Oldalak

2014. január 15., szerda

29 napos kihívás- 13. nap: Három vallomás, választásod szerint.

Megpróbálok 3 olyan dolgot említeni,amit esetleg még nem írtam magamról.  Elég nehéz,mert ugyan sok vallomásom lenne,de ilyenkor mikor kell,akkor  nem jön.
De bevallom,hogy rettenetesen féltékeny típus vagyok. Ez sajnos barátokra,barátnőkre és párkapcsolatra is igaz. Jól tudom leplezni,de legbelül olyankor sok minden nagyon fáj. És egy idő után sajnos elkezdek az illetőtől távolodni,mert  úgy érzem már nem vagyok fontos,mások fontosabbak.

Bevallom,hogy alsós koromban tettem zsebre először valami apróságot az egyik tanteremben. Erre nem vagyok büszke,de olyan csajjal barátkoztam,aki iszonyú rossz volt,és gonosz és rossz hatással volt mindenkire. Én meg kicsi és naiv voltam.

Bevallom,hogy imádom az avonos dolgokat,és imádok ilyen szépségápolási dolgokkal foglalatoskodni. Csak nem mindig híresztelem,mert eddig úgy gondoltam,hogy ettől 'hülye picsás' leszek.


2 megjegyzés:

  1. Belőlem se nézné ki se az osztály se a baráti társaságom (főleg ez utóbbi), hogy milyen blogom van...
    Ettől valaki nem lesz még picsás...:D
    Én is tökre pasis vagyok, és velük lógok annak ellenére, hogy kezelhetetlen rúzsmániám van...(meg acélbetétes bakancs mániám, dee az más téma)...Engem mindig valami sötét lelkű nem tudom minek könyveltek el, mert szeretem a feketét és nem olyan a stílusom, mint az "átlag"...
    Pedig tanácsadónősködök, és hálistennek a vevőim nem a külsőm alapján ítélnek...És nagyon szeretem csinálni is...Imádom az új dolgokat kipróbálni, elmondani róluk a fontos tudnivalókat meg ilyenek...csak annyi, hogy próbálom személyre szabni, hogy hozzám illő színeket választok...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is mondom,hogy picsás lesz ettől bárki is,de annyi idős fejjel lazán így gondoltam. Még jó hogy eltelt jó pár év :D
      De jól teszed. Én pl. mindig is szerettem ha valakiből árad,hogy van stílusa. És itt nem csak a kategóriákhoz való besorolásra gondolok. Hanem szeretem ha az emberek önmagukat adják és vállalják is. De nyugi,én is mindig valami sátánfatty voltam sok idióta szemébe,de hát ezzel nem kell foglalkozni (:
      Én is tanácsadónősködtem,és mindig is voltak vevőim. Most ugyan húgom csinálja,de azért én is viszek neki mindig rendelést! Azért szerencsére nem minden ember ítél külső alapján (:

      Törlés