Oldalak

2014. szeptember 24., szerda

Szeretlek Ősz ♥

Mennyire de mennyire imádom az őszi filinget. Nagyon szomorú voltam,mikor a körülöttem lévő emberek mind azt mondták,hogy mennyire nem szeretik,mert állandóan hideg van és esik az eső.
Nem tudom,én nem ezt látom a dologban. Persze,változik az időjárás, de szerintem meg van a maga előnye: jobban szeretek például kabátba mászkálni ,mint épp azon gondolkodni mit tépjek le magamról mert olyan meleg van.
De úgy gondolom,hogy ettől még nem kellene ezeknek az embereknek depresszióba esni (már pedig jó sok ilyen van); igyekezni kéne a szépet meglátni benne (:
Én elsősorban a színeit imádom. Kicsit viccesen vagy furán hangozhat ez tőlem,aki amúgy fekete mániás, de a környezetembe nem zavar a szín. Magamon nem tudom elviselni, nem is áll jól és ennek tudatában vagyok s emiatt nem öltözök úgy- nem akarnék bolondot csinálni magamból (ismerem a korlátaimat). De a természetben nagyon is kedvelem; imádom mikor megyek az utcán és a fák sok színben pompáznak, imádom a levegő illatát, és imádom ,hogy kicsit csípős az idő (:
 A természet szépsége mellett imádom még azokat a dolgokat amiket ilyenkor kapni lehet. Sok őszies kiegészítő, halloweeni cuccok *-* Általában ilyenkor szeretek bevásárolni,mert sok olyan dolgot lehet kapni amit amúgy nem.
S nem utolsó szempont,hogy ilyenkor lehet képeket csinálni,mert sok esetben kellemes az idő hozzá és nem sül le az emberről a ruha (:
 Szóval örülök hogy lassan újra őszbe borulunk ♥

10 megjegyzés:

  1. Én is nagyon szeretem az őszt,hangulatos évszak arról nem is beszélve,hogy a természet csodálatos színekben pompáznak! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor egyetértünk (: Nekem valahogy sokkal barátságosabbnak tűnik ilyenkor minden. (: Jó,mondjuk a 2 hetes esőzéseket nem kedvelem annyira az tény (:

      Törlés
  2. Szia. Én is szeretem az őszi időt, de a telet kicsit jobban. Ilyenkor legalább, mint ahogy te is mondtad nem kell azon gondolkodni, mit kellene levenni. Én már a jó, szeretetre méltó kabátomban mászkálok és már nagyon vártam ezt az alkalmat! *w* Ha szoknyába mászkálok én mindig harisnyát húzok alá és ugye az eddig kicsit nagyon meleg volt, de most már jó ^^ Szeretem ezt az időt, főleg a hirtelen esőt, viharokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajaj,a telet is imádom- csak ott még nem tartunk (: De a tél meg az ősz a kettő kedvenc,annak ellenére,hogy nyári gyerek vagyok.
      Sajnos én még nem vettem elő a kabátomat,mert ahhoz még meleg van sajnos =( Épp átmeneti kabátot vadászok,hogy azért ne fagyjak el hajnalba (:

      Az esőt csak akkor kedvelem,ha nem akkor ázok el ha valami fontos helyre megyek és nem épp hajat mostam :D Különben nem zavar (: De inkább a hó ♥

      Törlés
  3. szerintem is az ősz az egyik legszebb évszak.imádok erdőben sétálni,érezni az illatokat.
    pont a hétvégén beszltem erről a párommal,mennyire szép az ősz,amikor hullanak a falevelek,egy picit hideg van,de még a nap felmelegíti az arcod. valóban csodálatos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átérzem amiről irsz! Ugyanígy gondolom (: Lehet én is megfűzöm az enyémet,hogy menjünk el a közeli erdőbe sétálni (: Amit kitettem képet magamról az itt van a "közelben" (: Nagyon szép- bár még várni kell a színes levelekre (:

      Törlés
  4. Én is olyan boldog vagyok, hogy itt az ősz. Remélem, hogy idén nem lesz egyből olyan nagy fagy, mint tavaj, és nem fagynak le megint a levelek, mert én is a színei miatt szeretem.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,jó lenne ha hosszabb ideig gyönyörködhetnénk az ősz szépségébe- de valamiért nem leszek szomorú ha télbe váltunk. Abba is szerelmes vagyok -bár inkább ha van hó ^^ ♥

      Törlés
  5. Az ősz a kedvenc évszakom, mindent szeretek benne, főleg a színeket, és a hangulatát.
    Szép képeket válogattál, és a tieid is jól sikerültek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig egyetértünk (: Amúgy köszönöm (: A saját képeim azok tavaly ősszel készültek, nem messze tőlünk (: Idén is tervezünk valami hasonlót szerintem-csak még várni kell (:

      Törlés