Oldalak

2013. július 13., szombat

Húgommal bevásárló túra

Ma már kicsit jobb hangulatban ébredtem,bár nem vagyok kipihentebb mint ezelőtt. De ennek ellenére megbeszéltük húgommal,hogy elmegyünk árkádolni,mert fel kell váltanom a pénzemet.
Sokáig csak lézengtem,mert rájöttem,hogy nagyon semmire nincs szükségem... Amire viszont lenne,azt meg most nem engedhetem meg magamnak.
Egy hete voltunk a Hervisbe,akartam magamnak két egy kilós kézi súlyzót...,de hát  darabja 1500,- volt ,így ha kettőt veszek már sok. Néztem nagy labdát is,hasonlót mint ami van a munkahelyemen; nagyon szeretek rajta hasizmozni,meg jó a combra,illetve a gerincre. Na hát természetesen akkora nem volt mint ami kellett volna nekem. A munkahelyemen kb. 100-as van,az meg eléggé nagy. Én egy kisebbet akartam volna; egy 80-85öst... Bár nem tudom hogyan működik ezeknek a számozása. A lényeg hogy itt nem tudtam vásárolni.
Akkor voltunk mindenféle pipere helyen,mert húgom körömlakkot akart.  Voltunk a Clarie's-be (nem tudom hogy írják), de az meg nagyon drága hely. Vannak nagyon jó fej dolgok- láttam olyan kalap csatot mint ami nekem is van *-*- de horrorisztikus áron.


Akkor már kész voltam,hogy hol váltom fel a pénzt... Aztán mondtam,hogy menjünk a rossmanba,ott mindig találok valamit. Tegnap is bent voltunk,akkor vettem banános-epres teát,mert nem találtam sajttortásat- olyanom volt legutóbb és nekem nagyon bejött (:  Erre ma néztem,és ott volt pár sorral a többi alatt xD Hát mondom hihetetlen. Tegnap még vettem hajfestéket is. Most jelenleg Syoss festéket használok,mert a Dm-ben leárazva vettem 1300ért... Erre néztem ,hogy itt a Rossmanban 1000ft -.-""" Annyira kiakadtam. És tegnap a Dm-ben vettem meg,meg azért vettem itt is. Szóval most van két hajfestékem :D Erre az évre elég is XD  Egyébként szeretem a Syoss-t. Ilyen sampont,meg balzsamot használok sokszor (bár jelenleg Schauma balzsam van, mert elfogyott a másik), de ugyanebből a márkából használom a hővédő sprayt is. Nekem nagyon bejött. Egyedül a hajpakolásom nem Syoss. Azt is vettem amúgy tegnap- kiderült hogy egy kis eldugott fodrászkellékesnél sokkal inkább megéri meg venni,mert ezer forint, de sokkal nagyobb mint amit eddig vettem ugyanennyiért o.O Meg is lepődtem.
De visszatérve a mai naphoz, vettem a rossmanban végülis egy vaddisznósörte hajkefét. Már tényleg mindenki ezt ajánlgatja,akkor csak nem lehet hülyeség! Aztán mondom amúgy is béna a hajam,akkor tegyünk érte valamit.
Ezután visszamentünk húgomnak körömlakkot venni, meg én is bementem abba az üzletbe,ahol a testgyertyát vettük még anno exemmel. Jó kis üzlet az is,csak hát drága. Ott kinéztem egy zsírégető teát-amit gondoltam kipróbálok. Nem szedek semmi bogyót ,és a Dm-ben is,meg a másikban is csak bogyós fogyasztó szereket lehet kapni. Itt meg felfigyeltem erre a jóféle teára. Hát nekem is új még,sose használtam ilyeneket,de majd meglátjuk.  Almás fahéjas az ízesítése,szóval rossz nem lehet. (nekem köztudottan a fahéjas dolgok nagyon bejönnek; képes vagyok a fahéjat magában is elrágcsálni.)
A tea leírásában szó van arról,hogy csökkenti a vér zsírtartalmát, szabályozza az anyagcserét , véd az érelmeszesedés ellen, serkenti az emésztést,  salaktalanítja a szervezetet,  szellemileg frissen tart, és egészség védő hatása van,plusz iható este is.

Aztán végül hazajöttünk,mert húgomnak van találkozója,nekem meg még később érkezik Vera barátnőm. Nem talált magának megfelelő kocsit,csak ami ilyen későn indul Pestről,így körülbelül 8ra ér be Pécsre.

Miután hazaértünk, meg is csináltam egy bögre teát. Érdekes illata van,mert a fahéj mellett valami más illatot is érzek. De nem olyan vészes. (:



2 megjegyzés:

  1. Imádom a Claire's-t, de az árai, na igen O.o viszont folyamatosan vannak akciók, és ki lehet fogni mindenféle szépséget, olyan 800 forintért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeen! Most is voltak leárazott holmik; úgy vett húgom körömlakkot is!

      Törlés