Oldalak

2014. június 19., csütörtök

A flabélos őrület

Gondolom erről mindenki hallott már tv-ben,rádióban,a hírekben,vagy akár másoktól. Elég vicces,de én sokáig azt se tudtam,hogy ezt eszik e vagy isszák- de irtó nagy csodatevőnek mondták.  Természetesen én az ilyen túl beharangozott dolgokban nem hiszek.
Arról van szó lényegében,hogy van egy gép,ami állítólag lerázza a hájat, rövid időn belül. Na most én ezekkel szkeptikus vagyok,mert a gyors fogyásos módszereket mindannyian ismerjük.
De mivel állandó nyitós vagyok a melóhelyemen,így  sokszor hallgatok hajnalba rádiót,és komolyan minden második reklámban dumálnak erről. Aztán a munkahelyemen is jöttek a munkatársnők,hogy kipróbálták és mennyire jó és nem megterhelő dolog. Végül mi is fontolóra vettük kolléganőmmel,hogy kipróbáljuk e,ha már ennyire csodagép.

Utánaolvastam,hogy mégis mi ez,meg hogyan működik (ITT van részletes leírás). A lényeg ,hogy nem kifejezetten fogyókúrás eszköz,ami majd csodákat tesz velünk,és az évek alatt felhalmozódott kilókat,meg zsírrétegeket leszedi. Ennyire nem egyszerű. Viszont segít a fogyásban,főleg ha megfelelő étrendet és életmódot kapcsolunk hozzá. Szimpla vibrációs technikát alkalmaz a gép,ami kívülről elég mókásnak tűnik,ahogy rázkódik a csípője az embernek. Olyan mintha szupergyorsan táncolnánk,vagy nem is tudom. Ezt onnan tudom,ugyanis végül rávettük magunkat,hogy elmenjünk kipróbálni. Mindenki mondogatta nekünk,hogy 10 perc felér 45 percnyi edzőtermezéssel,meg hogy pont az ilyeneknek ajánlják akiknek alig van idejük munka után,stb. Szóval gondoltam,ártani nem árthat,max ha nagyon rossz akkor leállunk vele.
Viszont elég kellemes csalódás volt. Tényleg csak egy egyszerű kis gép,ami rázza az ember testét- és nagyon vicces,főleg ha tükör is van előtted :D  Annyira kis szimpatikus helyen voltunk,plusz az ottani csaj,aki beállítja a gépet,az is nagyon kedves,mosolygós és kommunikatív volt (végig dumálta azt a 10 percet xD).
Elmondta ,hogy ez bárkinek ajánlható  aki stresszes és időhiányos életmódot él, aki idősebb és egészségük meg vitalitásukat szeretnék megőrizni,  aki sportol, aki regenerálódni szeretne, rehabilitációsoknak...  A lényeg hogy az izmikat, a vérkeringést megmozgatja; jobb lesz az agyi és egyéb szervi működés. S ajánlják,hogy utána igyunk,mert a vese erős működésbe indul. Természetesen tudom,hogy NEM helyettesíti a rendes fittnest,de pluszba nagyon jó lesz!
Engem ez így eléggé megfogott és nagyon kellemesen rázta a kis hájaimat :D Úgy tervezem,hogy veszek egy 10 napos bérletet,és akkor edzés mellett jó lenne; ilyen kiegészítő edzés. Úgysincs időm mindig edzeni- plusz a 40 fokba nem is szeretek és nem is esik jól- ,úgyhogy kiegészítő edzésnek jó lenne.
A munkahelyemhez közel van, nem vesz sok időt igénybe szóval megérné kipróbálni. ♥ Majd a későbbiekben mesélek még róla ♥

5 megjegyzés:

  1. Én is sokat hallottam róla, kolléganőm rendszeresen járt is, de engem nem fogott meg. Maradok Icánál, meg a zumbánál, meg a táncnál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert nem próbáltad. Én is ezt mondtam,de aztán kipróbáltam mielőtt véleményt mondtam volna róla. Ica,meg Réka alap marad nálam is- és ez jó lesz mellé. Ilyen munkahelyi feszkó levezetésnek (:

      Törlés
  2. Nekem ez a kütyü olyannak tűnik ami az edzés utáni sportmasszázs fogyasztó hatását váltja ki. Veseköveseknek, vagy arra hajlamosaknak ideális kütyü lehet... csak rááll az ember és kirázza a kavicsokat meg a homokot. Én ilyen célra itthon autóba is applikálható masszázsszéket használok. Fú de jól tud esni, pláne amikor már majdnem görcsölök és az ugrálásba is elfáradtam. :)

    Én az ilyen kondi kiegészítőnek, passzív kondinak az elektromos izomstimulátort preferálom. Sajnos a a kütyüm tappancsai megpusztultak, meg elvileg övnek volt megcsinálva, de már megkezdtem az átalakítását és ha szerzek vezetékes tapit, akkor bármely izomfelületre alkalmazható lesz. :) A gombelemes részét meg átszereltem ceruzaelemesre, így nem kerül hetente egy vagyonba az elemek cseréje, mert tölthető elemmel etetem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen. Azért is mondtam húgomnak,hogy nyugodtan álljon csak rá az izomlázával,mert lerázza. Szerintem nagyon jó és ötletes. S ezt minden nap is akár lehet használni- tornázni meg szoktak minden nap. Legalábbis én nem fogok 80 fokba. Hét eleje flabi, szerdán munkahelyi torna, utána flabi,és hétvégén megint torna. Ez így nekem kényelmes is lenne- és amíg nem tornázok,azokon a napokon is lenne valami enyhe mozgás.

      Amit te mondasz masszázs szék,hát őszintén szólva én is elfogadnék egyet itthonra. Van a munkahelyemen egy fent az irodákban...de hát oda nem ülhet be akárki. Egyszer próbáltam ki,és hjaj *-*
      Átalakításhoz hajrá -én ehhez nem értek :/

      Törlés
  3. Szóval azt mondod hogy nálam egy Diablo3 menet PS3on, a masszázsszékben ülve felérne neked egy wellness hétvégével? Mennyit fizetsz? XD (na jó, ingyen is vendégül látlak, arc és koponya masszázzsal megtoldva)

    VálaszTörlés