Oldalak

2018. november 26., hétfő

Az elmúlt hetekről

Nagyon gyorsan telik nekem ez az év, hihetetlen számomra, hogy már lassan itt az év vége. Nagyon sok mindenről szerettem volna írni mostanában, de mire ide kerülök, nincs se lelkierőm, se kedvem, plusz el is felejtem miről akartam.

Nagyon sokat dolgozom - legalábbis én így érzem és nagyon merül az elem.  Így semmi egyéb dologra nincs kedv. Ugyanez vonatkozik a levelekre is facebookon- próbálok oda is időt szakítani, de annyira nehéz leülni és csak arra koncentrálni, főleg, hogy tudom mennyi mindent kellene csinálni ahogy van egy kis szabadidőm.  Ne értse félre senki, nem panaszkodni vagyok itt, csak próbálok valami elérhető képet adni az el-el tűnéseimről.

De azért sok minden jó dolog történt itt közben, amiket inkább megéltem akkor és nem posztoltam azonnal. Viszont jó emlékek, így megosztom.

  • Például voltam otthon, megszeretgettem a macskánkat.♥  Jó, eredetileg fodrásznál voltam, levágattam a hajamat végreDe rájöttem, hogy nagyon hiányzik, hogy itt is legyen velünk egy szőrös kis gombóc, de albérletbe nem nagyon lehetséges- szóval várok. Pedig az embernek milyen jót tenne ♥

Annyira baba ♥

Annyira nem élvezte, hogy zaklatom ♥


  • Biztos észrevettétek, hogy lett egy kis design váltás. Nagyon hamar elszoktam unni a blog kinézetét meg hamar nem érzem magaménak, így jött az ötlet, hogy ideje váltani. Szerencsére van egy emberem akinek ez kapóra is jön, mert használhatja itt a tudását- így mindenkinek jól jön ez, köszönöm neki!
    Ezt a sötét hangulatot jobban magaménak érzem jelenleg; kicsit amolyan darkos, vámpíros feeling. Remélem minden jól működik.



  • Pár hete tartottunk egy kis kiruccanást; húgom felutazott hozzánk és hárman felmentünk Pestre. Benéztünk a Rockpincébe, ahol persze nem tudtam semmit vásárolni, mert más miatt mentem, de boldog voltam, hogy így átalakították a boltot, nagyon jól sikerült és egész tágas lett. Kicsit mosolyogtam, amikor kislányok voltak ott anyuval és válogatták a ruhákat; az egyik anyuka meg mondta a kislányának, hogy nem kell annyira gothnak lenni, hogy denevéreket kakilj. Szóval bölcs tanácsok is repkedtek.

    Kicsit úgy visszaidézte a régi időket, mikor én vásároltam anyával (igaz turkálókban, mert akkoriban nem jöhettem ilyen boltokba, nem is nagyon voltak).
    Nagyon kifogtuk a dolgokat, mert pont Joy napok voltak, mi meg a Westendbe mentünk és ezzel kb a halálos ítéletünket írtuk alá. Undorító volt,  nem lehetett megmozdulni, elférni. Rengeteg ember mindenfelé.

    A Nyx-be muszáj volt bemennem mert tavaly voltam ott utoljára, mikor a megnyitó volt (erről írtam is), aztán most fogytam ki kb. mindenből, így most sikerült vennem folyékony alapozót és por fixálót (szerencsém volt, mert az üzlet szülinapja (??) volt és mindenre volt akció).
    Rengeteg üzletet végig jártunk, de sehol semmi jót nem találtunk, így tovább mentünk. 



  • Zoli mindenképp megszerette volna nézni a Barcraft nevű helyet, szóval oda vitt az utunk. Zseniális egy kocka hely, imádtam. Pontosabban ilyen filmes és kocka hely, kocsma,játékterem. Persze tele volt, így beültünk egy kis terembe, ahol játszottak VR-on, majd átmentünk egy helyre ahol társasoztak, de ott volt a pult ♥ Sokféle koktél, ital, rágcsálnivaló volt filmes nevekkel- haláli.

    Hárman sokfélét rendeltünk, többek között "The cow level is a lie",  "Sauron Szeme" , "Dexter",stb. Nagyon jópofák voltak és valóban azt kaptad ami az itallapon volt kép és leírás.
    Mondtam Zolinak, hogy szeretnék majd máskor is jönni, mert hangulatos.

The Cow level is a lie

A közelebbitől a távolabbiig: Dexter, Stimpack, Sauron szeme ♥

A fecskendős nagyon para volt, de imádtam. Bár nagyon édes volt szerintem.


  • Pár hét múlva meg találkoztam egy régi jó barátnőmmel, sokat beszélgettünk, shopiztunk (így találtam egy fain ajándékot még Zolinak), mi is ajándékot cseréltünk- szóval az idei első ajándékom megvan és nem nyithatom ki :D Ilyenkor van feladva a lecke kérem szépen :D 



  • Volt pár rendelésem is a pár hónap alatt- ezekről később mesélek; illetve pár fotózásra összefutottunk Danival- valamiért még mindig ő az egyetlen olyan ember akinek számítok ilyen téren, aki készül a fotózásokra komolyan, aki keres miatt és nem úgy van vele, hogy "lesz ami lesz majd meglátjuk", aki sokáig dolgozik, hogy a kép olyan legyen amilyen mindkettőnknek megfelel. 
    Ahogy látom sajnos sok fotósnál ezek nem alap dolog és ez a beleszarok stílus jelen van minden 3. fotósnál és nem értem miért. Később tervezek erről is mesélni- mármint a kalandjainkról, meg a mögötte meghúzódó bénázásokról ^^ 



  • Dekorálgatjuk a házat is, amennyire az itteni lehetőségeink engedi. Végre csináltunk egy pókhálós dekort; hozzám került egy újabb csodás koponya, amit úgy találtak nekem egy építkezésen ♥ 



  • Közben szépen készülünk a karácsonyra. Igazából én november eleje óta. Most kicsit nehezebb lesz a helyzet, mert külön városban vagyunk és az egyikünk családja a térkép egyik oldalán, a másikunké a másik oldalán... Szóval ezt oldd meg.

    A lényeg, hogy sok kompromisszum és utazás vár ránk, így muszáj volt hamar készülődni. Nem értem azokat az embereket akik rinyálnak, hogy október végén és november elején már karácsonyi dolgok mennek. De hisz muszáj. Nem mindenki last minute-es,  így nekik is van lehetőség szép apránként vásárolni, főleg, hogy karácsonyig október után már csak két fizetés van, ebből kell gazdálkodni.
    Én örülök, mert így vagy úgy de nagyjából összejött mindenkinek amit akartunk- egy két ember van vissza már csak. De a legjobban azt várom, hogy nyugi legyen egy pár napig, a családdal. 
    Természetesen a legjobb móka, hogy van pár ember, akinek ilyenkor van a szülinapja... Kiakasztó. ^^' De az is lassan összeáll. 



  • Közben két ember felkért, hogy segítsek a termékeiket árulni, ami megtiszteltetés és jól esett, hogy rám gondoltak először. Így minden tőlem telhetőt megteszek, ahogy időm engedi ♥


Szóval megy az élet rendesen, de ez az oka a sok sok kimaradásomnak, nem mindig tudok online élni meg igazából nem is akarok. Bejegyzéseket természetesen írok még idén (remélhetőleg ^^') , ez most csak egy kisebb összefoglaló Nektek is meg igazából magamnak is.

További képekért látogassatok el az instagram oldalamra, vagy a facebook Nekromancica oldalára. ♥

2 megjegyzés:

  1. Tetszik az új dizájn. Kihoztad szerintem amit lehetett a gugli adta felület lehetőségeiből. Én erre nem volnék egyedül képes, ezért sem választottam ezt a szolgáltatót. Pedig mennyire kényelmes az összekötött gugli+ fiókkal! No, mindegy, nekem tetszik és chrome böngészőben semmi gond nem akadt. ;) Talán a lila színnel kiemelt szövegeket nem látni jól még akkor se, ha felveszem a monitor fényét. :/ Világosabb lila színekkel kellene lehet kiemelned, vagy más színnel.

    Látom telnek a napok. Ez a fő, hogy az eltelt napoknak tartalma legyen, más nem számít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Hát ez még nem minden amit ki lehet belőle hozni, nagyon sok lehetőség van még a kódolásban, csak ötlet kérdése meg hát idő mire az ember megvalósítja amit akar. (:
      De egyébként biztos, hogy értenél hozzá, mert nem kell a kódolásba belenyúlni ugyanis van neki egy szerkesztő felülete- egyedül én is azzal szórakoztam. Annyi, hogy Zoli most ehhez ért, akkor miért ne turkálna benne. Magamtól én se szórakoznék ilyenekkel :''D
      Hm, szomorú, nálam a lila jól látszik, de max keresek rá más színt, köszi. (:

      Törlés