Oldalak

2014. december 20., szombat

Amiket szereztem- összefoglaló ♥

Régen volt olyan ,hogy normálisan elmentem volna és csak magamra gondolva vásároltam volna. Az elmúlt hónapokban egy- egy valamit vettem csak, de most így karácsony előtt megint beiktattam pár dolgot magamnak is.

Volt egy nagyobb rendelésem a Pink Pandától- amiben ajándékokat rendeltem az egyik családtagomnak,plusz egy valamit magamnak is. A csomagból csak a saját részemet mutatom meg -a többi rejtély marad (ők nem olvassák a blogomat,de az ördög sosem alszik)
Ha közelebbről meglesitek a képet,akkor előre bocsi,de festékes maradt a sablon- előtte próbálgattam használni. Az alsó képen meg a fűzős lánytól kapott ajándékom van.
No de a sablonról: DENEVÉRES ♥ Mér régen kinéztem ezt a Panda oldaláról,de mindig azt jelezte ,hogy elfogyott. Most meg hogy vadásztam másnak  az ajándékokat ráleltem  és rendelhető volt. Iszonyúan megörültem és önző módon rendeltem magamnak is.
Ki is próbáltam -amiatt festékes; nem szórakoztam vele a letakarítását illetőleg- és elég sokat bénáztam. Soha életemben nem használtam még nyomdát és ez sajnos meg is látszik a körmömön. Első próbálkozás után feladni készültem,de végülis addig szórakoztam vele,míg rájöttem a technikájára.
Nem mondom,hogy szép lett a körmöm,de a minta totál megéri
 és imádom.
A felső denevér jól látszik,az alsó felett meg van még egy kis fekete csík,ott elszúrtam. De lesz még jobb is.
Amúgy nem tudom hányan szoktatok a Pink Pandától rendelni,de én ezt a csomagok sok plusszal rendeltem. 3 terméket vettem és 3 ingyen ajándékot is kaptam. Kettő titkos volt ,és egyet én választottam ki.  Nagyon jókor tévedtem az oldalukra. ♥
A kép másik fele- a kis ajándék- azt Vikitől kaptam,akit az egyik fűzős posztomban is emlegettem. Rendeltem tőle egy fűzőt (ezt is írtam) és kaptam tőle ajándékot.  Aranyos volt tőle és a fűző is fantasztikus amit kaptam.
Itt az egyik telefonos kép (felső) a másik fényképezős- vakus(ha valakit érdekelnek a képek nagyba,lehet szólni).
Annyira csodálatos darab ez, szerelem volt első látásra megint. Kicsit több mint az egyszerű,de nem sokkal; acélmerevítéses, szóval nagyon jól tart; és oldal cipzáros (amilyen még sose volt,de nem is olyan rossz mint ahogy elképzeltem).
A képen alig van megszorítva- magamnak nehezen fűzöm be,ezért is áll el,meg hát még be is kell törni.
Ezen kívül még jött egy csomagom pénteken, ami szintén Pink Panda volt. Kaptam tőlük értesítőt,hogy sok dolgot leáraztak,ezért körülnézem. Hát ebből lett egy matt fedő lakk, és egy lila szemhéjpúder.
A szemhéjfestéknek ( Revolution-Give Them Nightmares ; Limited Edition) a doboza fogta meg a figyelmem, aztán meg a benne lévő színek. Lilás,kékes,feketés színek. Nagyon igényes csomagolásban kaptam, a paletta maga is nagyon jó minőségű.
A fedőlakk csomagolása és az üvege is nagyon szép.  Kipróbálni még egyiket sem sikerült,de ami késik az jön.
Megadtam a linkeket, ha valakit érdekel- úgy látom még van rájuk akció. Mindkettő termékre kíváncsi vagyok,csak most nem igen érek rá magammal foglalkozni- közeleg a karácsony. Előbb az,és utána minden más. (:


6 megjegyzés:

  1. Én is pont ma osztottam meg a zsákmányaimat, és ott is nagy szerepe van a PinkPandának...:D (mondjuk nekem az elmúlt két hónapnyi zsákmányom volt benne, ugyanis sok dolgot ajándékba vettem, megtetszettek, és beszereztem magamnak is, viszont ezeket nem akartam megosztani novemberben, nehogy találkozzanak velük azok az emberek, akiknek ugyanolyat vettem...de tegnap ajándékoztam, így már közzétehettem..:3)

    Az a nyomdalemez nagyon jópofa! A szerelésed nagyon csini. :)
    Ja és azzal a szemhéjpúder palettával én is szemeztem, de mivel nem vagyok kékes (és amúgy is mikor rendeltem még nem volt ajándéka a szüleimnek, nem akartam nagyon költekezni...xD), de nekem is első sorban a csomagolása tetszett meg...na meg a színek is csodásak, csak én úgy se tudnám kihasználni, dísznek meg nem veszem meg...Amúgy az a fedőlakk is jól néz ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja,a köröm minta sablon azon a fehér borítékon van rajta amiben megjött,és abban volt a többi termék ,de nem teszem fel mert mint írtam fentebb ajándékok ^^
      Én se akartam túl költekezni-de gondoltam ha már van aki szereti a kozmetikai termékeket ,akkor mindenképp olyat kap. Itt csak a plusz posta költséget sajnáltam-mert az dob sokat a csomag árán =(

      Én szeretem a hideg színeket,meg ugye a fekete-fehéret; de olyan palettám van már.
      De köszi szépen aranyos tőled (:

      Törlés
  2. Aj, a denevéres mani nagyon klassz lett, imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhoz azt hiszem nem dobtam linket,de ha kéred elküldöm (: Kicsit még tapasztalatlan vagyok e téren,de egyébként jó móka (:

      Törlés
  3. De jó lett ez a denevéres nyomdázás! Én nem mertem még ilyesmibe belevágni :D Azért a palettára is kíváncsi lennék, nem tudom van-e kedved sminket mutatni vele :P Már csak azért, mert az én fantáziámat is birizgálja. Ja, és a fűző is csodás, bár nekem a masni kicsit sok, de hozzád illik ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én is most csináltam először-és nem is sikerült olyan jól. De már érzem a technikáját szóval no para (:
      A palettára én is. Meg majd ha megyek hozzád elhozom és max sminkelünk megint. Nem tudom hogy lesz alkalmam magamat pingálni-de igyekszem majd mindig megmutatni (:

      Törlés