Oldalak

2012. március 25., vasárnap

Eszméletlen

Bocsánat,de mostanság nem volt időm,de leginkább erőm írni. Mióta költözködöm,azóta másból se áll az életem csak fel a hegyre,és le a hegyről,és  ezt napi szinten gyalog! Ilyenkor örülök mikor hazaérek és elnyúlhatok. És persze pont most jönnek a meleg idők,s folyamat lever a víz mire haza érek.
Elég sokat elmélkedtem azon útközben mindig ilyenkor,hogy mennyi de mennyi ember nyavalyog,hogy mennyire szar az ország,mert nem lehet megélni,stb. De ahhoz képest,minden második embernek van kocsija! És nem is ilyen lepukkant ladák,hanem vadi új autók o.O Ez a dolog gyaloglás közben jutott eszembe,mikor kilógatott nyelvel, a 40 fokban másztam fel,több kilós pakkokkal egyedül a dombon,és velem szembe meg jöttek a jobbnál jobb autók. Én  legtöbb ember helyébe befognám a számat. Itt dőzsölnek,míg más új ruhákat nem tud venni. Én pl. ebben a cipőben vagyok. Egy kurva normális felsőt nem tudok venni, 3om éve ugyanabban az egy(!!) pulcsimban járok,és cipőnek is csak a bakancsom van. Na én elmondhatom hogy szar a helyzetem,de senki ne dumáljon nekem,amíg autó van a picsája alatt.

De ami igazán kiakasztott - szintén gyaloglás közben-,hogy hova jut az emberiség! Jöttem haza,és jött velem szembe két kis srác,lehettek vagy 2-3.-osok. Elmennek mellettem,és tisztán értettem mit mondott az egyik a másiknak, idézem: "Megbaszni azt a kurvát"   Nem tudom azt már,hogy milyen beszédkörnyezetben volt ez,de akkor abban a pillanatban nem is érdekelt,mert csak ledöbbenve lestem. És ez egy 2., vagy 3.os gyerek szájából hangzott el,aki épp kilépett a suliból!!! Emberek mi ez?! És még csak nem is cigányokról volt szó,hanem két átlagos fehér,magyar gyerekről. Hol élek én? Mik,és kik között?? Ez egyszerűen eszméletlen. Nem tudom hova fogunk süllyedni még. És akkor így szülj a világra gyereket. Teljesen elment annak az esze aki ide gyereket akar. Mert ha kikerül a suliba,onnantól kezelhetetlen lesz,akármilyen jó a családi háttér. De még mindig le vagyok döbbenve.
De volt még egy eset,mikor a kis 6-7 éves gyerek ordibálta a játszótéren,hogy "baszd meg az anyád". Hát ezen már meg sem lepődtem....
De kérdem én, ez lenne a normális? Ilyen világba akarunk gyerekeket?!

2 megjegyzés:

  1. Nekro a válasz nem :( sajnos nekem is voltak hasonló eseteim ès szörnyű... Én is ezt kérdezem nap mint nap magamtól..:/ de nen csak a kisgyerekek a szörnyűek a felnőttek ès a kortársaink is Oo"... Sajnos ezellen nem sokmindent tudunk tenni :/

    VálaszTörlés
  2. Tudom,hogy a felnőttek is tehetnek róla. De igenis lehetne mit tenni,csak mindenkinek minden jó úgy ahogy van!

    VálaszTörlés