Oldalak

2014. január 26., vasárnap

Árkádos kincsek

Szombaton a nagyon nagy hó miatt elmaradt a suli,ami annyit jelentett,hogy mentem mamámat meglátogatni már reggel. A rossz az volt,hogy hozzánk nem jött fel busz,így korán reggel megvolt a torna,mert dombot másztam hóban! (valahogy le kellett jutnom a végállomásra :) )  Onnan már szerencsére indultak buszok,és az utak is tisztítva voltak.
Reggel bementem az Árkádba- kb. minden akkor nyitott- és vásároltam pár dolgot mamámnak a kórházba. De mivel a látogatás csak  9 óra után volt lehetséges,így eltöltöttem egy kis időt az üzletekbe.
Voltam bent a Dm-ben (természetesen) X) Nézegettem alapozó alá kenhető krémeket. Mert olvastam erről valamelyik oldalon,hogy azért maszatolódik el nap végére a smink,mert bezsírosodik,meg védekezik az alapozó ellen. És ennek kompenzálására kell alá kenni ezt a primer alapozót. Őszintén szólva kíváncsivá tett a leírás,ezért a drogériákban kerestem ilyesmit. A Dm-ben találtam is egy Alverde márkájú standot (ami természetes alapanyagú összetevőkből készül; nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket, szintetikus illatanyagokat, színezékeket és főként növényi eredetű összetevőkből állnak. Az Alverde smink, bőrápoló, testápoló, hajápoló és babaápoló szereket is gyárt.),ahol pont két darab ilyen primer alapozó volt. Leugrottam megnézni a Rossmannba is,hogy ott esetleg van e olcsóbbért,de nem nagyon láttam,így elhoztam a Dm-ből.

Az egyik darabot már valaki használta,a másiknak koszosabb volt a csomagolása. Hát ez annyira nem tetszett,de mivel kiakartam próbálni,ezért végül a csúnyábbik csomagolásút elhoztam. Úgy voltam vele,hogy több is veszett már Mohácsnál,így kibírom. Ezt ma ki is próbáltam,mikor mentem mamámhoz. Határozottan nem rossz! Nem gondoltam volna. alapból az nagyon tetszett már,hogy ezek a termékek természetes anyagokból készülnek! Régebben vettem tőlük egy szemöldökspirált. Most olyat nem láttam sajnos,pedig szerettem. (a mai napig megvan ,és a spiráljával fésülöm a szemöldököm :D)
Mindenesetre nagyon jó ötlet volt kipróbálni,mert valóban nem állt annyira össze az alapozó az arcomon. Nagyon nem szeretem mikor napvégére összeáll rajta. Szerencsére nem érzem nehéznek,mert habállagú alapozót használok,viszont ha hozzáérek ,akkor érzem,hogy nem épp kellemes. Most viszont majdnem mindenhol olyan tapintású volt mint mikor felkentem (: (kivéve az orrtövemnél- nekem ott zsírosodik a legjobban a bőröm) De nekem megérte,és használni is fogom. Ezer forint felett volt az ára,de nem horrorisztikus.
Ezután lementem a Rossmannba is,"csak" körülnézni. Végül megakadt a szemem egy szép csillámos körömlakkon *-* Sőt,mindjárt kettőn :D Az egyik Lovely a másik NYC♥  A Lovely számomra ismeretlen márka,de nagyon tetszett a szín; az utóbbit viszont ismerem,és szeretem is- jó tapasztalataim vannak róla (: Még nem próbáltam ki őket,de hamarosan♥
Nem tudom mért,de engem egy szép havas tájra emlékeztet; sok színben csillog- nagyon szép. A másik meg a NYC újfajta fedőlakkja;SuperNova- legalábbis az újdonság résznél volt. Ez is csillámos,bár lehet hogy a képen nem látszik jól.
A NewYork Color lakkokkal nekem jó tapasztalataim vannak. Amit kaptam még nyáron szülinapomra nagyon tartós,intenzív,és nehéz lemosni :D (ragaszkodó típus ♥ )
Sokat is használtam,mert nagyon az én színem. Kíváncsi leszek erre a fedőlakkra is (: Amúgy nem is voltak horror áron- aminek örültem (:
Végüls úgy döntöttem,hogy veszek valami tárolódobozt a lakkoknak,mert azért az évek alatt felhalmozódott nekem is egy pár. Mondjuk nincs olyan nagyon sok,de  a kis kosárban nem fértek el.
Ezt a kis tárolódobozkát az intersparban vettem,mikor mamámnak vásároltam (: Örültem mikor megláttam,mert tudtam,hogy ebben kényelmesen eltudom tenni a körömlakkokat-és még hely is van az újabbaknak ;) Persze Alexnak be kellett szólnia,hogy biztos azért veszek még kettő lakkot, hogy kitöltsem a dobozt,és legyen benne valami. Pedig nem ♥ Örülök,ha van hely még többnek *-*
Ezenkívül néztem még szemhéjfestékeket is- olyan szép színeket láttam,de meg kell várnom a fizetésemet,mert csődbe megyek :D

4 megjegyzés:

  1. A lovely igazi pelyheske, én lila lakkok fölé imádom kenni, csak nekem Essence-ben van hasonlóm. a NYC is nagyon szép, az meg ilyen havas táj jellegű :)
    Ezt az alapozó alá kenhető izét még nem is hallottam, bár én ugye zömében csak BB krémet használok. Viszont örülök, hogy jól teljesít! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. imádom az ilyen havas táj jellegű lakkokat,olyan filinges (: A NYC biztos szép- annyira szép lakkjaik vannak szerintem (:
      Én nem próbáltam a BB krémet egyáltalán még- de az avonnak is van ilyen krémje már. :D Viszont ez azért vonzott jobban,mert természetes alapanyagú és nem kenek mindenféle marhaságot az arcomra (:

      Törlés
  2. Oh az az NYC nagyon szép, én még nem is láttam, szerintem nálunk már nincs vagy már lesz: D Én semmit nem használok a pofimra, bár kaptam BB krémet szerintem azt is ki fogom hamarosan próbálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért csak lesz nálatok is :D Bár új kollekció-nem tudom mikor dobták piacra. De biztos mindenhol megjelenik (:
      Én alapozót mindig használok- azt muszáj. Egy időben nagyon pattanásos voltam, és utáltam- emiatt volt szokásom alapozózni. De azért megválogatom mit kenek magamra.

      Törlés