Oldalak

2014. június 21., szombat

Vásárlás♥

Mostanában is voltam várost járni- sokszor csak azért ,hogy találkozzak valakivel,de végül mindig olyan helyen kötöttem ki ahonnan kellett valami (:
A héten találkoztam anyummal (vele elég ritkán találkozunk,mert ő félig a párjánál lakik, illetve sokat dolgozik), és elmentünk a városba neki vásárolni ruhákat. Útközben megláttam az egyik fodrászkellékest,ahol a lila Flormar lakkomat is vettem és gondoltam veszek belőle más színt is - nagyon szeretem ezt a márkát ,nekem iszonyú tartósnak tűnik. Legutóbb használtam a lilát, és mindent csináltam vele- éjjel nappal fertőtlenítőszerezem a kezem... a köröm matrica rég lekopott de a lakk még mindig a helyén volt. Szóval engem igazából meggyőzött (:
Eredetileg valami bordó színt szerettem volna,mert az a kedvencem a fekete mellett, s már ki is választottam,mikor láttam az állványon gél lakkot (: Legelőször ilyet én az avon katalógusban láttam,és úgy is volt ,hogy rendelek,de végül innen választottam egy bordó színt *-* Aztán az eladó srác odaadta a köröm palettát,ahonnan aztán még is csak jött velem egy rendes bordó körömlakk :D
A lefotózásukat elszúrtam,mert hátulról jön az ellenfény- de azért szerencsére látszik. Sajnos még mindig nincsen fotós műhelyem (:
Mivel aznap eléggé későn értem haza,így csak másnap tudtam kipróbálni őket,de nagyon vártam már (: Akkor mostam még csak le a lilát amúgy. A körömágy bőröm az eléggé gyérül fest,mert sajnos rossz szokásom,hogy ha felpattog a bőröm,akkor letépkedem... A sok fertőtlenítő szer :(
Gyűrűs ujjon szerettem volna a gélt kipróbálni, és a többire Aden-féle kék körömlakkot tettem (habár a háttérben egy avonos kék lakk van :D jellemző :D). 2-3 réteg után jó a gél- bár lehet hogy harmadik rétegnek sokat tettem rá,nem tudom.  Igazából nagyon tetszik a színe,és a tartóssága egyenlőre kiváló; 4-5 napja van rajtam,és ugyanúgy fertőtlenítőztem,gennybe turkáltam. 

Másnap ismét találkoztam anyummal,mert eszembe jutott,hogy szombaton voltam a kínaiba Krisztiánnal. Akartunk neki nadrágot szerválni, végül az lett belőle,hogy nekem tetszettek meg dolgok.  Legfőképp egy bikinit néztem ki,amibe komolyan beleszerettem. De akkor és ott nem vettem meg,mert hogy csak L méretben volt és a kínainál az nagyon kicsi és tuti nem jó.
Aztán egész hétvégén rágódtam ezen,és anyumnak említettem kedden, s mondta hogy próbáljam meg. Így rávettem hogy másnap menjünk el és nézze meg rajtam,mert szerintem marha viccesen festenék egy nálam kisebb szám bikinibe. Sőt igazából nem is kéne ilyenekbe mászkálnom,mert nem viselem a testemet.
De eljött velem, s szerencsére még  meg is volt, nem vitte el senki. Felpróbáltam,és totálisan passzolt. o.O Mondjuk én az alsó részébe lazán belekötöttem,mert én bénának láttam benne magam,de anyum szerint hülye vagyok. Viszont a felső része,amibe beleszerettem igazából, totálisan passzolt és iszonyú gyönyörű *-*
Igazából nem is egy nagy szám; sima húzott anyagú, a két melltartó rész között meg egy fekete dísz. De olyan mintha nekem találták volna ki (:
Az alsó része is kicsit húzott,ami tetszik benne.  Nem tudom,de valamiért kedvelem a vízszintesen húzott ruhákat- ráadásul ebből volt fürdőruha is. Vaciláltam,hogy az én nagy és fehér testemre nem e lenne az jobb, aztán arra jutottam, hogy hallgatok a legelső döntésemre, különben megbánnám.  De számomra gyönyörű♥

Pénteken meg voltunk húgommal a városba, elvittem flabelosozni, mert mondta ,hogy nagyon kipróbálná. Persze mikor elindultunk esni kezdett- mi meg egy szál semmibe. Bár bennem volt annyi értelem ,hogy húztam bakancsot. (Múltkor vettem a Deichmannba egy sima egyszerű fekete sarok nélküli topánt. De volt egyik nap olyan,mikor elkéstem a buszomat ,és volt 20 percem,hogy leérjek  melóhelyemig, így azt  megoldást választottam,hogy lefutok iszonyú gyorsan odáig.... Mivel én voltam a nyitós ezért muszáj volt odaérnem. Így hát rövid szoknyában ,kis cipőben rohantam fel nálunk a dombon hajnali 6kor... majd le a dombon,át a buszvégállomáson, át a kollégiumok közt... Gyerekek,én megdöglöttem majdnem. A tüdőm kész volt,a szívem jól bírta, na de az az izom fájdalom amit akkor éreztem meg másnap... felbecsülhetetlen... Borzalmas volt komolyan. Na de a lényeg,hogy emiatt,hogy kis cipőben futkostam sajnos olyan vízhólyagjaim lettek,hogy alig tudtam lábra állni. Aztán lett egy szép seb a sarkamon,ami azóta is keseríti az életemet. Nehezen tudok ezekbe a ki topánokba megmaradni,mert felszakítják a sebet- így jól esik ha bakancsot húzhatok, legalább addig míg begyógyul :( ) Tudtam hogy az eső is addig fog esni csak míg elindulunk, csak hogy az ernyőt cipeljük :D Persze így is lett.
Odaérve húgomat ráállítottam a gépre,úgyis rettenetesen izomláza volt,mert mostanság ő is használja a Réka tornákat (: Én meg vettem magamnak bérletet,így a tegnapi flabinak az ára visszajár (:  Aztán rázattuk magunkat,majd onnan mentünk ki az egyetemhez, ahol egy csajjal találkoztunk. Ugyanis az egyik eladós rock csoportban face-en, húgom kiszúrt egy csipke táskát egy csajnál,hogy eladó. Egyből lecsapott rá miattam. Nekem meg alap hogy kell,mivel eszméletlen jól néz ki.
Mikor mutatta,ebbe is beleszerelmesedtem. Annyira szeretem ezt az érzést- mikor tudod hogy ez és ez a tárgy hozzád tartozik, és gyönyörködsz benne. Tény,hogy féltem,hogy esetleg hibás,de kiderült ,hogy a lány eBayről rendelte (így nem fog szembe jönni az utcán), plusz kétszer ha használta,majd félretette... illetve pont Pécsen volt a lány így meg is tudtuk nézni mielőtt megvettük.
Elájultam tőle élőben is ♥ Tiszta csipke gyönyör, és pont akkora amibe kényelmesen elfér az ember ha nem túrázni készül és csak a legszükségesebb holmikat viszi. Csupa csipke csoda♥ S valóban alig használt- még a cipzárján is lehet érezni,hogy mintha új lenne. Darkshoppon ezeket 10 fölött adják, és rossz minőségbe (szétesnek a termékek). Ezért nem rendeltem ilyeneket soha,mert ahhoz túl drága. Ettől is félte nehogy darkshoppos legyen-de szerencsére nem az.
Aztán miután ezt letudtuk, elmentünk árkádba, azon belül is minden egyes üzletbe szinte,mert húgom vásárolni akart. Végül én a Rossmannban vásároltam megint; egy Nivea zuhanyzás közbeni testápoló tejet, meg egy karcsúsító és feszesítő fitness szérumot. Ez is Eveline Cosmetics,amit már próbáltam, csak valami új fajta 4D-s termék. 
A Niveákat az utóbbi időben nagyon megkedveltem,mert csupa olyan terméket adnak ki ,amik jók a bőrömre. Ezt a zuhanyzás közbeni krémet a Joyból ismertem meg; az előzőbe volt kipróbálható termék,s kipróbáltam. Nagyon hatásosnak bizonyult,így vettem egyet. Ha beválik hosszabb távon,akkor jó barátok leszünk.

A karcsúsítónak meg sok fajtája lett az utóbbi időben,így nem is tudtam mit válasszak ,végül a zöld színű jött velem,ami zsírégető és eltávolítja a cellulitot, és a meglévő terhességi csíkot kisimítja. Na majd meglátjuk milyen. Nem várok ezektől se nagy csodát,de ha már segítenek feszesíteni az jó. Most megint rendesen tornázok,flabizok és kenem magam.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a lakk, bár inkább pirosnak tűnik, mint bordónak. A bikini felső meg szuper jól néz ki, milyen szerencsés vagy, hogy már hordhatsz ilyet :) Én még az ilyen alaktól fényévekre vagyok :D A táska is szép, bár az én ízlésemnek már picikét sok, de hozzád illik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felkenve pedig bordó- direkt úgy választottam (:
      Mondjuk én mindig bikinit hordtam- de valahogy nem szeretem ám. Nem járok én annyit strandra hogy szokjam a pucérkodást (: A táska meg tökéletes- alkalmakra,vagy összejövetelekre jó lesz *-* De köszi (:

      Törlés
  2. Milyen szép nagy körmeid vannak, csak most tűnt fel! :o Egyébként így ahogy van, a zsákmányaid minden egyes darabját elfogadnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh,köszi szépen- bár a körmeim nem tartósak,mert túl ideges típus vagyok,ha érted mire gondolok ;)

      Törlés