Oldalak

2015. január 3., szombat

Szilveszter 2014

A tavalyi szilveszterhez képest ez amolyan light-os "bulizás" volt- bár annak se nevezném. Egy barátomnál töltöttem a szilvesztert,mivel mindkettőnk barátai más városban élnek,így ebből kifolyólag most csak ketten voltunk.
Igazából az az érdekes,hogy ebben az évben nem ittam/buliztam annyit mint tavaly. Akkoriban jártam Pestre barátnőmhöz, idén viszont csak egyszer kétszer mentem el inni,plusz ugye a rockmaraton. Vagy lehet hogy rosszul emlékszem?! :D
Visszatérve az eredeti témához; Szilveszter napján reggel még lenyomtam a szokásos torna kombómat,amitől jó közérzetem lett és elkezdtünk készülődni húgommal. Jókat hülyültünk, itt idegesített az elől-hátul kamerás telefonjával...és folyamat fotózott,bármit csináltam: irtó idegesítő. Aztán csináltunk közös idióta képeket,amiket nem tehetek közzé,mert vállalhatatlanok és nem utolsó sorban felakasztana. Én meg nem akarnám így kezdeni az évet ;)
Közben kitaláltam,hogy sminkeljen ki-mert úgyis unatkozott,én meg régen voltam kisminkelve. Na ebből is egy órás hülyülés volt,mert itt bénázott a fejemen. Az eredmény viszont magáért beszél- nagyon szép cica sminket kaptam ♥  Befejeztem a sminkelést,és csináltam azért pár képet,ami eredetileg smink fotónak indult- hogy majd megmutassam Nektek mit alkotott -,de olyan jó képeket készített a telefonja,hogy meglepődtem. Egész tűrhetőek a fények,nem lett pixeles,életlen- egyszóval használható.
Mivel nem mentem nyilvános helyre,így nem nagyon kellett aggódnom hogy mit vegyek fel- csak felöltöztem és jött értem Márkó és mentünk tescozni,mert nulla ital nem volt.
Utána felmentünk hozzá és igazából semmit nem csináltunk; kicsit skyrimeztem (erről később írok végig játszást), aztán Battle for Middle Earth-öztünk együtt,  közben piáltunk. Semmi nagy dologra nem kell gondolni,én csoki likőröztem,mert azt szeretem, rumos colaztunk és kb. ennyi.
 Éjfél előtt átugrottam anya melóhelyére,meglátogattam őket. Ott váratlanul találkoztam valakivel,akinek nagyon örültem- szóval bent ragadtam kicsit beszélgetni.
Később visszamentünk,ökörködtünk, vicces videókat néztünk (nagyon ajánlom ezt a Potter Albert paródiát mindenkinek,aki kicsit is bírja a poénokat- Peti átszinkronizálta lényegében az egészet  és nekem tetszett nagyon), fotózkodtunk. :D
Úgy vettem észre,hogy minden buli elengedhetetlen  kelléke a fényképezőgép :D Mondanom se kell,hogy itt is hülyébbnél hülyébb képek készültek. Nem is dumálok tovább,megmutatok egy kettőt.
Még a sminkes képhez( itt józan voltam)

Itt már volt bajom/bajunk :P
Itt már nem voltam szomjas- és előbukkant egy másik arcom.. De nem tudom mikor készült a kép :'D
Mosoly ♥
Indultunk anyához-bár nem értem a kép készülésének okát :D
Erre sem emlékszem-de ahhoz képest rendben van
Ivó tülkös
Pózoltam :P
Itt is ^^
Modellkedett xD
Ez egy vicces képekből álló sorozat- muszáj  volt :D 'A hegyi trollt megzavarták' címet kapná :D



6 megjegyzés:

  1. Klassz lehetett :)
    Haha, az utolsó kép nagyon nagy :D Ez az új, ami jobb oldalt is van, kedvenc, nagyon szép vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja az utolsó ilyen trollkodás :D Szinésznek is elmehetne ilyen fejjel :D
      Hát köszönöm,örülök ha tetszik (: ^^

      Törlés
  2. Jól sikerült ez a cicás szem, jól áll neked ^^ És örülök, hogy azért jól telt a szilveszter, BÚÉK itt is! ^^ Mi áthorroroztuk magunkat az újévbe, rákattantunk az American Horror Storyra, nagyon tudom ajánlani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi,neked is Boldog új évet! (:
      Igen, nekem az AHS megvolt már :D Várom a 4. évadot- imádom azt a sorozatot ;)

      Törlés
  3. Ú, az a cicaszem! Mindig akarok valami hasonlót, és egy nagy maszat lesz helyette. :D
    Nagyon jól áll neked.
    Az utolsó képen még röhögtem egy jót. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anno nekem se sikerült a cica szem,de idővel belejön az ember :D De itt rábíztam magam hőgomra-én lusta voltam :D
      De köszi szépen ^^

      Törlés