Oldalak

2013. április 29., hétfő

Akinek voltak már...

... jó pillanatai az életében,az együtt tud most érezni velem. =) S igen,megint a hétvégémmel jövök- kb. ilyenkor történik minden érdekes dolog-, nagyon klassz volt.
Úgy egyeztünk meg Danival,hogy most én utazom fel hozzá hétvégére,de mi lenne ha nem szombaton,hanem pénteken jönnék. Igazából para volt,mert nem tudom pénteken sose,hogy mégis hogyan végzek (értekezletek,meg ki tudja kit hánykor visznek el,stb.), így lógott a levegőben az utazás időpontja. Aztán eljöttem kettőkor, hazarohanás volt,rendbe tettem magam és indulás. Volt másfél órám elkészülni,mert tőlünk le is kellett érni a buszpályára. Ott találkoztam egy régi ismerőssel, eldumálgattuk az időt és jött is a busz =) Eléggé kiakadtam,mikor egy kigyúrt,kétajtós méretű csávó bepofátlankodott elém. Azt hittem pofám leszakad. Komolyan mintha nem lenne hely. Több órás szenvedés után értem csak fel (szenvedés volt az egész út,mert napközben a női bajok se kíméltek- mért is ne most), de Dani már várt rám,egy barátjával. Eldumálgattunk, tescoztunk. A tescos dolgon mindig ki vagyok akadva,mert ez egy temető mellé épült és nekünk mindig át kell rajta mászni,ha be akarunk menni :D Ki az aki ilyen helyre építkezik?!
Amúgy pénteken egész nap jókedvem volt, örültem és jól éreztem magam; telihold is volt, mire felértem sötét is, jó levegő- tökéletes volt. Mikor hazaértünk akkor még sokáig beszélgettünk; lényegében hajnali 4ig,aztán Dani úgy döntött,hogy nem is érdemes aludnunk,mert ő kelhetne fel- dolgozott aznap =/ Én beájultam mikor ő elment, utána gépeztem,leveleket írtam míg nem jött. Mikor hazaért beszélgettünk,de aztán ő ájult be. Mondjuk nem csodálom és nem is piszkáltam; csendes magányomban filmeztem. Aztán jó fej volt, estére kitalálta,hogy bográcsozzunk- az egy jó időtöltés,én szeretem (régen apámék is csinálták mikor gyerek voltam). Aztán mesét néztünk vacsi közben; Oroszlánkirály 3at^^ Még sose láttam ezelőtt, mindig csak elterveztem,hogy megnézem de sose jött össze.  Aztán utána már fent maradhattunk hajnalig,mert másnap nem kellett felkelni ;)
Vasárnap nyomott kedvem volt reggel,mert utálom az összes vasárnapot; az a tudat,hogy másnap dolgozni kell menni szörnyű. Nem volt kedvem se hazamenni,se korán kelni,se semmihez. Reggel befestettem Dani haját- klassz lett ^^- ,aztán fotózgattam magam, majd bementünk a városba; ő meg kitalálta,hogy levisz a Duna partra. Eddig mindig csak beszéltünk róla,de mikor legutóbb arra jártunk,még a latyakban mászkáltunk.




De ez egy nagyon jó ötlet volt tőle. Engem irtóra megfogott,meg élveztem,hogy együtt lehetünk egy ilyen szép helyen. Mert nagyon nagyon szép volt így,hogy kitavaszodott és minden zöldbe borult. Fotókat is csináltam magunkról ^^ Elég sokat szenvedtem ,hogy jók legyenek a képek,de megérte- végre vannak még közös képek =)




Persze míg otthon készült Dani én már ezer éve kész voltam és magamról is csináltam képeket- nem én lettem volna =)
Amúgy jó volt újra a természetbe menni,csak ne lett volna annyi szúnyog. De élveztem. meg mikor a parton voltunk,ott is hülyéskedtünk,fotózgattunk,meg gyűjtöttem tökre szép köveket *.* Igen,itt jön ki a Rák énem, mindent begyűjtök ami felkelti az érdeklődésemet =)


Nincs ezekben semmi érdekes,nekem mégis annyira tetszettek- hazahoztam a kristályköveimhez =) Aztán mikor én meguntam a fotózást,Dani átvette a szerepet és csinált pár képet nekem,hogy legyen valami a Duna partról is :P Annyira gyönyörű volt tényleg- nekem a fotók nem adják vissza annyira; akkor és ott csodálatos volt. De van egy kép amit én csináltam és tetszik.
Valamiért ez a kép nagyon tetszik- talán mert ott van a háttérben ^^ Ezután a kép után elkezdtem üldözni a fényképezővel,hogy ne csak magamról legyen kép,de neki annyira nem tetszett :D
Azért csak elkaptam párszor =) Aztán miután kellően megmártottuk a bakancsainkat a vízben s ő majdnem bele is esett, elindultunk vissza.

  Nem sok kedvem volt vissza menni,mert tudtam,hogy jön a busz lassan. Utána kajáltam,ittunk és leültünk várni a buszt. Persze egy hülye gyerek a barátaival megszólt minket; hangosan kérdezte a barátaitól,hogy hogy lehet ilyen cipőben járni, én meg hangosan megkérdeztem Danitól,hogy ilyen fejjel mért is szólalt meg az a gyerek. Aztán nézett egy darabig,aztán befogta. Ilyen atom homár fejjel jobb ha elhallgat; bölcsebb marad.
Aztán beállt a busz,de nem sok kedvem volt elmenni,vele akartam maradni. Csak sajnos senki nem megy dolgozni helyettem. Most meg majd csak 2 hét múlva találkozunk,de most ő jön. Bár utálok Pécsen lenni, sokkal jobb mikor én megyek hozzá- engem az a hely jobban elvarázsol mint ez, plusz itt sok az idióta.


De azért nagyon nagyon jó volt,vidám hétvégénk volt meg izgalmas ^^ Még sok ilyet szeretnék =)


2 megjegyzés:

  1. Még mindig tüneményesek vagytok együtt! Annyira jó nézegetni titeket, felvidítjátok az embert a puszta látványotokkal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örülök hogy tetszünk=) Főleg mostanság nem voltak jó napjaid,talán majd ettől ;) (na jó viccelek,annyira azért nem nagy szám) De majd kinyomtatom neked és felragasztod valahova :D

      Törlés