Oldalak

2014. június 21., szombat

Kaptam♥

E hónapba volt egy találkozóm egy nagyon nagyon nagyon régi ismerősömmel. Annak idején általános iskola 4.ében ismertük meg egymást,mikor is osztálytársunk lett. Akkoriban összebarátkoztam vele és évekig jóban voltunk. Később kiderült ,hogy a szüleink ismerik is egymást ,plusz a csaj itt lakott nem messze tőlünk és mindig együtt jártunk suliba. Eléggé vicces évek voltak,de aztán eltűnt az életemből. Évet ismételt,így már nem találkoztunk annyit ,végül mindenki más suliba került s totál megszakadt a kapcsolatunk. Akkoriban itt még nem volt elterjedt a facebook,így a kapcsolattartást msn-en oldottuk meg- de vele nem tartottam ott se semmit.
Nem tudtam mi volt vele,hogy alakult az élete, néha láttam a városba,akkor köszöntünk de ennyi. Aztán bejött a fb, és ott újra ismerősök lettünk. Néha váltottunk egy két szót,de ennyi. De az utóbbi fél évben azért elég sokat kommunikáltunk és valahol örültem,hogy a régi gyerek kori barátság úgy ahogy megmaradt. Mert ő az egyetlen olyan ember,akivel nem haraggal váltam el,hanem másfele vittek útjaink. Nem vagyunk nagy hatalmas barátok most se(főleg mert alig tudunk egymásról bármit is) ,de jókat beszélgetünk ha találkozunk és ez így elég is.
De múltkor mikor találkoztunk,akkor aranyos volt,csinált nekem egy denevér kulcstartót (:  Eredetileg ezt akartam csak írni,de gondoltam elmesélem hozzá a régi gyerek sztorit is.
Szegény részeg denevér :D Az egyik füle elég ferde lett-de jó lesz (:  Ez most a táskámon van,és remélem nem fogom elhagyni,mert eléggé cuki.

Pár hete hétvégén volt Pokolgép koncert Pesten,amit azóta 100× megbántak,hogy nem mentem el rá. Krisztián volt,és annyi mindent mesélt,és annyira ott lettem volna- már akkor is így éreztem mikor kikísértem a vonathoz :S De ez is jellemző rám,mert mindent megbánok. Ráadásul a tudat ,hogy mehettem volna,mert egy haverja mégse ment el és a jegye felszabadult... Na mindegy.
A lényeg,hogy a koncert után az utcán összefutott a Bíró Icával :D Hát mikor meséltem,azt hittem először átver-de nem. Mondta,hogy totál metálba volt az Ica,és ott fotózkodtak vele,és dedikáltatta a pokolgépes jegyét nekem :D  Szóval van egy aláírásom Ica anyánktól :D ♥
Metal Lady :P


6 megjegyzés:

  1. De cuki az a denevér, ilyen animés kiadás ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utálom az animét :D De a csaj ilyenekkel foglalkozik,plusz ajándékba kaptam,szóval nagyon jó ^^

      Törlés
    2. Hogy lehet az animéket utálni??? :D Szégyelld magad, Zsófi :P

      Törlés
    3. Mindig is utáltam :O Nekem egyszerűen gyerekes,de nagyon és Krisztián is szereti és ez okozott fejfájást mindkettőnknek.

      Törlés
  2. Csillogó szemű kajla dencsi. :D Jópofa!

    VálaszTörlés