Oldalak

2014. szeptember 11., csütörtök

Reborn II. Újrakezdés

Hogyan lehet egy törés után valamit újra kezdeni?! Hogyan lehet újjászületni halál után?!
Igen,most direkt nem jöttem fel blogra,és igen direkt fagyasztottam be. A hibákat helyre kell hozni amennyire lehet.
Sose hittem volna,hogy ez a jelentéktelen -emléktározó- oldalam hozza a fejemre a bajt. De megtörtént. Ez a világot éljük,hogy ott rúgunk a másikba bele ahol csak tudunk,ezzel is magunkat feljebb emelve.
Igen,hibáztam. Nem kicsit, de mégsem ekkorát. Vajon meddig mehet az emberi rosszindulat és a féltékenység?
Én most megkaptam a büntetésem,a hibáimat korrigáltam,de mivel TI, -akik olvastok engem lelkesek vagytok és jelen esetben többen kétségbeesettek,hogy mért nem látjátok az oldalam-ez a hozzáállás megtartotta a lelkesedésemet!
Nem zárom be örökre a blogomat,sőt mostantól újra olvashattok.
Bocsássatok meg nekem,hogy elvettem  volna tőletek az oldalam- bár nem sejtettem,hogy ennyi külsős (nem feliratkozott) olvas. Köszönöm Nektek♥
Viszont muszáj volt korrigálásokat végrehajtanom az oldalon,amivel bajt is hoztam a fejemre. Bár mellettem szóljon,hogy akkoriban szókimondóbb és lázadóbb voltam mint manapság; el is felejtettem azokat a bajos bejegyzéseket.
Sajnálom,hogy ma már ezt az oldalt se lehet rendeltetés szerűen használni,mert az ember életére törnek miatta,s kiforgatnak ,félreértelmeznek mindent.

A lényeg hogy köszönöm azoknak a -még- ismeretlen olvasóimnak,hogy felkerestek facebookon és elmondták amit éreztek a blogommal kapcsolatban. Talán miattatok van még most is itt.
A rosszakaróimnak szintén köszönöm,mert sok minden tudatosult bennem újfent az emberekről,a viselkedésekről, meg egyéb dolgokról.

A blogomat újra olvashatjátok,és köszönöm nektek♥

19 megjegyzés:

  1. Ismerős helyzet, és reméltem, hogy nem zártál be végre. Örülök azért, hogy sikerült ezen túlgördülni valamennyire. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre helyett végleg. Bocsi.

      Törlés
    2. Elég nagy bajt okozott nekem- de mivel ez már a múlt és nem is tudom vissza csinálni,így feleslegesnek és jelentéktelennek érezném bezárni végleg a blogot. Félig meddig én voltam a hibás ogy adtam támadási felületet- de hát az ember hibázik és talán még nincs az egész életem veszve emitt.
      De remélem maradtok még olvasóimnak (:

      Törlés
    3. Én maradok, és meglepett, amikor nem találtalak.
      Az írásnak mindig hatalma volt, mint is lesz. Minél szélesebb körben olvasnak, annál nagyobb a támadási felület, és rettentően sok olyan ember van, aki ezt ki is fogja használni. Én még azt vettem észre a saját példámon, hogy minél kisebb az intelligencia, annál alattomosabb módon jönnek.
      Ne hagyd magad, és nem lesz semmi baj!

      Törlés
    4. Köszönöm! Örülök mindenkinek aki visszatalál hozzám,vagy aki egyáltalán nem is tágított innen.
      Igen,muszáj volt letiltanom néhány napra,míg rendbe szedem az oldal,és így visszamenőleg se tud senki piszkálni.
      De igazad van teljesen- csak én naivan ebbe nem gondoltam bele. Nem gondolkodok el azon hogy kevés intelligenciával mennyire alattomosak. Pedig teljesen igaz. Nem baj, nem érdekelnek már. Legközelebb jobban vigyázok.

      Törlés
  2. De mégis mi történt? Ki vagy mi kavart be ennyire?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok minden- ezt itt direkt nem akartam kiteregetni. Aki akart az megkeresett már miatta a privátba. A barátoknak is elkezdtem leirogatni. Csak eddig lelki erőm nem volt semmihez. 3 napig ültem a szobámba és kockultam ,majd aludtam és másnap folyt köv. Kissé depressziós hangulatba kerültem és elveszettnek ,megalázottnak éreztem magam.

      Törlés
  3. Úgy tűnik mindenkit betámadnak idővel a blog bejegyzései miatt...:o
    Bár engem általában a könnyen lenyomozható kommentjeim sodornak bajba...(mert hogy ezt nem gondolták rólam, meg hogy írhatok/gondolhatok ilyet, meg mit képzelek magamról, hogy még ki is mondom nyilvánosan...blablabla)

    Minden esetre örülök, hogy visszatértél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezek szerint neked is voltak "élményeid" :S Sajnálom.
      Komolyan néha úgy érzem hogy nem lehet gondolkodni és nyittt szemmel járni ,mert akkor felfedezzük a valóságot amiért meghurcolnak.
      De nem lepődöm meg- akinek véleménye van,vagy kiáll magáért azt elgázolják. Egyértelmű.

      Törlés
  4. Sajnálom, hogy kis blogod hozta a fejedre a bajt :( Nesze neked szólásszabadság, tudod: szabad országban, szabad ember azt tesz és mond, amit szabad...
    Mindenesetre örülök, hogy visszatértél és továbbra is követni foglak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívemből beszéltél! Sajnos ez okozta a bajt- főleg olyasmi amit még nagyon régen írtam. Képesek voltak megbolygatni- holott mindenre esküszöm hogy már rég elfelejtettem. Plusz még beleszerkesztettek- szóval öröm az élet.
      De köszönöm,hogy Te is velem maradsz! (:

      Törlés
  5. Annyira azt hittem, hogy feljövök és nem lesz itt semmi, csak egy utolsó bejegyzés és minden más törlésre kerül, de úgy örülök, hogy nem így történt! ♥
    Fb-on leírtam, hogy mennyire sajnálom az egészet, tényleg el sem tudom képzelni, milyen rossz lehet most neked :( Erőt és kitartást kívánok neked az újrakezdéshez és az emberekbe vetett hited visszaállításához.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! S a felém táplált türelmet is ,mert most nem volt könnyű. Az emberekről titkon mindig tudtam hogy milyenek,de valamiért reménykedtem,hogy nem csak a rombolás hajtja őket. De ettől még nem haragszom- nem tehet erről mindenki.
      Igazából azt érzem hogy semmi. Olyan semmilyen érzés.
      De örülök hogy te is támogatod az oldalam (:

      Törlés
  6. Elképzelni sem tudtdtam, hogy mi történhetett. Egyszercsak valami hibaüzenetet dobott ki az oldal. Írtam priváton is, bár ott kicsit kurtán fogalmaztam...
    Nagyon örülök, hogy folytatod a blogolást, és én is szurkolok neked, hogy minden rendbe jöjjön.:)
    Puszi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen láttam és bocsánat a késői válaszért,de nem volt lelki erőm sem hogy ideüljek. Kicsit belesodródtam az önsajnálatba és mellé letiltottam az oldalamat- azért láthattad a hibaüzenetet. Azóta válaszoltam a levélre- habár még sok várat magára, de mindennel megleszek előbb utóbb remélhetőleg! S örülök hogy jó szívvel fogadtok újra (:

      Törlés
  7. Senki nem gázolhat át rajtad, mert te nem fogod hagyni, mint ahogy azok az emberek sem, akik szeretnek téged és érdekli őket, hogy mi van veled. Ne aggódj, szívem, minden jobbra fordul, akik meg idáig sodortak azok remélhetőleg most nagyon elégedettek. Ennél nagyobb örömük ne legyen. Nyugtasson az a tudat, hogy te ebből is felállsz és ezt is túléled, velük meg ki tudja mi lesz.
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! Annyira igyekszem,de annyi minden apróság van ami még le tud dönteni és ki tud akasztani. Igazából már csak felesleges energia pazarlásnak érzem az hogy ezeket a múltbeli dolgokon kattog az agyam ,de hát újra játssza a dolgokat és ilyenkor mindig kikészülök. Hogy ilyen apróság miatt ekkora baj. De aztán rájövök hogy felesleges. Akin akarnak ,azon találnak hibát. Igyekszem ésszerűen viselkedni a jövőben és kerülni a kényes témákat.
      De köszi hogy Te is mellettem állsz!!! ♥

      Törlés
  8. Soha ne add fel, és soha ne add meg magad. Mindig lesznek olyanok akik támadni fognak, és a lelkedbe tipornak, mindenféle olyan dologért ami már rég nem aktuális, vagy teljesen igaz, csak hát másban a szálkát magába a gerendát se....
    Kitartást! És örülök, hogy visszatértél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi,nagyon aranyos vagy! (: Igyekszem megmaradni már- és nem adni senkinek támadó felületet. De ugye aki dolgozik az hibázik is =(

      Törlés