persze így is rejtette el,sok sok zokniba,szóval csak lestem :D  Vicces volt.
Illetve kaptam még egy laptop hűtőt, ami jól jön majd nyáron,meg ha játszok. Ezt is imádom,hasznos- mikor a Skyrim fut rajta elég hamar melegszik :').

Az itthoniaktól is jóféle dolgokat kaptam; húgommal még halloweeni időszakban együtt mentünk vásárolni és akkor választottam a csillámos műszempillát (amit azóta viszont láthattatok az új fotóimon), egy fejdíszt, kopi parfümöt, gyűrűket,arcmatricát. Illetve megkaptam  Hollódoktor új könyvét,aminek az elejébe beleolvastam és nagyon szeretem. Később majd írok róla,ha végeztem vele. ♥

A saját csomagjaimért cserébe én is kaptam a barátaimtól vissza,amik közül mindegyik különleges és imádtam őket. Örülök,hogy gondoltak rám. Felonytól kaptam egy tea különlegességet, meg csokikat. Aleesiatól általa készített gyönyörű dolgokat(ebből is láthattatok már az új képeim közül egyet) ,Szilvitől sok édességet,meg cuki dolgokat,és Dóritól meg király rajzokat csak nekem ♥ Majd mutatok mindegyikből képeket. Köszönöm még egyszer,hogy gondoltatok rám ♥
Aleesia barátnőmtől kaptam cuki karácsonyi díszeket, ilyen mézeskalácsokat, egy pólót,meg egy cuki cicás nyakláncot :'') Nem fotóztam le mindent,csak pár dolgot- de köszönöm ♥

Ezt Felo barátnőmtől. 2 különleges csokit,meg teát- amit megkóstoltam és nagyon nagyon finom- ,illetve egy tök jó nyakláncot ;) ♥

Húgomtól fentebb is írtam,hogy miket kaptam- a fejdísz nagyon király,bár a kép nem adja vissza, illetve a másik kép úgy ahogy életlen lett sajnos. De itt használtam először a telefont, bénán :D 

Szilvi barátnőmtől is kaptam sok mindent, amiknek mind örültem ♥  Mondjuk a képet itt elszúrtam,mert a csont füliket még Aleesiatól kaptam,de ide került :D 

Ezek szintén Aleesiatól vannak- közelebbről a cica.  Volt már rajtam egy fotózáson. 

Dóri barátnémtől is jött pár dolog,amiknek szintén örültem, ugyanis ő rajzokat küldött az egyik kedvenc karakteremről ♥

Maga a karácsonyunk úgy telt,hogy 23.án én felutaztam Zolihoz,mert előtte Kecskeméten még át kellett vennem húgom Restyle ajándékát. Szóval a délelőttöt ott töltöttük Abonyban, ahol ettünk,aztán ajándékoztunk. Zoli szüleitől is kaptam egy fain dolgot: egy szörny lábú mamuszt,hogy ne fázzak,mert én mindig fázok :D Illetve egy cuki denevéres nyakpántot.
Miután ezeknek vége volt összepakoltunk és elindultunk le Pécsre. Pár óra alatt és pár hülye után leértünk,aztán itt meg vacsi volt. Viszont alig vártam,hogy Zolit meglepjem,mert sokat készültem és izgultam. De jó volt és mindenki mindennek örült, aztán kicsit végre dumálgattunk együtt.
27.én újra felmentünk Zoliékhoz,mert  ő sajnos ment dolgozni. Pár napot ott voltunk. Azt elfelejtettem megjegyezni,hogy 23.án úgy benyeltem egy undorító vírust,hogy ilyen nincs. De most nem az arcüregemre ment,hanem a tüdőmre. Ilyen még kb. sose volt nálam. Szörnyű volt a két ünnep közötti időszak,de szilveszterre nagyjából helyre jöttem,de azóta is van vízhangja mert olyan mintha a nátha rám ragadt volna.

A szilveszter se telt túl nagy eresztéssel,mert én aznap reggeltől másnapig dolgoztam. De jó volt,mert Zoli velem jött  és csináltuk bent a srácoknak a bulit, amit nagyon nagyon élveztek. Zoli rendezett nekik karaoké estet, rendes mikrofonba énekeltek,táncoltak- öröm volt nézni komolyan.
Ott a nyaklánc,és a műszempilla ♥ 

Az évről meg annyit,hogy igazából minden oké volt. Sok sok stresszfaktor van az életemben,amik nagy része olyan,hogy kiiktatni nem tudom és egyenlőre tűrök.
Belekezdtem több dologba is az évben,amiknek szépen lassan de talán meglesz az eredménye meg a vége is most már. Amint túl vagyok a dolgokon,elmesélem mik voltak ezek. Addig nem nagyon akarok róla beszéli,mert felesleges elkiabálni bármit is (én legalábbis nem szeretem).
Sok új ismeretségem lett,sok jó élménnyel gazdagodtam, az internetes platformjaim jól működnek és gyarapodnak. Sajnos a blogra az utolsó pár hónapban nem nagyon jutott időm,de továbbra is csinálom,csak lesznek termékenyebb időszakok és kevésbé.

Szóval összességében jó évet tudok magam mögött és egyáltalán nem féltem az újtól. Kicsit úgy érzem,hogy nem változott a világon semmi sem,minden ugyanúgy megy,nem voltak újévi fogadalmaim. Lehet,hogy ez a hó nélküliség tesz ilyen lehangolttá.

2 megjegyzés:

 1. Örültem nagyon a kis pakkomnak, tényleg. :)
  Idén már másképp lesz nálam is. Jó volt ezt a bejegyzést olvasni (háh, melyiket nem?!). És szintén örülök,hogy megmosolyogtatott a motyóm téged!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj örülök ha te is örültél,mert tényleg igyekeztem apróságokat összeválogatni és már időben! De ezt nem lehet elég korán elkezdeni :D
   Amúgy a képeket majd ki akarom tenni amiket kaptam,csak még nem állt össze a kép,hogy hogyan akarom ;)

   Törlés