Oldalak

2012. január 8., vasárnap

30 nap Gothoknak- 8. Mi volt a legjobb és legrosszabb tapasztalatod a "nem-Gothokkal"?

Hú,hát azokkal mindig van valami rossz tapasztalatom. Akármennyire normálisan állok hozzájuk,akármennyire rájuk se nézek, ők valahogy mindig megtalálnak.
A legnagyobb probléma velük,hogy hiányzik belőlük a tolerancia,és nagyon sokan gyerekes módon reagálják le a problémákat,illetve azt hiszik, hogy ami nekik van,és amit ők csinálnak az a jó,és a menő.
Szarnak észrevenni ,hogy az stílusukon túl is "van élet". Túlságosan begyöpösödöttek,és csőlátásúak. S ez az ami nekem nem tetszik. Ha én képes vagyok őket elfogadni,és elmenni mellettük minden szó nélkül,akkor nem értem,hogy nekik ez mért esik nehezükre. Ugyanis én is bőven megszólhatnám a - 20 fokban lege öltözetben mászkáló csajszikat,akik derékmutogatós kabátban járnak,meg miniszoknyában.

És itt a kérdésre az első válasz,hogy folyamatosan beszólogatásokkal kerülök szembe. Megbámulnak feltűnően,majd egymást közt kitárgyalnak,kiröhögnek. Voltak olyan esetek amikor nyilvánosan mikor elhaladtam egy csapat "nem goth" előtt,rögtön kaptam a beszólásokat,hogy "fúj,hogy nézel ki", "na mi van Manson", "fúj de gáz vagy"
De vicces,mert sose voltam olyan hú de feltűnő. Jó nekem is volt egy gáz korszakom,mikor én is agyon sminkeltem magam-még a Dorinás korszakomból-,és akkor megértem,hogy leszóltak. De mikor semmi extra nincs rajtam,csak bakancs,akkor nem értem a beszólások lényegét.

Szóval úgy általánosságban nekem a fő problémám ezekkel az emberekkel-akiknek megjegyzem én sose ártottam semmilyen formában- ez volt,hogy kaptam a beszólásokat,leszólásokat.

Annyira jó lenne,ha egyszer úgy végig sétálhatnék az utcán,hogy nem szólnak be. Egy ítélkezés nélküli világ. Teljesen jó lenne.
(Mondjuk sok ember szerint az erős kisugárzásom miatt van,hogy minden nyomorék megtalál,bár nem tudom)

2 megjegyzés:

  1. Nekromancica: Ha látnálak, semmi bajom nem lenne a stílusoddal, vagy azzal, hogy mit szeretsz, milyen zenét, milyen filmeket stb. Egy embert nem a stílusáról kell megítélni, én sem értem, hogy miért kell beszólogatni? Szerintem sokkal inkább kellene beszólni a borotválatlan hónaljjal ujjatlan topot hordó büdösszájú, rohadtfogú, zsíroshajú kripli magyar parasztnak XDDD Bár ez sajnos a bunkómagyarország, a balkán valaga, a begyöpösödött elmék "gyűjtőhelye". Külföldön teljesen más lenne a helyzet, ott nem szólják le az embert: "hogynézőkí"

    VálaszTörlés
  2. Igen,csak az emberek nagy része fasz,és azt hiszik az a menő,meg az a jó amit ők képviselnek,meg csinálnak. =S S ez a szánalom,mert most én is tudnám fikázni a gyémántos csillogó fülbevalós kisfiúkat,akiknek olyan sima az arcuk,mint a babapopsi,és semmi szőr nincs rajta. De miután én tiszteletben tartom,hogy más mit csinál,meg hogy néz ki,elvárnám hogy felém nézve is ez legyen. Dehát úgy látszik sokat kérek =S
    Bár már csökkentek a beszólogatások ám; ez inkább régebben volt =)

    VálaszTörlés