Oldalak

2014. október 18., szombat

Amiket kaptam és vettem ♥

Ismét muszáj egy ilyen posztot hozzak,mert az elmúlt napokban megint volt olyan emberke aki gondolt rám -ismeretlenül is- és közölte, hogy szereti a blogom és megajándékozott random egy csomaggal; illetve voltam glamur napok alkalmával az árkádban én is :D Bár nem sok mindent vásároltam,csak amire tényleg úgy gondoltam ,hogy kell.
Igazából ennyi- ezt vásároltam a Rossmannban pénteken. A NYC vörös körömlakk nagy szerelmemmé vált mikor tavaly megkaptam szülinapomra Szilviéktől. Nos azóta is ilyenre vágytam,és csak ez az egy darab maradt- úgyhogy kellett. Az egész stand le volt pusztítva addigra már, szóval tovább álltam,és a Catrice állványról meg ezt az ecsetet választottam. Lényegébe nem nagyon volt mit költenem és nem is nagyon volt mire már :D
Aztán valamelyik nap voltam kint a kertvárosi Park Centerbe,és azon belül először az állatkereskedésbe, majd átnéztem a Kickbe (: Néha benézek,mert egész jó dolgokat lehet kifogni potom pénzekért.
Találtam is gy szilikon muffin sütő formát- méghozzá halloween figurásat *-* Nem bírtam ott hagyni *-*
Szeretem és vadászok is mindig a szezonális dolgokra- főleg ha halloween meg karácsony van. De már javarészt itt is karácsonyi holmik vannak kint ,de egy két őszi dolgot is kifogtam. Köztük pl. ezt és egy mintás szalvétát. A pirexbe szoktam látni jó kis őszi szalvétákat,de ezer ft-okért ,az meg kicsit sok pár darab szalvétáért. Itt megkaptam kétszáz forint körül.
Aztán pár napra rá megjött egy kedves új ismerősömtől az a bizonyos csomag- nagyon örültem neki hogy ismeretlenül is ilyen barátságos volt és hogy szereti a blogomat olvasni. Kaptam két általa készített halloweeni díszt és egy pár ruhadarabot (:
Ezt a két cuki díszt kaptam, és mindkettő tökéletesen nekem való, imádom (:  Még valami értelmes helyet kell találni a boszinak ,de imádni valóak ♥
Kaptam kettő csipke felsőt és csipke térd zoknit. Nagyon jól néznek ki- bár a felsők nekem olyan mintha topok lennének- de valamire tuti fel tudom használni (: A térd harisnya meg irtó jópofa és sok mindenre jó lesz az is.
Jött a csomagba egy ilyen csodaszép csipke boleró- annyira tetszett,csak úgy sajnálom hogy kék. De ez egy szín? :D Szín lesz a szekrényemben? Oh my goth :D De egyébként hibátlan darab és a csipke minta is gyönyörű.
Ez is egy boleró ,de ez fekete  és nagyon tetszik nekem (:  Ebbe szerelembe esés volt azonnal ^^  Azt hiszem ennyi (: Szóval nagyon szépen köszönöm a csomagot,iszonyúan meglepődtem♥
Van még egy képem amit megmutatok- itt az Ágitól kapott szoknyába feszítek és az előtt emlegetett fekete boleróba- jó tudom,kellett volna még a boleró alá valami,de nem volt kedvem öltözködni.
Szóval kedves Ányesz Dull kösziii *-* Lesz mit felhúznom rockmaratonra.♥

7 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jól néz ki az a kék boleró, a sok fekete cuccot legalább feldobja :) És szép szín, nem olyan ronda babakék, inkább olyan királykékbe hajló. Jól jártál vele ^^

    VálaszTörlés
  2. A muffinsütő zseniális :D A csipkefelsők és térdzoknit is nagyon tetszenek!

    VálaszTörlés
  3. Jó ég, honnan van a muffinsütő? *_* nekem is kell :D

    VálaszTörlés
  4. Örülök hogy sikerült ilyen sütiformát találni. Ezek szerint már nem "kell" csinálnom neked házilag. :D

    A ruhák jól állnak, és ne aggódj. A szín is jól fog. :D

    VálaszTörlés